Legendary Pokémon

Full Version: Yu-Gi-Oh! players in the Forum.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Εντάξη Χάρη ευχαριστο και ολας και 8α χρησιμοποιο ελληνικους χαρακτιρες απο δω και περα.Χαρικα για την γνωριμια
(25-02-2009 04:15 PM)Xarhs Wrote: [ -> ]Γεια σου Κυριακο, καλωσηρθες στο σαιτ. Κατ'αρχας να ξερεις οτι τα greeklish εχουν απαγορευθει εδω και καιρο, οποτε απεφευγε να χρησιμοποιεις την συγκεκριμενη γραφη. Επισης, δεν ξερω καποιο καλο Yu-Gi-Oh! παιχνιδι για το DS αλλα ειμαι σιγουρος οτι ο Johan γνωριζει πολλα πραγματα πανω σ'αυτο το θεμα και μπορει να σε βοηθησει.
Enjoy your stay dude.Wink

xarhs:ΜΑ ΚΙ ΕΓΩ ΞΕΡΩ YU GI OH!!!!!AngryAngryAngry

aplaeleos:σου συνιστω το yu gi oh gx spirit caller για DS....
(25-02-2009 07:01 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]
(25-02-2009 04:15 PM)Xarhs Wrote: [ -> ]Γεια σου Κυριακο, καλωσηρθες στο σαιτ. Κατ'αρχας να ξερεις οτι τα greeklish εχουν απαγορευθει εδω και καιρο, οποτε απεφευγε να χρησιμοποιεις την συγκεκριμενη γραφη. Επισης, δεν ξερω καποιο καλο Yu-Gi-Oh! παιχνιδι για το DS αλλα ειμαι σιγουρος οτι ο Johan γνωριζει πολλα πραγματα πανω σ'αυτο το θεμα και μπορει να σε βοηθησει.
Enjoy your stay dude.Wink

xarhs:ΜΑ ΚΙ ΕΓΩ ΞΕΡΩ YU GI OH!!!!!AngryAngryAngry

Καλα ντε μην αρπαζεσαι, δεν ειπα οτι εισαι και ασχετος.Toungue
Απλα ο Johan μεχρι τωρα μου εχει δωσει την εντυπωση οτι ειναι πολυ pro, γι'αυτο.
W/e.
Λοιπον,Aplaeleos welcome to the club....οσο για καλυτερο Yu-Gi-Oh κατα την ταπεινη μου αποψη και γνωμη ειναι το World Championship 2008,εχει τ χαρακτηριστικο που χρειαζεται ενα παιχνιδι του ειδους(duel,duel κ ξανα duel)αλλα και ενα υποτιποδες σεναριο(οπως στ GX Spirit Caller)....αυτα
Ακριβώς το Spirit Caller το έπαιζα το καλοκαίρι δεν μου άρεσε τόσο.Είχε κάτι πνεύματα(λογικό με τέτοιο τίτλο)και ήταν λίγο βλακίτσα.Στο PlayStation ήταν κορυφή το Forbidden Memories αν έχετε ακουστά....Με περίεργους κανόνες όμως...
(25-02-2009 08:18 PM)GeorgeSlayer Wrote: [ -> ]Στο PlayStation ήταν κορυφή το Forbidden Memories αν έχετε ακουστά....Με περίεργους κανόνες όμως...

ΤΟ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ!!!!

παρολ αυτα,εχει τις παλιες καρτες,οχι τις νεες οπως cyber dragon κτλ κι αυτο για μενα μου ναι λιγο σπασιμο...Sad
η πρώτη κάρτα της σηλλογής που θα φτιάξω! Απολάυστε!
[Image: 214013.jpg]
ΜΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ??!!!ΘΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΝΤΕΚ ΜΟΥ??!!!ΕΞΑΛΛΟΥ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ Η ΟΧΙ!!!

κατι ακομα
προσθεσα σ αυτο κι αλλες καρτες που ειναι

spell economics
dark grepher
cobra jar
nimble musasabi
neo spacian grand mole
ceasefire
(25-02-2009 12:05 AM)Chaos714 Wrote: [ -> ]να το deck μου

deck's name:Chaotic effects!!!!

