Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Egw stin prwti mou kaseta tin crystal stin perioxh opou briskotan o Red, eixa piasei ena shiny Dodrio kai eixa dei alla duo: ena Rapidash kai ena Golbat. Den ta epiasa omws giati to kouti itan gemato kai den allaze automata opws stis kainouries ki eprepe na kaneis save... sniff
Episis exw ena shiny Ataria pou to pira apo ti fili mou gia ena Typhlosion
lol...
egw eiha piasei shiny abra me masterball giati eipa apo esa mou: " Katse na min kanei ekeinh thn kinhsh kai fugei".To monadiko m shiny stin sillver.
exei piasei kaneis shiny me chain stis D/P?
me chain oxi, xwris, nai.
sobara?poio? Pantos lene oti to na breis shiny me chain einai eukolo...kai na fantasteis to rekor mou einai 13 se kricketune, roselia kai venomoth!
EIha brei ena shiny Buneary. To rekor mou sta chains einai 7(bannetes) x.X
Το να ποιασεις Shiny με Chain δεν εχει διαφορα, απλα ξερεις που ειναι το Shiny ΑΝ υπαρχει...
prin ligo ekana ena shiny gia prwti fora(egg)
@Blue
otan xreisimopoieis to Pokeradar, oi pi8anotites na breis shiny auxanodai an eheis brei panw apo 25.
Egw ekana mia antallagi xtes kai pira shiny porygon!!!!!
Έχω gastly chain στα 40 αυτή τη στιγμή. Εμφανίστηκε ένα shiny στα 24 και τώρα κάνω resets για περισσότερα. Νωρίτερα το απόγευμα, έπεσα τυχαία πάνω σε ένα zubat (ενώ έψαχνα για gastly στο route 209) και αποφάσισα να το κάνω chain για πλάκα, κυρίως για να ελέγξω το επίπεδο δυσκολίας του. Έφτασα το chain στα 20 πολύ άνετα και αμέσως μετά απο 2 - 3 resets, εμφανίστηκε shiny patch! (μου συμβαίνει αρκετά συχνά) Έπιασα το shiny και τελικά το chain έσπασε στα 22.
Γενικά ασχολούμαι με το άθλημα (εδώ και 1 μήνα περίπου) και έχω πιάσει 10άδες shiny pokemon. Αν κάποιος ενδιαφέρεται για tips, απλά στείλτε μου PM. Αν είναι πολλοί οι ενδιαφερόμενοι, θα μπορούσα να συντάξω ένα οδηγό για το chaining ^_^
Fourty3 Wrote:Αν είναι πολλοί οι ενδιαφερόμενοι, θα μπορούσα να συντάξω ένα οδηγό για το chaining ^_^
8a htan polli wraia an to ekanes
Ρε συ, κοίτα. Το θέμα δεν είναι ότι δεν ξέρω να κάνω το chaining. Απλά κάποια στιγμή όλο και μια βλακεία γίνεται και μου σπάει κάπου στο 20. Καταλαβαίνεις, περνάει μία στιγμή που αφαιρούμαι και δεν κοιτάω την οθόνη και δεν βλέπω ποια tiles κινούνται, κλπ. Αλλά αφού είσαι τόσο καλός στο chaining, μπορείς να μου κάνεις μια μεγάλη χάρη please? Μπορείς να μου βρεις ένα shiny Adamant Beldum τη μέρα που θα έχεις Beldum swarm στο παιχνίδι? Αμα θες μπορώ να σου δώσω εγώ ένα Adamant Xatu με Synchronize.
Και για να μείνω εντός θέματος, το μόνο shiny που έχω πιάσει εγώ είναι ένα Sassy Lotad στην Diamond. Και μάλιστα χωρίς chaining.
lol, eeeee, den xerei ti einai to chaining!!! Otan palepseis ena pokemon me to PokeRadar kai to exadliseis, tote arxizei to "chaining" time.
fr3quency Wrote:Fourty3 Wrote:Αν είναι πολλοί οι ενδιαφερόμενοι, θα μπορούσα να συντάξω ένα οδηγό για το chaining ^_^
8a htan polli wraia an to ekanes
Κάτι θα κάνουμε, είναι πολλά που πρέπει να καλύψω ^^
Το gastly chain είναι αυτή τη στιγμή στα 44 και έχω πιάσει συνολικά 5 shiny gastly. Αναμφισβήτητα, σήμερα είναι η τυχερή μου μέρα. Συνηθώς χρειάζομαι πάνω απο 30' - 60' για να δώ shiny (αφού φτάσω στα 40 το chain). Σήμερα, το 1ο εμφανίστηκε όταν το chain ήταν στα 20 και μετά τα 40, εμφανίστηκαν 4 shinies σε λιγότερο απο 15'.
Μήπως να πάω να παίξω lotto..
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16