Legendary Pokémon

Full Version: Yu-Gi-Oh! players in the Forum.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
(24-10-2008 04:52 PM)Bills Wrote: [ -> ]εγώ βρίσκω τα yugioh πιο καλά από τα PTCG αλλά δε παίζω ούτε το ένα ούτε το άλλο

εκει που ειπες οτι το yugioh ειναι καλυτερο απ το ptcg συμφωνω απολυτα,γιατι το ptcg εχει πολυ δυσκολους κανονες παιχνιδιου,οπως βεβαια και το να κανεις deck ειναι ΠΑΛΟΥΚΙ!ενω το yugioh εχει χιλιες φορες ευκολοτερους κανονεςWink,οπως και το να κανεις τραπουλα ειναι τοσο γελοιο που και ενα μωρο το κανειToungue
(24-10-2008 06:08 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]εκει που ειπες οτι το yugioh ειναι καλυτερο απ το ptcg συμφωνω απολυτα,γιατι το ptcg εχει πολυ δυσκολους κανονες παιχνιδιου,οπως βεβαια και το να κανεις deck ειναι ΠΑΛΟΥΚΙ!ενω το yugioh εχει χιλιες φορες ευκολοτερους κανονεςWink,οπως και το να κανεις τραπουλα ειναι τοσο γελοιο που και ενα μωρο το κανειToungue

Λοιπόν. Διαφωνώ με όσα είπες. Το PTCG έχει δύσκολους κανόνες? Γιατί ρε, τι είναι δύσκολο, να ρίξεις ένα κέρμα μεταξύ των γύρων αν είσαι asleep ή να βάλεις ένα energy per turn? Οι κανόνες του Yu-Gi-Oh είναι πιο απλοί. Μάλιστα... Με graveyard, out-of-play zone, 5 θέσεις για τέρατα, 5 θέσεις για traps/spells, fusion deck, ξεχωριστή θέση για field spells, κλπ, με attack και defense position, με 500 είδη διαφορετικών effects και με καινούριες κάρτες να βγαίνουν με τρελούς ρυθμούς, ναι, είναι πολύ πιο εύκολο να θυμάσαι τα πάντα.

Για τα decks τώρα. Ένα deck μπορείς να φτιάξεις το ίδιο εύκολα σε όλα τα TCG. Παίρνεις 60 κάρτες (για τα Pokémon), 40 για το YGO, το αντίστοιχο νούμερο για Magic ή ό,τι TCG παίζεις και είσαι έτοιμος. Το να φτιάξεις ένα ΚΑΛΟ deck είναι το δύσκολο. Κι αυτό δεν είναι πιο εύκολο στο ένα TCG ή στο άλλο. Βασίζεται στην εμπειρία που έχεις στο κάθε TCG, τις κάρτες που διαθέτεις και τη γενική γνώση σου για το τι θα αντιμετωπίσεις. Για παράδειγμα, δεν μπορείς να την πεις στον Darvor για το PTCG (ακόμα κι αν είχατε τις ίδιες κάρτες) όπως και δεν μπορεί να σου την πει αυτός στο YGO.

All in all, καλό το YGO, αλλά το PTCG είναι ανώτερο για 'μένα.
(19-10-2008 11:22 PM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]Και ναι, το Pokémon TCG είναι ανώτερο. Το μόνο που δίνει λίγους πόντους στο YuGiOh είναι ότι μπορείς να φωνάξεις "ΚΑΙ ΠΑΙΖΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΓΥΡΙΣΜΕΝΗ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΗΜΠΑΑΑΑΑ!".

όχι NM2.Το Yu Gi Oh είναι ανώτερο από τα Pokemanz διότι σου δίνει τη δινατότητα να φωνάξεις «ΚΑΙ ΠΑΙΖΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΓΥΡΙΣΜΕΝΗ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΗΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΜΟΥ».Ωστόσο στα Pokemanz μπορείς να παίξεις ER2...
ayta anikoun sto parelthon (ennow gia to tcg tou yu-gi-oh)pane aytes i dokses pou eixe ayto to paixnidi prin 4 xronia.twra pia elaxista atoma paizoun alla oi perissoteri paizoun pokemon to kalytero paixnidi!!!!!!
remember my old deck? now, forget it!

