Legendary Pokémon

Full Version: Η ιστορία των Pokemon trainers!!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
HOWDY-HOOOOOO!!!καινουργιο γμτ επισοδειο με την αγωνια που μας κανει να εχουμε παντα ο Χρηστος...Dodgy
Φυσικα και θα νικησουμε! Το Bulbasaur μου θα εξεληχθει σε Venosaur(Super Evolution θα κανει) και θα τους διαλύσει!Toungue
Χα,χα...thanks guys!Κανω οτι μπορω για να εχει αγωνια...ελπιζω να σας αρσει μεχρι στιγμης...Smile

NEXT EPISODE:
No18 "ΤΑ ΜΗΧΑΝΙΚΑ POKEMON"

Η παρωδια στα καλυτερα της!!Το σεναριο του επεισοδιου ειναι ετοιμο...μονο η συγγραφη μενει...
anipomono !!!!

kai exo tin estisi oti den ime o monos !!
αμε!!!!!ακουσα καλα?παρωδια?!δηλαδη θα γελαμε με καθε λεξη????yay!
Οταν εννοω "παρωδια" εννοω κατι εξωπραγματικο..θα δειτε....κατι ολοκαινουργιο σε ειδη....χαχαχα...τα υπολοιπα με το post του επομενου επεισοδιου!
Ολα τα επεισοδια τα συγκεντρωσα στη πρωτη σελιδα!!!Οποιος ενδιαφερεται να την διαβασει απο την αρχη,εκει θα βρει ολα τα links των επεισοδιων...Τα λεμε συντομα με το νεο επεισοδιο Wink
πας πολύ καλά στην ιστορία μπράβο! μπορείς να μου πείς πως το έκανες αυτό γιατι θέλω να το κάνω αλλά δεν μπορώ...
Πολύ καλό αυτό που έκανες γιατί θα ήταν δύσκολο να βρω τα επισόδεια ανάμεσα σε τόσα post! Μάλλον το ΣΚ θα ξεκινήσω να διαβάζω την ιστορία!
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 18 ----> ΤΑ ΜΗΧΑΝΙΚΑ POKEMON

Πρωταγωνιστές:Chris(X),Torch(T), Johan(Γ)
Guest star:Καθηγητης(Κ),Chaos(Χα),GIANNIS(Γιαν)

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΤΙΝΑ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΤΑΛΘΗΚΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ,ΟΠΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ…ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΟΠΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ Η ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

Γ:Ααα.Το κεφαλι μου στριφογυρναει..ααα…!
Εκανε με εκπληξη ο Γιοχαν αφου συνηδητοποιησε ότι βρισκοταν καπου χαμενος.
Γ:Παιδια ξυπνηστε.Πρεπει να το δειτε αυτό!
Κ:Αουτς…που ειμαστε?
Τ:Α!Τι ωραιο μερος που είναι αυτό.Αλλα πως βρεθηκαμε εδώ??
Χ:Πρεπει να φταει η ακτινα που μας χτυπησε.
Γ:Ναι,αυτό πρεπει να είναι.Αλλα μηπως εχετε δει τον Χαος?Δεν επρεπε να ηταν εδώ μαζι μας?
Κ:Χμμμ…οντως!Ο Χαος λειπει.
Χ:Μπορει να ξυπνησε νωριτερα από εμας και να εχει παει να εξερευνησει τον κοσμο.
Τ:Εχει κανεις ωρα?Γιατι το ρολοι μου σταματησε να λειτουργει.
Κ:Μισο Τορτς,εγω εχω…ουτε το δικο μου λειτουργει!
Γ:Η περιοχη θα φταιει.Γιατι λογικα αφου δεν ειμαστε σε έναν πραγματικο κοσμο αλλα σε έναν ψηφιακο,ο χρονος δεν υπαρχει…είναι όλα παγωμενα και καπως νεκρα.
Κ:Σωστη θεωρια.Στεκει.Αλλα αντι που καθομαστε εδώ,δεν παμε να ριξουμε καμια ματια τριγυρο?Μπορει να πετυχουμε και τον Χαος καπου εδώ κοντα…
Τ:Ας ξεκινησουμε και οπου μας βγαλει.

