Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Προσωπικά δεν θεωρώ τα fire τέρατα ιδιαίτερα καλά. Ίσως τα Volcanic να κάνουν κάτι, αλλά και πάλι, αν θες deck με έμμεσο damage, ένα Chain Burn θα ήταν πολύ καλύτερο. Στο WC2008 χρησιμοποιούσα για λίγες μέρες Chain Burn στο wifi και είχε καλά ποσοστά. Καλό damage με Ojama Trio, Just Desserts και Secret Barrel, και ταχύτητα με Accumulated Fortune και Jar/Legacy of YataGarasu.
Anyway, το καλύτερο deck που έχω φτιάξει εκεί είναι αυτό:
Monsters: 23
3x Raiza
1x Mobius
2x Granmarg (που και που μπαίνει ένας Evil Hero Malicious Edge αντί του ενός)
1x Zaborg
2x Cyber Dragon
3x The Tricky
3x Gravekeeper's Spy
3x Nimble Momonga
1x Dandylion
1x Spirit Reaper
1x Marshmallon
1x Magician of Faith
1x Treeborn Frog
Spells: 10
1x Brain Control
1x Enemy Controller
1x Foolish Burial
1x Gold Sarcophagus
1x Heavy Storm
1x Monster Reborn (η μία banned κάρτα που μου επιτρέπεται να χρησιμοποιήσω, εναλλακτικά 2ο Foolish Burial)
1x Pot of Avarice
1x Premature Burial
2x Soul Exchange
Traps: 7
1x Call of the Haunted
1x Magic Cylinder
1x Mirror Force
2x Dimensional Prison
2x Metal Reflect Slime
Γρήγοροι Monarchs, κλασική στρατηγική. Επίσης, δεν μου αρέσουν οι versions με Destiny Heroes για ταχύτητα, βασικά τις μισώ.
(03-04-2009 03:04 PM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]Προσωπικά δεν θεωρώ τα fire τέρατα ιδιαίτερα καλά. Ίσως τα Volcanic να κάνουν κάτι, αλλά και πάλι, αν θες deck με έμμεσο damage, ένα Chain Burn θα ήταν πολύ καλύτερο. Στο WC2008 χρησιμοποιούσα για λίγες μέρες Chain Burn στο wifi και είχε καλά ποσοστά. Καλό damage με Ojama Trio, Just Desserts και Secret Barrel, και ταχύτητα με Accumulated Fortune και Jar/Legacy of YataGarasu.
Anyway, το καλύτερο deck που έχω φτιάξει εκεί είναι αυτό:
Monsters: 23
3x Raiza--->μπαίνουν 2
1x Mobius
2x Granmarg (που και που μπαίνει ένας Evil Hero Malicious Edge αντί του ενός)
1x Zaborg
2x Cyber Dragon--->μπαίνει 1
3x The Tricky
3x Gravekeeper's Spy
3x Nimble Momonga
1x Dandylion
1x Spirit Reaper
1x Marshmallon
1x Magician of Faith--->Banned
1x Treeborn Frog
Spells: 10
1x Brain Control
1x Enemy Controller--->δεν θημάμε αλλα νομίζω είναι banned...
1x Foolish Burial
1x Gold Sarcophagus
1x Heavy Storm
1x Monster Reborn (η μία banned κάρτα που μου επιτρέπεται να χρησιμοποιήσω, εναλλακτικά 2ο Foolish Burial)--->1ον δεν μπορείς να χρεισημοποιείσεις banned κάρετες σε ένα Deck και 2 η Αναγέννηση δεν είναι Banned
1x Pot of Avarice
1x Premature Burial--->Banned
2x Soul Exchange
Traps: 7
1x Call of the Haunted--->Banned
1x Magic Cylinder
1x Mirror Force
2x Dimensional Prison
2x Metal Reflect Slime
Γρήγοροι Monarchs, κλασική στρατηγική. Επίσης, δεν μου αρέσουν οι versions με Destiny Heroes για ταχύτητα, βασικά τις μισώ.
λοιπόν ελπίζω να βοήθησα!
Στο παιχνίδι έχει όλες τις banlists από Σεπτέμβρη '07 και πέρα, χρησιμοποιείς όποια σε βολεύει. Οπότε όλο μου το deck πέραν του Monster Reborn είναι ok, κι αφού μου επιτρέπει και μια banned, βάζω αυτή για το rock. All good λοιπόν.
