Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Επειμενο.Το ειναι κολοκυθι στο προηγουμενο ποστ δεν το εγραψα το Και εμενα μου αρεσουν τα ΄΄Zombie Deck ειναι *κολοκύθι* ΄΄ εγω εγραψα Και εμενα μου αρεσουν τα ΄΄Zombie Deck ειναι ωραια κυριε ........ που ξερεις που απεφθυνομε Βιλλαρε που ολο λες για τα κολογκυθια και μην βγαλεις το ποστ οπως μου εκανες πριν γιατι θα το γραφω ξανα και ξανα.
Ώπα.Ώπα.Μισό.Τι έκανα εγώ?Τι έβγαλα?Για έλα σάουτμποξ να τα πούμε μια...
ΕΛΕΟΣ!!!ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!!!
Να παίξουμε την κολοκυθιά
Το Yu-Gi-Oh TC έχει εξελιχθεί αρκετά αυτές τις μέρες. Έπαιζα πιο παλιά και είχα φτάσει σε πολύ καλό επίπεδο με λίγα λεφτά ενώ πολλοί φίλοι μου αγοράζαν ολόκληρες κούτες για να πάρουν super rare και ultra ενω η στρατηγική τους ήταν ελλατωματική. Το σταμάτησα όμως γιατί είδα οτι διαφείρει τους παίκτες πράμα που με στεναχώρησε και έδωσα τις καλύτερες μου κάρτες σε ένα ξάδερφο μου (τις έχασε..).
Εδώ και ένα-δύο μήνες το ξαναξεκίνησα με ένα παιδί με κάποιες παλιές (μέχρι IOC ) κάρτες που είχα. Του έφτιαξα ένα Deck που το εξελίξαμε σε Damage Deck και είναι πολύ καλός. Εγώ έχω ένα εντελώς απλό αλλά λόγω των νέων κανονισμών (που απαγορεύονται Pot Of Greed, Change Of Heart κτλ..) έχει αποδυναμωθεί και σκέφτομαι να πάρω κάποιο Deck.
Μήπως μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο?
(06-11-2008 02:42 PM)Vitrioli Wrote: [ -> ]Το σταμάτησα όμως γιατί είδα οτι διαφείρει τους παίκτες πράμα που με στεναχώρησε και έδωσα τις καλύτερες μου κάρτες σε ένα ξάδερφο μου (τις έχασε..).
+1. Κάθε Σάββατο στην Κάισσα στο Μαρούσι είναι μαζεμένοι κάτι μαντράχαλοι που προσπαθούν να πείσουν κάθε μικρό παιδάκι για ό,τι ανταλλαγές να 'ναι. Που 'νταξει, δεν λέω ότι οι ανταλλαγές είναι κακές, αλλά δεν μπορείς να πηγαίνεις ρε συ σ' ένα παιδάκι που μόλις έτυχε μια καλή κάρτα (κι ας μην το ξέρει) και να θες να του τη λουφάρεις σώνει και καλά... Δεν ξέρω αν είμαι μόνο εγώ, αλλά μου τη σπάει όταν το βλέπω αυτό.
Έχουν δει τα μάτια μου και κλοπές και μαλώματα... Και ένα άλλο που θυμήθηκα το οποίο πηγάζει και αυτό απο την διαφθορά είναι η διαστρέβλωση των κανόνων του παιχνιδιού. Αυτό ήταν το τελικό χτύπημα που με έκανε να σταματήσω και πιστεύω ειδικά σήμερα που έχουν προχωρήσει οι κανόνες οι παίκτες είναι πιο επιρρεπείς σε παρεξηγήσεις πράμα λογικό διότι ποιός μπορεί να μιλάει απόλυτα και να λέει οτι αυτός είναι ο σωστός...
Εδώ στη Καβάλα θα ξεκινήσουν κάποια πρωταθλήματα και θα ήθελα έτσι για την εμπειρία να πάω και να δω πως λύνεται μια παρεξήγηση τέτοια..
Εγώ έπαιζα παλιά με κάτι μούφες κάρτες που πόυλάγανε τα περίπτερα στο χωριό μου.30 λεπτά το ένα και μετά 50.Από κανόνες αφήστε το καλύτερα,στην αρχή νομίζαμε ότι όσα αστεράκια είχε ένα τέρας τόσους πόντους επί 100 έχανες,και με την Black Hole νικάγαμε σχεδόν αμέσως.Μετά κάτι μάθαμε από κανόνες αλλά σταμάτησαν να κυκλοφορούν οι κάρτες και ξαναπαίξαμε μόνο λίγο το καλοκαίρι.
Εγω θυμαμε που ειχα παρει το Pegasus Deck και το ειχα παρει σχολειο οπου εκει μου ειχαν κλεψει τον ασπρο δρακο με μπλε ματια cartoon και τον βρηκα σκυσμενο στα σκουπιδια....
(29-11-2008 04:39 PM)Lugia Wrote: [ -> ]Εγω θυμαμε που ειχα παρει το Pegasus Deck και το ειχα παρει σχολειο οπου εκει μου ειχαν κλεψει τον ασπρο δρακο με μπλε ματια cartoon και τον βρηκα σκυσμενο στα σκουπιδια....
Οποιος σου το εκανε θα σε ζηλεβε ή θ ηθελε να παρει εκδικηση για κατι σιγουρα!ακουσε με εχω εμπειρια!
Για να πω την αληθεια,παλια ημουν ενας ξετρελαμμενος Yu-Gi-Oh player,αλλα τωρα πλεον εχω σταματησει να παιζω εδω και πολυ καιρο.Ισως ξαναρχισω να παιζω,γιατι για να ειμαι ειλικρινης μου εχει λειψει λιγο....Το θεμα ειναι πως στην στην Ακρατα δεν πουλανε πια καρτες....
πήγενε στην Κάισσα της περιοχής σου, είναι πολύ πιθανό να έχει.
Χarhs δεν πειραζει που δεν πουλουν.Εγω προλαβα και μαζεψα πολυ καλες και κριμα που μπορω να χρησιμοποιησω σε καθε παιχνιδι μονο 40 καρτες.Και εγω επαιζα παλια αλλα τωρα σταματησα διοτι κανεις δεν ενδιαφερεται πλεον παρα μονο ελαχιστοι
για περίμενε λίγο! κάρτες μπορείς να βάλεις όσες θες πάνω απο 40, αλλα το μειονέκτιμα είναι οτι κάρτες που θα ήθελες να σου τύχουν θα τυχένουν πολύ πιο δύσκολα.
Ακριβως,υπαρχει ομως και η πιθανοτητα να σου σωθουν οι καρτες και να χασεις αν παιζεις με 40....Γι'αυτο εγω εβαζα τουλαχιστον πανω απο 60 κατα την γνωμη μου καλες καρτες και εφτιαχνα στρατηγικη.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14