Στον πραγματικο κοσμο…

Γιαν:Χαχαχαχα,αντε πηγεντε και βολτα,αλλα τι θα συναντησετε στον δρομο σας δεν περιγραφετε…χαχαχα…αλλα την ιδια απορια με αυτους εχω και εγω…που είναι ο τελευταιος?Αφου ολοι σταλθηκαν στον ψηφιακο κοσμο.Τεσπα,θα το λυσω αυτό το μυστηριο,αλλα πρωτα απ’όλα να αρχισει το παιχνιδι με αυτους του ηλιθιους.Χαχαχα!
Στο εργαστηριο δεν ηταν ο μοναδικος,υπηρχε και καποιος,ο οποιος «ξεμεινε» από την ακτινα…
Χα:Θα δουμε ποιος θα γελασει τελευταιος…

Πισω στον ψηφιακο κοσμο…

Χ:Καλα μιλαμε,ψυχη δεν υπαρχει εδώ περα.
Τ:Εγω νιωθω κουρασμενος από τωρα.Δεν υπαρχει τιποτα να κανεις εδώ…
Κ:Μπα μην το λετε,εκει περα υπαρχει μια μαζα από κατι πραματα,αλλα δεν μου θυμιζουν κατι γνωστο…γιατι δεν πλησιαζουμε για να δουμε τι είναι?
Πλησιαζουν και…
Κ:Μα τι στο καλο είναι αυτά?Ειναι αηδιαστικα!
Χ:Μου θυμιζουν κατι από Gloom και Dunspance.
Τ:Χαλια!Μα πως βρεθηκαν κατι τετοια εδώ?
Κ:Ξεχνας ότι βρησκομαστε στον κοσμο που δημιουργησε ο Γιαννης?
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ…ακουστηκε ενας θορυβος από το υπερπεραν…
Χ:Ποιος είσαι εσυ?
ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑΤΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΤΕ?....Ή ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΩ??ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
Γ:Αυτος ο τρελοεπιστημονας είναι.
Κ:Πες μας τι ζητας από εμας!Εχουμε και δουλειες κυριος!
ΧΑΧΑΧΑ…ΣΙΓΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ…ΧΑΧΑΧΑ…ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!
Τ:Τι εννοεις?
ΘΑ ΔΕΙΤΕΕΕΕ….και χαθηκε η φωνη…
Χ:Μαλιστα,θα δουμε.
Γ:Δεν μπορω να καταλαβω τι ζητα από εμας αυτος ο μανιακος.
Τ:Να παιξει θελει…μονο αυτό.
Εκεινη τη στιγμη ξαφνικα μπροστα τους εμφνιστηκε ένα τσουρμο από κατι τερατομορφα Pokemon που φαινονταν να ηταν ενωσεις Scyther με Pinsir και Roserade με Victreebell…
Χ:Και τωρα τρεξτε!