monsters (normal) (4 cards)

gemini elf x2
gagagigo
insect knight

monsters (effect) (21 cards)

d.d. assaliant
slate warrior
twin headed behemoth
morphing jar
penguin soldier
exiled force
magician of faith
caius the shadow monarch
vampire lord
cyber dragon
breaker the magical warrior
spirit reaper
sangan
invader of darkness
d.d. warrior lady
protector of the sanctuary
d.d. survivor
wall of illusion
horus the black flame dragon lv6
guardian angel joan
ninja grandmaster sasuke
mask of darkness

spell cards (12 cards)

lighting vortex
tribute to the doomed
heavy storm
swords of revealing light
mystical space typhoon
graceful charity
spell absorption
premature burial
book of moon
banner of courage
brain control
nobleman of crossout

trap cards (10 cards)

torrential tribute
magic jammer
call of the haunted
negate attack x2
sakuretsu armor
bottomless trap hole
trap hole
mirror force
magic cylinder

total:47 cards

λοιπόν, πρώτα θα σου έλεγα να έχεις 40 κάρτες στο Deck σου και να προσπαθήσεις να έχεις τέρατα και Spell-Trap κάρτες 20-20. Μετά θα ήθελα (πριν το αλλάξεις και μετά που θα το αλλάξεις) πώς θα χρησημοποιείς την κάθε κάρτα, με ποιά την κάνεις καλύτερη ή έχεις συνδιασμό και άλλα τέτοια... θα post-άρω το δικό μου (έφτιαξα καινούριο γιατί μετην καινούρια ban list τα G-Beasts έχουν πάει κατα διαόλου...)

Exodia's Tricks!

τέρατα:14

Exodia the forbidden one
left/right leg/left/right arm of the forbidden one
Mask of Darkness x2
Gemini Imps
Des Lacooda x3
Emissary of afterlife
Sangan
Penguin Soldier

Spell:13
Dark eruption x3
Foolish Burial x2
Giant trunade
Magical Mallet
A feather of the Phoenix
Enemy controler
Swords of reavealing light
The Sallow Grave
Card of Save return
Level limit-Area B

Traps:13
Compulsory evacuation device x3
Limit reverse x3
Waboku x2
Reckless Greed x2
Negate attack
Torrential tribute
Gravity Bind

λοιπόν το δικό μου Deck έχει δεκάδες συνδιασμούς και ένας απο τους αγαπημένους μου είναι ο εξείς: έχω κάτω δύο Reckless Greed, 2 Mask of Darkness 1 Penguin Soldier, 3 Compulsory στο χέρι και 1 Sallow Grave, 1ος γύρος: 2 Reckless=4 κάρτες, 2 Mask of Darkness flip και πέρνω τα Reckless στο χέρι, μετά penguin soldier και πέρνω τα δύο mask στο χέρι, μετά παίζω τα Reckless και 1 Mask of Darkness. Στον γύρο του αντιπάλου κάνω τα δύο Reckless=4 κάρτες. Στον γύρο μου βάζω ένα ακόμα Mask of Darkness π.χ. Σπαθιά του αποκαλυπτικού φωτός. περνάει ο γύρος του αντιπάλου και έρχετε ο δικός μου. Κάνω flip τις 2 μάσκες και πέρνω τα Reckless στο χέρι, παίζω κάτω Penguin Soldier και Compulsory. Στην αρχή του γύρου του αντιπάλου μου ενεργοποιώ τα Reckless=4 καρτες... και συνεχίζει έτσι και με συνδιασμούς πάνω σε αυτόν έχω υπολογίσει οτι τραβαω περίπου 20 κάρτες σε 10 γύρους! Ένας άλλος είναι Foolish Burial και Dark Eruption, με το Foolish στέλνεις ένα κομμάτι στο νεκροταφείο και με το Dark Eruption το πέρνεις στο χέρι! και ένας τρίτος είναι: να πετάξεις με κάποιο τρόπο το sangan απο το χέρι σου στο νεκροταφείο (π.χ αν εχεις 7 κάρτες όταν τελειώνεις τον γύρο σου) και να έχεις 1 Limit Reverse κάτω και άλλα 2 στο χέρι κοίτα τι κάνεις, στον γύρο του αντιπάλου το ενεργοποιείς και φέρνεις Sangan. Αν δεν στον καταστρέψει στον γύρο σου τον φυρίζεις σε αμυνα και καταστρέφετε απο το Limit Reverse! ή κάνεις Giant Trunade, γυρίζεις το Limit Reverse στο χέρι και ο Sangan καταστρέφετε! Οπότε με 1 Sangan, 1 Foolish, 1 Dark Eruption, 3 Limit Reverse και 1 Giant Trunade (αν θες και Card of safe return) νικάς τον αντίπαλο στο π και φ! και αυτό γιατί, όπος είπα στον 2ο συνδιασμό, Foolish και Dark Eruption= 1 κομμάτι και 1 Sangan και 3 Limit Reverse και 1 Giant Trunade=4 Sangan (που καταστρέφεις εσύ)=5 κομμάτια του Exodia στο χέρι= Victory!

