18-02-2008, 02:36 PM
18-02-2008, 03:16 PM
καλοοος
18-02-2008, 03:58 PM
Για αυτό με το μακρυνότερο tile που λέτε, ίσως να φταίει ότι το tile κουνιέται με διαφορετικό τρόπο (με sparkles ή χωρίς). Νομίζω ότι αν κουνιέται διαφορετικά έχει άλλο Pokémon μέσα most of the time. Μπορεί να είναι και το random break factor που είχε αναφέρει κάποτε ο Fourty3.
18-02-2008, 04:08 PM
Ninjomewtwo Wrote:Για αυτό με το μακρυνότερο tile που λέτε, ίσως να φταίει ότι το tile κουνιέται με διαφορετικό τρόπο (με sparkles ή χωρίς). Νομίζω ότι αν κουνιέται διαφορετικά έχει άλλο Pokémon μέσα most of the time. Μπορεί να είναι και το random break factor που είχε αναφέρει κάποτε ο Fourty3.
Είναι πολλοί οι λόγοι που μπορούν να συμβάλουν στο να σπάσει το chain με ένα "σωστό" patch. Και ναι, όπως ανάφερα παλιότερα, κανένα patch δεν είναι 100% σωστό. To να συνεχιστεί ένα chain ή όχι οφείλεται αποκλειστικά και μόνο σε πιθανότητες οι οποίες αυξάνονται ή μειώνονται ανάλογα με τις ενέργειες του παίκτη.
Να πω ότι ο οδηγός καθυστερεί λίγο γιατί σχεδιάζω και κάποια γραφικά για την ευκολότερη επεξήγηση κάποιων κανόνων.
18-02-2008, 04:51 PM
oι απεριοριστες ωρες παιχνιδιου προσπαθωντας να κανω chain με ralts βγηκαν κερδοφορες καθως τωρα εχω στο δυναμικο μου ενα shiny ralts.
(μιλαμε τρελαθηκα)
(μιλαμε τρελαθηκα)
18-02-2008, 05:01 PM
Dark Cloud Wrote:oι απεριοριστες ωρες παιχνιδιου προσπαθωντας να κανω chain με ralts βγηκαν κερδοφορες καθως τωρα εχω στο δυναμικο μου ενα shiny ralts.
(μιλαμε τρελαθηκα)
Ωραίος. Το Ralts δε μου δημιούργησε ιδιαίτερα προβλήματα όταν το έκανα chain. Για την ακρίβεια ήταν ένα απο τα chains που ανέβασα στα 40 με τη πρώτη προσπάθεια. Στο ίδιο σημείο πέρασα αξέχαστες στιγμές προσπαθώντας να κάνω chain το Abra..
Ralts->
Shiny Ralts lv4 female (quirky, legit, untouched)*
Shiny Ralts lv4 male (lax, legit, untouched)*
Shiny Ralts lv4 male (hasty, legit, untouched)*
Abra->
Shiny Abra lv5 male (hasty, legit, untouched)*
Shiny Abra lv5 male (adamant, legit, untouched)*
Shiny Abra lv5 male (relaxed, legit, untouched)*
Shiny Abra lv5 male (brave, legit, untouched)*
χμ τώρα που τα βλέπω, νομίζω ότι έχουν χάλια natures ><
18-02-2008, 05:09 PM
το ξερω οτι δεν ειναι δυσκολο αλλα ουτε ευκολο ειναι.Το θεμα ειναι το nature με προβληματιζαι καθως και το gender γιατι ηθελα ενα που να ειναι male και να ειναι adamant nature
και μολις τωρα επιασα ενα shiny aron
(NM2: Please, μην κάνεις διπλά ποστς, κάνε edit το προηγούμενο καλύτερα.)
και μολις τωρα επιασα ενα shiny aron
(NM2: Please, μην κάνεις διπλά ποστς, κάνε edit το προηγούμενο καλύτερα.)
18-02-2008, 11:50 PM
οκ συγνωμη για αυτο αν και θα ορκιζομουν πως την φραση ''και μολις τωρα επιασα ενα shiny aron την ειχα βαλει ως reply και οχι ως edit
18-02-2008, 11:56 PM
em edit eprepe na thn baleis,auto leme xD
20-02-2008, 12:11 AM
Ο οδηγός μου είναι έτοιμος απο χθες αλλά κάποιο bug στο mysql με εμποδίζει να το ποστάρω ..
20-02-2008, 12:45 AM
Εξαίσια (όχι για το bug, για τον οδηγό ). I suggest you talk to Arty2 ώστε να ανέβει ο οδηγός και στο site, όχι μόνο στο forum.
20-02-2008, 12:54 AM
Ώραία. Τέλεια. Θα ήθελα να μάθω για το chaining. Μπράβο σου Fourty3.
20-02-2008, 01:47 AM
ok επιτέλους τα κατάφερα. Ο οδηγός βρίσκεται εδώ -> #s...hp?tid=624. Enjoy!
20-02-2008, 01:10 PM
φανταστικη δουλεια!!! να σαι καλα ρε 43!!! Μπραβο!!!
20-02-2008, 01:49 PM
darkphoenix Wrote:φανταστικη δουλεια!!! να σαι καλα ρε 43!!! Μπραβο!!!
Ελπίζω να βοηθήσει ^^
Α! εχθές λίγο πριν κοιμηθώ κατάφερα να κάνω chain με minun ήστερα απο πολλές μέρες αποτυχημένων προσπαθειών. Έβαλα το DS σε sleep mode και τώρα θα λιώσω στα resets για shinies. Απ' όσο ξέρω τα plusle - minun δεν είναι ιδιαίτερα καλά για μάχες ωστόσο, είναι απο τα αγαπημένα μου σε looks ^.^
Edit: Έσπασα το chain στα 55 γιατί βαρέθηκα. Έπιασα 6 shinies
Shiny Minun lv16
Male, brave
Male, relaxed
Female, sassy x2
Female, lax
Male, mild
Επόμενος στόχος το σημερινό swarm, shiny magnemite!
Edit2: Magnemite chain στα 40 μετά απο 3 σπασμένα chains στα 21, 24 και 30. Λέω να κάνω διάλειμμα γιατί δεν απέχω πολύ απο μόνιμη εγκεφαλική βλάβη..