Legendary Pokémon

Full Version: Yu-Gi-Oh! players in the Forum.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
(19-07-2009 09:04 PM)Stardust_Hunter Wrote: [ -> ]@ Ghost trainer

Φιλε μου, το twin headed behemothδεν ειναι πια ουτε limited ουτε τιποτα.

Επισης θα θελα να κανω μια παρατηρηση σ' αυτο που προειπε ο Human Torch δηλαδη προσπαθησε να μην εχεις π.χ. με αυτες τις 5 καρτες θα κανω ενα combo και μ' αυτες τις 5 αλλο. Αυτο ειναι μεγαλο σφαλμα. Προσπαθησε οι καρτες σου να εχουν μια συγκεκριμενη λογικη και ν ακολουθουν ολες μια στρατηγικη. Π.χ. με αυτες τις καρτες κανω ενα πολυ καλο combo αλλα να μπορεις στην θεση της Χ καρτας να χρησιμοποιησεις την καρτα Ψ.

Ελπιζω να εγινα κατανοητος.

Peace

1) καλο αφτο (για μενα) Toungue

2) ναι,ναι καταλαβα και σκεφτηκα μιας και εχω τον horus μα βαρεσω και κανα royal decree (Negate the effects of all other trap cards on the field) και να μην μπορει ο αλλος να παιξει ουτε παγιδες ουτε μαγικες Smile
Ναι, εχεις απολυτο δικιο. Αλλα μην βασιζεσαι αποκλειστικα σε ενα τερας "κλειδι" για να νικησεις.Wink
(19-07-2009 09:49 PM)Stardust_Hunter Wrote: [ -> ]Ναι, εχεις απολυτο δικιο. Αλλα μην βασιζεσαι αποκλειστικα σε ενα τερας "κλειδι" για να νικησεις.Wink

ναι ο horus ειναι το main card μου aafter all =/
αλλα ξεχασα να γραψω πανω οτι εχω και τον F.G.D στο fusion deck μου
οποτε future fusion + dragon's mirror = pwonage (ο F.G.D ειναι x2 Toungue )
Ωχ μην μου τον θυμιζεις. Μου τον καλεσε ενας στην Καισσα το προηγουμενο Σαββατο και δεν μου καθοταν το χαρτι. Αντε μετα να τον βγαλεις εξω...
(19-07-2009 10:34 PM)Stardust_Hunter Wrote: [ -> ]Ωχ μην μου τον θυμιζεις. Μου τον καλεσε ενας στην Καισσα το προηγουμενο Σαββατο και δεν μου καθοταν το χαρτι. Αντε μετα να τον βγαλεις εξω...

lol σωστο αλλα σκεψου να χρησημοποιουσε (νομιζω οτι εχω ορθογραφικα Big Grin ) τον F.G.D x2 οπως εγω Toungue βεβαια με ενα ightning vortrex και ενα καλο τραβιγμα ο F.G.D θα ειναι προιστορια
Lol xD! Δεν θελω να το σκεφτω!!xP!!! Η ολη πλακα με τον FGD ειναι οτι εχει 5000 atk points και αλλα τοσα def. points και το effect του ειναι οτι δεν καταστρεφεται απο μαχη!!! Που να βρεις τετοιο τερας με 5000???
Vriskeis.O Cyber End Ultimate Dragon exei 5000/5000.Ti akousa paidia?Apagorefthke to Premature Burial kai epitrepetai to Monster Reborn?
κι ομως σκορπ. το βρισκω λιγο παραλογο το monster reborn να επιτρεπεται, ενω το premature burial οχι. αφου με το premature burial χανεις 800 ποντους ζωης και βαζεις το τερας σ μονο σε θεση επιθεσης ενω με το monster reborn βαζεις το τερας σε face down ή face up χωρις να χανει ποντους ζωης ο παιχτης.