Τέρατα:

1 VAMPIRE LORD
1 PALADIN OF THE CURSED DRAGON
1 MALEVOLENT MECH - GOKU EN
3 ZOMBIE MASTER
1 ARCANA FORCE 0 - THE FOOL
3 PLAGUE WOLF
2 RED-EYES ZOMBIE DRAGON
2 SOUL ABSORBING BONE TOWER
3 PYRAMID TURTLE
1 SPIRIT REAPER
2 MEZUKI

Σύνολο:20

Μαγικές:
1 CALL OF THE MUMMY
1 CARD OF SAFE RETURN
2 ZOMBIE WORLD(Ψάχνω 3ο)
3 BOOK OF LIFE
2 RIBBON OF REBIRTH
1 MONSTER REBORN
2 SHRINK
1 RAREGOLD ARMOR
1 TERRAFORMING
1 FIELD BARRIER

Σύνολο:15

Παγίδες:

2 WABOKU
2 TUTAN MASK(Ψάχνω 3ο)
1 MAGICAL ARM SHIELD

Σύνολο:5

Σύνολο καρτών Deck:40
μη μου πεις,ειναι ZOMBIE DECK!!!
εσύ τι λες;
Και εμενα μου αρεσουν τα Zombie Deck ειναι *κολοκύθι*
(26-10-2008 12:37 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]μη μου πεις,ειναι ZOMBIE DECK!!!

Για την ακριβεια πρεπει να ειναι το νεο zombie deck που βγηκε απο την σειρα 5D΄s αν δεν κανω λαθος.
(27-10-2008 08:23 PM)Garam Wrote: [ -> ]
(26-10-2008 12:37 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]μη μου πεις,ειναι ZOMBIE DECK!!!

Για την ακριβεια πρεπει να ειναι το νεο zombie deck που βγηκε απο την σειρα 5D΄s αν δεν κανω λαθος.

ενοεις δηλαδη οτι το ντεκ αυτο θα εχει νεες καρτες?ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!!!
ναι αυτό ενοεί. το πείρα την μέρα που βγήκε στα Χανιά! ρε ποστάρετε και οι υπόλοιποι τα deck σας

@Garam το deck σου θέλει μπόλικη δουλιά, θα το ξαναδώ και θα σου πώ τι αλλαγές ν κάνεις(αν εσύ βαίβεα θέλεις)
@D_F:Ξερω οτι τ ντεκ μ ειναι οτι να 'ναι αλλα δν εχω τις καρτες π θελω γ να τν βελτιωσω,αλλιως ξερω στο περιπου πως θελω να το φτιαξω
οπότε εκεί είναι το πρόβλημα. χμ, γιατί δεν φτιάχνεις ας πούμε mix Deck ή κανένα Deck που έχεις τις απαρέτητες κάρτες και άν θες να κρατήσεις το Remove Deck σου θα σου συνηστούσα ανεπιφύλακα να πάρεις το Dark Emperor Deck (εγώ είχα φτιάξει ένα remove Deck με μόνο δύο τέτοια Deck)
επισης θα μπορουσες να φτιαξεις ενα normal monster deck (που να εχει και 2 skill drain μεσα) για να μπορεις να ακυρωσεις καθε effect του καθε τερατος και να χες σ αυτο καρτες που να ναι χρησιμες για τα normal monsters,οπως το heart of underdogWinkBig Grin
καλή ιδέα και αυτή αλλα δεν ξέρουμε αν θα έχει heart of underdog και skill drain οπότε δεν μπορούμε να ξέρουμε.(Ε, το έγραψα την ώρα της πληροφορικής μη νομίζετε οτι είναι κοπάνα)
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Reference URL's