Legendary Pokémon

Full Version: Yu-Gi-Oh! players in the Forum.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
δύσκολο γιατί και να σοθούνν εσύ έχεις τραβήξει τις κάρτες που θες οπότε! Και το δίκο μου Deck που είναι Gladiator Beast και έχει 42 κάρτες δεν είχε ποτέ πρόβλημα! ένα λεπτό να το post-άρω

τέρατα:21
Gladiator Beast Equeste X2
Gladiator Beast Andal X2
Gladiator Beast Darius X3
Gladiator Beast Secutor X2
Gladiator Beast Alexander
Gladiator Beast Dimacari X3
Gladiator Beast Laquari
Gladiator Beast Bestiari X3
Gladiator Beast Hoplomus
Witch Doctor of Sparta
Test Ape X2

Spells: 13
Lighting Vortex X3(για παν ενδεχόμενο!)
Shrink X3(παντα χρήσιμα)
Gladiator Beast's Battle Gladius X2(ψάχνω και 3ο)
Gladiator Beast's Respite X2
Gladiator Beast's Battle Halberd
Gladiator Beast's Battle Archfiend Shield
Nobleman Of Crossout

Traps: 8
Waboku X3
Double Tag TeamX2
Disarm
Gladiator Lash
Parry

Extra Deck:2
Fusion Monsters:2
Gladiator Beast Heraklinos
Gladiator Beast Gyzarus(ψάχνω άλλον 1)
(27-12-2008 12:21 PM)Johan Wrote: [ -> ]για περίμενε λίγο! κάρτες μπορείς να βάλεις όσες θες πάνω απο 40, αλλα το μειονέκτιμα είναι οτι κάρτες που θα ήθελες να σου τύχουν θα τυχένουν πολύ πιο δύσκολα.

Ναι δεν το ηξερα.Φαινεται πως εχω μεινει πισω.Ωραια
κάθα μέρα μαθένεις και κάτι καινούριο εσυ! και για το Deck μου τι λες;
καλο αλλα εγω χρησιμοποιηω πανω απο 8 παγιδες και εχεις καλες spell οσο για το δικο μου deck εγω χρησιμοποιω τους D-Heroes
και εγώ είχα D-Heroes Deck! και μάλιστα απο τα καλύτερα που έχουν περάσει απο την Kάισσα Χανίων!
σωβαρα μου αρεσουν πολυ και για αυτο εκανα ενα αλλα δεν το εχω τελειωσει ακομη τωρα που εμαθα οτι μπορω να παω πανω απο 40 καρτες.Εχω ειδικα εναν που τον καλεις χωρις θυσια και εχει 2700 αμυνα
Α, ο D-Hero Defender ε;
ναι ειναι σαν τον pokeman αυτη η καρτα γ*****η παρα πολλη την καλεις χωρις θυσια και αυτο ειναι καλο χανει και ο αντιπαλος ποντους ζωης οταν σου το κανει επιθεση και το εχεις αναποδα
ναι μόνο που μετά τραβάει 2 κάρτες και αυτό δεν είναι και πολύ καλό... αυτό είναι το πρώτο και το δευτερο είναι οτι μπορεί να σου κάνει Νοbleman Of Crossout!
για αυτα ειμαι παντα προστατευμενος με πολλες παγιδες
Μην ξεχναμε οτι υπαρχουν και πολλες καρτες που εξουδετερωνουν παγιδες ομως.Wink
Jinjo ftw.Εγώ γενικά όταν έπαιζα/παίζω το στυλ παιχνιδιού μου είναι πιο επιθετικό.Ειδικά το Great Maju Garzett κορυφή και φουλ επιθετικό.
εμένα η λύση για τις traps είναι μία αλλα εύκολη... Gladiator Beast Heraklinos! (και δεν είναι μόνο για traps αλλα και για Spells!)
(31-12-2008 11:02 PM)GeorgeSlayer Wrote: [ -> ]Jinjo....

κι εμενα ο τζιντζο ηταν απ τις αγαπημενες μου καρτες,μεχρι που ο ηλιθιος ο αδερφος μου την εδωσε για κατι ασχετες (τον κοροϊδεψανε δηλαδη)Sad
(07-01-2009 04:32 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]
(31-12-2008 11:02 PM)GeorgeSlayer Wrote: [ -> ]Jinjo....

την εδωσε για κατι ασχετες (τον κοροϊδεψανε δηλαδη)Sad

Καμια καρτα δεν ειναι ασχετη,η αχρηστη τελος παντων,αρκει να ξερεις πως να την χρησιμοποιεις σωστα.Wink
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Reference URL's