Ps. Μην quotάρετε μεγάλα ποστς για απάντηση μιας γραμμής, ή τελος πάντων quotάρετε το σημαντικό κομμάτι τους.
(03-04-2009 11:02 PM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]Στο παιχνίδι έχει όλες τις banlists από Σεπτέμβρη '07 και πέρα, χρησιμοποιείς όποια σε βολεύει. Οπότε όλο μου το deck πέραν του Monster Reborn είναι ok, κι αφού μου επιτρέπει και μια banned, βάζω αυτή για το rock. All good λοιπόν.
Ps. Μην quotάρετε μεγάλα ποστς για απάντηση μιας γραμμής, ή τελος πάντων quotάρετε το σημαντικό κομμάτι τους.
ποιό παιχνίδι; Το Spirit Caller ή άλλο; και αν παρατηρήσισεις αντί να κάτσω να ξαναγράφω τις κάρτες και τι συμβένει με την κάθε μία τα έγραψα πάνω στο Quote... οπότε δεν Replie της μιάς γραμμής... πάντως κοίτα και την καινούρια Ban List...
(03-04-2009 03:04 PM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]...Στο WC2008...
Yu-Gi-Oh! World Championship 2008. Την καινούρια banlist την έχω δει, πολύ απλά παίζω με αυτή του 2007 γιατί κόβει λιγότερες κάρτες από αυτές που χρησιμοποιώ. Αφού έχω την επιλογή, γιατί να διαλέξω αυτή που δε με συμφέρει;
διότι αν πάς σε ένα επίσημο Τουρνουά (που δύσκολο το βλέπω) να μην έχεις Banned στο Deck σου.
Λοιπον Θανο,εγω την αποψη μου στην ειπα και στ MSN...την ποσταρω και εδω για ατομα που τυχον θα θελησουν να φτιαξουν παρομοιο ντεκ
Εχουμε και λεμε:
1) Λιγοτερες Raiza(εως καθολου)και στη θεση τους Zamborg και Mobius
2) Καρτες για remove from play(Dimensional Fissure,Macro Cosmos)και μαζι D.D.Survivor=σιγουρο τερας για να θυσιασεις και να καλεσεις του Monarchs
3) *Προαιρετικα*,Την καρτα Return from Different Dimension,αν τυχον φοβασαι μν χασεις τους Monarchs η αλλα τερατα στο remove zone
Κοίτα να δεις, προτιμώ τις Raiza από τους άλλους γιατί μπορεί να διώξει όποια κάρτα να 'ναι από το field, δεν περιορίζεται σε monsters ή spells/traps. Αν ο Mobius είναι ο μόνος Monarch στο χέρι σου κι ο άλλος δεν έχει S/T κάτω, το σκέφτεσαι να τον κατεβάσεις, το ίδιο και για τον Zaborg. Ουσιαστικά η Raiza βάζοντας την κάρτα στο deck πάει έναν γύρο πίσω τον αντίπαλο, μου φαίνεται αρκετά καλό το effect της.
Θα δοκιμάσω ένα deckάκι με Macro και D.D. Survivor, δεν φαίνεται άσχημο, αν και δεν νομίζω να μου αρέσει ιδιαίτερα.
(03-04-2009 11:57 PM)Johan Wrote: [ -> ]διότι αν πάς σε ένα επίσημο Τουρνουά (που δύσκολο το βλέπω) να μην έχεις Banned στο Deck σου.
Dude, στο DS παίζω, ποια τουρνουά μου λες; Εκτός του DS, ο συνολικός αριθμός καρτών μου πλησιάζει με δυσκολία τις 100, από τις οποίες ίσως και να έχω αγοράσει τις 10.
Egw sto kanoniko paixnidi pou paizw me af8entikes,xrhsimopoiw mia trapoula me deinosavrous h opoia mou exei ferei polles nikes sta tournoua ths Kaïsa.Sta videogames,xrhsimopoiw Elemental Hero Deck,Water Deck(o Monarch tou nerou is included),h to machine deck(including Cyber End Dragon).Akoma exw ena deck me Uria,Hammon & Raviel(me polla mimics monsters) & ena Exodia deck(including Wall of Revealing light + h trap pou vazeis spell counters & mimics monsters+heart of the underdog,pot of greed,premature ktl.)