αναρωτιεμαι αραγε ποιος ανοητος ειχε αυτην την ιδεα....
kai oxi mono.me to monster reborn den ferneis mono dika sou terata alla kai tou antipalou sou.Twra ti na sou pw...den kserw....Kapou to eida sto internet proxthes.
η Monster Reborn επιτράπικε διότι είναι μιά καρτα που μπορεί να διαλύσει στρατιγικές νεκροταφείου και τέτοια και για να πώ την αλήθεια και εγώ παραξενεύτηκα όταν άκουσα οτι η Monster Reborn επιτράπικε και το Primature Burial όχι και πιστεύω οτι και ένας άλλος λόγος μου την επέτρεψαν είναι οτι με το Primature Burial ο αντίπαλος μπορεί να σου καταστρέψει το τέρας, όσο δυνατό και να είναι, με το να καταστρέψει το Primature Burial. Και Stardust_Hunter εκτός απο τον Cyber End Ulimate Dragon που λέει ό Skorp, είναι και το Fusion των Black Luster Soldier+Blue-Eyes Ultimate Dragon που σαφώς μπορεί να νικήσει τον F.G.D διότι έχει 5000/5000 και αυτός αλλα το Effect του τον βοηθάει να νικήσει τον F.G.D διότι για κάθε δράκο στην αρένα πέρνει 500 ATK και δεν θημάμε αν πέρνει και άλλο τόσο DEF.
Mono attack nomizw pairnei.Oi kaluteres field kartes twra pou paizoun ksana ta analoga epeisodia kai to 8umh8hka einai oi:The Seal Of Orichalcos,The Second Seal Of Orichalcos & Orichalcos Trios, epeidh ektos apo ta monadika effects pou exoun,an exeis kai tis 3 sto paixnidi tote mporeis na kaleseis panisxura terata opws einai to:The Great Leviathan.
Ναι Johan αλλα υπαρχει περιπτωση να βρεις deck που να παιζει Black luster soldier και blue-eyes ultimate dragon?? Εδω καλα καλα δεν παιζει ουτε ο Soldier ουτε ο Ultimate Dragon... Στο κατω κατω αυτα τα δυο δεν κολλανε σε deck.... Η καρτα ειναι καθαρα για συλλογη και δημιουργηθηκε για την σειρα και μονο... Μονο σε επισοδειο θα τον δεις να παιζει....
πηρα ενα zombie world deck και φενεται να ειναι πολυ καλο θα το post καποια στιγμη αλλα τωρα βαριεμαι ._. also ο cyber end dragon εχει...4000/4000 οχι 5000/5000
F.G.D +United we stand η mage power = dat soldir and dragunz waz pwnt

P.S: εχει βγει το world championship 2009 / stardust accelarator στην ελλαδα?? εγω τα εχω στα ιαπωνικα... :o
άμα καταφέρεις να φτιάξεις Deck όπος το δικό μου, Zombie-Discard με Zomby World και Soul-Absorbing bone tower! όταν μπορέσω θα το ανεβάσω You-tube
new synchro fun deck

extra deck:

Road warrior
Junk Warrior
X saver urbellum

monsters:
road synchron
junk synchron
speed warrior
quillbolt hedgehog
magna drago
X-saber airbellum
gogiga gagagigo
Cybet tech alligator
Saber beetle
Goblin attack force
sabersaurus
X-saber galahad
X-saber anu piranha
powered tuner
the dragon dwelling in the cave
Des koala
skelengel
penguin soldier
Sasuke samurai
sonic chick

Magics
De-synchro
The warrior returning allive
Ookazi
Synchro boost
Emergancy provisions rush recklessly
unstable evolution
Pride of the weak
Giant trunade
tribute to the doomed
Creature swap
Twister

Traps
Scrap iron scarecrow
Limit reserve
Gottoms emergency call
Dust tornado
magic drain
Raigeki break
widespread ruin
miniaturize

ειναι starter deck αλλα μου αρεσει οποτε ειπα να το κανω mix με το main deck μου (αφτο που ειχα γραψει με τους δρακους)
τι λετε? :P

EDIT: εχει κανεις το yugioh 5D's stardust accelarator/world championship 2009?
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Reference URL's