Edited=επιδή υπάρχουν μερικά λάθη στην ban list μερικές κάρτες είναι απαγορευμένες τελείως, να ποιές είναι απαγορευμένες απο το Deck σου: Grand Mole, graceful charity, premature burial, magician of faith και call of the haunted... αν μάθω και για καμιά άλλη απαγορευμένη θα σου το πώ...
(28-02-2009 07:44 PM)Johan Wrote: [ -> ]Edited=επιδή υπάρχουν μερικά λάθη στην ban list μερικές κάρτες είναι απαγορευμένες τελείως, να ποιές είναι απαγορευμένες απο το Deck σου: Grand Mole, graceful charity, premature burial, magician of faith και call of the haunted... αν μάθω και για καμιά άλλη απαγορευμένη θα σου το πώ...

WTF??!!!OI:GRAND MOLE,PREMATURE BURIAL,MAGICIAN OF FAITH & CALL OF THE HAUNTED EINAI BANNED???!!!!!ΤΩΡΑ ΠΩΣ

1 ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΕΡΑΤΑ & ΜΑΓΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΑΠ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ??!!!Dodgy
2 ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΡΤΕΣ ΑΠ ΤΟ ΝΤΕΚ??!!!Undecided

με λιγα λογια,αυτη η νεα μπαν λιστ ειναι για τον π**τσο
(28-02-2009 08:47 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]με λιγα λογια,αυτη η νεα μπαν λιστ ειναι για τον π**τσο

Λολ.Ενταξει δεν ειναι και τοσο καλη αλλα δεν ειναι και τοσο χάλια κατα την γνωμη μου
(28-02-2009 08:47 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]
(28-02-2009 07:44 PM)Johan Wrote: [ -> ]Edited=επιδή υπάρχουν μερικά λάθη στην ban list μερικές κάρτες είναι απαγορευμένες τελείως, να ποιές είναι απαγορευμένες απο το Deck σου: Grand Mole, graceful charity, premature burial, magician of faith και call of the haunted... αν μάθω και για καμιά άλλη απαγορευμένη θα σου το πώ...

WTF??!!!OI:GRAND MOLE,PREMATURE BURIAL,MAGICIAN OF FAITH & CALL OF THE HAUNTED EINAI BANNED???!!!!!ΤΩΡΑ ΠΩΣ

1 ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΕΡΑΤΑ & ΜΑΓΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΑΠ ΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ??!!!Dodgy
2 ΘΑ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΡΤΕΣ ΑΠ ΤΟ ΝΤΕΚ??!!!Undecided

με λιγα λογια,αυτη η νεα μπαν λιστ ειναι για τον π**τσο

1) τέρατα μπορείς να παίρνεις με Pot of Avarise και Monster Reincarnation...(με Pot διαλέγεις 5 τέρατα απο το Νεκροταφείο, τα βάζεις στο Deck και τραβάς 3 κάρτες, με την δεύτερη πετάς μια κάρτα και πέρνεις 1 τέρας απο το νεκροταφείο στο χέρι...)

2) υπάρχει το Reckless Greed, το Jar of Greed το Alure of Darkness και άλλα...
(28-02-2009 09:26 PM)Johan Wrote: [ -> ]1) τέρατα μπορείς να παίρνεις με Pot of Avarise και Monster Reincarnation...(με Pot διαλέγεις 5 τέρατα απο το Νεκροταφείο, τα βάζεις στο Deck και τραβάς 3 κάρτες, με την δεύτερη πετάς μια κάρτα και πέρνεις 1 τέρας απο το νεκροταφείο στο χέρι...)

σε ποια φακελακια μπορω να τις βρω??
Lol απ'ότι θυμάμαι δεν βρίσκεις συγκεκριμένες κάρτες σε φακελάκια, αγοράζεις ένα-δύο η τρία ξέρω'γω και όποιες σου τύχουν...
(01-03-2009 12:06 AM)Xarhs Wrote: [ -> ]Lol απ'ότι θυμάμαι δεν βρίσκεις συγκεκριμένες καρτες σε φακελάκια, αγοράζεις ένα-δύο η τρία ξέρω'γω και όποιες σου τύχουν...

μα καθε φακελακι εχει και διαφορετικες καρτες,οπως αυτα τα καινουρια που εχουν ολο tuners & batterymen
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Reference URL's