μετα απο πολυ κοπο καταφερα να φτιαξω το deck μου @_@
Monsters
luster dragon x3
luster dragon 2 x1
Horus the black flame dragon x2
Horus the black flame dragon LV6 x2
Horus the black flamde dragon lvl 8 x1
Masked dragon x3
Mirage dragon x3
Twin headed behemoth x1 (limited
)
Armed dragon LV3 x1
Armed dragon LV5 x1
Armed dragon LV7 x1
Spells
Dragon's gunfire x3
Dragon's mirror x2
Future fusion x1
Gold sarcophagus x1
Different dimension capsule x2
Swords of revealing light x1
Level UP! x1
Traps
Dimensional Prison x1
Magic cylinder x1
Mirror Force x1
Negate attack x3
Sakuretsu armor x2
Seven tools of bandit x1
Shadow spell x1
τι λεει καλη ειναι? θα την εκανα και καλυτερη αλλα δεν θελω να ξοδεβω πολλα λεφτα για καρτες
συνηθως απο ανταλαγες η λιγα φακελακια μαζεβω
(ΥΓ. η Yubel υπαρχει σε καρτα? :o )
(19-07-2009 06:39 PM)ghost trainer Wrote: [ -> ](ΥΓ. η Yubel υπαρχει σε καρτα? :o )
ναι υπαρχει. να τη
την εχω
lul ok thanks απλα απο περιεργια ρωτησα though
αμα θες κανε rate και την deck
Νομίζω πως είναι αρκετά καλή.(Μάλιστα έχεις σχεδόν τις ίδιες παγίδες που χρησιμοποιούσα παλιά όταν έπαιζα και εγώ και για να τις επέλεξα κάτι ήξερα..οπότε είναι μια χαρά).Επίσης οι Spell Cards σου(ή τουλάχιστον μερικές από αυτές) μπορούν να βοηθήσουν άμεσα μερικά από τα τέρατα σου.
Τέλος η επιλογή των τεράτων σου είναι αξιόλογη καθώς έχεις μερικά τέρατα όπου έχουν level.Αρκετά καλό.Εγώ όσα φακελάκια και αν αγόρασα δεν μπορεσά ποτέ μου να βρώ τέρατα με level.
Γενικώς είναι αρκετά καλό Deck
(19-07-2009 08:01 PM)The Human Torch Wrote: [ -> ]Νομίζω πως είναι αρκετά καλή.(Μάλιστα έχεις σχεδόν τις ίδιες παγίδες που χρησιμοποιούσα παλιά όταν έπαιζα και εγώ και για να τις επέλεξα κάτι ήξερα..οπότε είναι μια χαρά).Επίσης οι Spell Cards σου(ή τουλάχιστον μερικές από αυτές) μπορούν να βοηθήσουν άμεσα μερικά από τα τέρατα σου.
Τέλος η επιλογή των τεράτων σου είναι αξιόλογη καθώς έχεις μερικά τέρατα όπου έχουν level.Αρκετά καλό.Εγώ όσα φακελάκια και αν αγόρασα δεν μπορεσά ποτέ μου να βρώ τέρατα με level.
Γενικώς είναι αρκετά καλό Deck
lol μην νομιζεις δεν ειμαι κανας υπερτυχερος τα περισοτερα ειναι απο ανταλαγες απο φιλοyς μου
το μονο που ΕΓΩ ετυχα ηταν το horus LV 4
@ Ghost trainer
Φιλε μου, το twin headed behemothδεν ειναι πια ουτε limited ουτε τιποτα.
Επισης θα θελα να κανω μια παρατηρηση σ' αυτο που προειπε ο Human Torch δηλαδη προσπαθησε να μην εχεις π.χ. με αυτες τις 5 καρτες θα κανω ενα combo και μ' αυτες τις 5 αλλο. Αυτο ειναι μεγαλο σφαλμα. Προσπαθησε οι καρτες σου να εχουν μια συγκεκριμενη λογικη και ν ακολουθουν ολες μια στρατηγικη. Π.χ. με αυτες τις καρτες κανω ενα πολυ καλο combo αλλα να μπορεις στην θεση της Χ καρτας να χρησιμοποιησεις την καρτα Ψ.
Ελπιζω να εγινα κατανοητος.
Peace
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14