Legendary Pokémon

Full Version: Yu-Gi-Oh! players in the Forum.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Εγω επαιζα πιο πριν αλλα γενικα ξενερωσα και ετσι...
(23-08-2009 04:37 PM)ghost trainer Wrote: [ -> ]EDIT: εχει κανεις το yugioh 5D's stardust accelarator/world championship 2009?

Ναι, αν και βαριέμαι απίστευτα να ξεκλειδώσω όλα τα packs. Έχω όσα χρειάζονται single duels αλλά βαριέμαι να νικήσω 36 ομάδες από 5 φορές την καθεμία με το AI του partner να με καταστρέφει περισσότερο από τους αντιπάλους.
(23-08-2009 05:20 PM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]
(23-08-2009 04:37 PM)ghost trainer Wrote: [ -> ]EDIT: εχει κανεις το yugioh 5D's stardust accelarator/world championship 2009?

Ναι, αν και βαριέμαι απίστευτα να ξεκλειδώσω όλα τα packs. Έχω όσα χρειάζονται single duels αλλά βαριέμαι να νικήσω 36 ομάδες από 5 φορές την καθεμία με το AI του partner να με καταστρέφει περισσότερο από τους αντιπάλους.

αμα δεν βαριεσαι και εχεις χρονο ας κανουμε καμια μονομαχια μολισ παω αθηνα Smile
κι εγω σκεφτομαι να την παρω αυτη την κασσετα, για να λιωνουμε εγω και ο θανος στο yugioh (μεσω wifi εννοειται. εκτος κι αν δεν θα χει προσβαση σε wifi....) καθε μερα! Toungue
έφτιαξα ένα Spellcaster Deck, δεν το έχω τελειώσει ακόμα αλλα πιστεύω οτι είναι αρκετά καλό!

Τερατα:20[url]

3 Magical Examplar
3 Skilled Dark Magician(1 Common, 1 Rare και 1 Super Rare!)
2 Dark Magician(ο ένας είναι απο το πρώτο Deck του Yu-Gi και κάνει κάπου 15-20 δολλάρια)
2 Apprentice Magician
2 Old Vindictive Magician
1 Sorcerer of Dark Magic
1 Dark Magician Girl
1 Night's End Sorcerer
1 Chaos Command Magician
1 Arcane Apprentice
1Kycoo The Ghost Destroyer
1 Breaker The Magical Warrior
1 Frequency Magician

θα κάνω Edit αυτο το post για να βάλω τις Spell, Trap και Shynchro...
βγηκε νεα μπαν λιστ!!! την εκανα download μεσω wifi στη yugioh 5D's stardust accelerator και παρατηρησα αρκετες διαφορες. επειδη βαριεμαι να γραφω τωρα ονοματα καρτων, θα σας πω τις πιο σημαντικες αλλαγες:

FORBIDDEN

card of safe return
monster reborn
speed world
crush card virus
dark strike fighter

LIMITED

blackwind - gale the whirlwind
cyber dragon
mind master
summoner monk
demise, king of armageddon
cold wave
mind control
reinforcement of the army
call of the haunted
solemn judgment
black rose dragon

SEMI - LIMITED

chaos sorcerer
lonefire blossom
mezuki
bottomless trap hole
mind crush
dewloren, tiger prince of the ice barrier

comments?
Twra telfutaia,olo m@l@kies kanoun.Ma kala,den tous arese h arxikh h ban list?Ti limited o Cyber Dragon?Kai thn Future Fusion pou na thn valw?Pali forbidden h Monster Reborn.Den mou lete,mhpws egine kamia allagh sto Harpie`s Feather Duster h' sto Raigeki?Kai mia teleutaia erwthsh...to Sinister Serpent pou einai?
οι καρτες raigeki, harpie's feather duster & sinister serpent ειναι ακομα forbidden
αυτό που μου την δίνει στα νεύρα είναι το οτι το solemn έμεινε 1 φορά και δεν δουλεύει μόνο του(1 φορά ενοώ), μετά πάει η monster reborn(δηλαδή λιγότερα spell counters για το deck μου) τα υπόληπα είναι καλα, 2 chaos sorcerers και, κατι που ξέχασες να αναφέρεις, 3 Breaker the magical warrior(δλδ τεραστιο boost σε spellcaster decks)! Ευτηχώς βγάλαν Ban D.S.F. και Limited Gale-the wirlwhind, μου την δίνουν στα νεύρα τα Blackwind και lonefire έπρεπε να μίνει Unlimited(ο Stardust_Hunter έχει Plant και είμαστε κολλητάρια, οπότε γιατί να θέλω να χαλάσει το Deck τουWink
παντως, αυτες οι μπαν λιστς που φτιαχνουν το μονο πραγμα που εχουν, το οποιο μ τη δινει εντελως, ειναι το οτι δεν εχουν λογικη. πως μπορεσαν πχ να βαλουν για forbidden το premature burial? αφου ειναι τελειως κατωτερη καρτα σε αντιθεση με το monster reborn σε ικανοτητα. επισης, πως μπορεσαν να βαλουν unlimited τον breaker the magical warrior? αφου παραεχει καλο effect για effect monster.
Ela mou nte...theloun na mas kanoun na xalame ta deck mas sunexeia kai meta na phgainoume sthn Kaisa kai na mas lene oti autes oi kartes einai forbidden.Limitted h The Rainforcements of the army...Thn exw 2 fores se ena deck.Ki alles allages.O Brealer the magical warrior pisteuw einai kala ekei.Mporei kapoios na pei pou mporw na vlepw tis banlists?
1 απ το ιντερνετ ή
2 κανοντας τα download μεσω wifi, ενω παιζεις yugioh 5D's stardust accelerator
Μπες στο επισημο site yugioh : http://www.yugioh-card.com

Aυτη η (επιτρεψτε μου την εκφραση) σκροφα banlist εχει διαλυσει τα περισσοτερα OTK decks οπως το Debris OTK και γι αυτο το lonefire εγινε semi. Επισης ευννοει τα πλουσιοπαιδα να εχουν το καλυτερο deck (lightsworn).. Παντως το καλο με την CoTH ειναι οτι σε γλυτωνει απο attacks πολλες φορες
παντως, αν ημουν πλουσιοπαιδο (ειλικρινα τωρα) και εβλεπα αυτη την ελεεινη μπαν λιστ, θα πηγαινα στο μαγαζι που πηγαινω για καρτες & θα αγοραζα ολα τα φακελακια που σχετιζονται με lightsworns, μιας και εχουν γινει της μοδας + οτι στο yugioh 5D's stardust accelerator εχω κολλησει εκει, που πρεπει να νικησεις εκεινους τους 4 κλωνους σου και ξερετε που κολλαω παντα? στον 3ο, που εχει lightsworns και με ξεσκιζει συνεχως!!! Angry
πάντως η λύση ενάντια στα Lightsworn είναι πααααααρα πολύ απλη, Light Imprisoning Miror και έξω τα Lightsworn, το είχα κάνει σε ένα παιδί που έχει Lightsworn και τον νίκησα εύκολα, την 2 φορά μάλιστα,1-1 πήγενε, μου κατέβασε Jugment... γιατί να μου συμβει αυτό;Sad
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Reference URL's