Στο εργαστηριο ξανα…

Γιαν:Ωρε πλακες!Τωρα σε λιγακι θα τους εμφανιστει και η super-duper εκπληξη μου…χαχαχααχ…
Χα:Ποτε!!!
Γιαν:Τιιι?Πως βρεθηκες εσυ εδώ?Γιατι δεν εισαι μαζι με τους αλλους?
Χα:Ξεφυγα από την ακτινα που χτυπησες τους υπολοιπους…μονο αυτό.Αλλα δεν θα σε αφησω να τους πληγωσεις ποτε!
Για:Θελεις να μονομαχησουμε?Κανενα προβλημα…αλλωστε εγω εχω την master ball…
Χα:Δεν με ενδιαφερει τι εχεις.Τιποτα δεν αλλαζει!Αλλωστε θα είναι και ενας τροπος για να καθυστερησω την δημιουργια της εκπληξης που ετοιμαζεις.
Γιαν:Α αυτή η εκπληξη ετοιμαζετε μονη της..αλλα η δικια σου ετοιμαζετε τωρα αμεσως!Ετοιμασου!Χε,χε…
Χα:Θα είναι μαχη 3 προς 3.
Γιαν:Εγω θα χρησιμοποιησω μονο ένα Pokemon γιατι μονο αυτό μου χρειαζετε.
Χα:Οκ!Ετοιμος?Φυγαμε.Αλλα μολις τελειωσω με σενα και σε νικησω,θα αφησεις ελευθερους τους φιλους μου.Μεσα?
Γιαν:Μεσα!Και τωρα Pokemon που βρισκεσε μεσα στην master ball βγες εξω!
Χα:Μα τι στο καλο εινα αυτό???
Γιαν:Χε…(εκανε με ένα βλεμμα σιγουριας)

Στον ψηφιακο κοσμο όμως…

Τ:Ουφ τους ξεφυγαμε!
Γ:Κουκου!εδω ασχημο Pokemon…Χρατς..(ακουστηκε ο ηχος της μηχανης)
Χ:Τι κανεις ρε καμενο?
Γ:Βγαζω φωτογραφιες αυτό εκει το Pokemon.
Χ:Ποιο Pokemon?Εγω δεν βλεπω κανενα εδώ τριγυρο.
Γ:Μα πως?Μολις το εβγαλα,να το.Α,κοιτα,εκει είναι άλλο ένα,παω να το βγαλω φωτογραφια…Ειδου!
Χ:μα που πηαγινουν όλα αφου τα φωτογραφιζεις?
Κ:Πρεπει να τα αποροφα ο φακος της καμερας.Γι’αυτό εξαφανιζονται όλα.
Τ:Αρα υπαρχει τροπος για να απαλαγουμε από αυτά.Μου αρεσει!
Χ:Ωραια,αφου βρηκαμε τροπο εξοντωσης ας τελεινουμε για να γυρισουμε πισω και να εχουμε τα κανονικα Pokemon μας!Αναρωτιεμαι που να είναι ο Χαος τωρα…
Κ:Ενας μονο το ξερει,αυτος που ελεγχει τα παντα εδώ μεσα!
ΧΑΧΑΧΑΧΑ…
Χ:Παλι εσυ?
Γιαν:ΧΑΧΑΑ…εχω τον φιλο σας εδώ περα…δεμενο…
Τ:Μην του πειραξεις τριχα γιατι θα εχεις να κανεις μαζι μου!
Γιαν:Κανεναν σας δεν φοβαμαι!Ολοι τα ιδια μου λενε και μετα χανουν με την πρωτη επιθεση που τους κανω..
Κ:Αυτή η master ball…
Χ:Τι υπαρχει μεσα σε αυτή Καθηγητα?
Κ:Κατι πολύ δυνατο και ακατανικητο…τουλαχιστον για μερικους…
Γιαν:ΕΛΑ!Αφηστε την πολύ πολυλογια σας…
Τ:Κατεβα κατω να σε δειρουμε!
Χ:Ηρεμησε Τορτς…
Γιαν:Δεν ξερετε καν τι σας περιμενει αγαπητοι μου…σε λιγα λεπτα θα σας αποκαλυφθει η εκπληξη μου.Και εσυ!Παιδι με την μηχανη σταματα να τραβας γιατι τα καταστρεφεις όλα!
Γ:Ποτε!
Ξαφνικα ενας σεισμος τους ταρακουνησε ολους!
Χ:Τι είναι αυτό?
Γιαν:Η αυτοκαταστροφη σας!Χαχαχαχα…
Κ:Κατι εμφανιζετε μεσα από το ριγμα.
Γιαν:Να σας συστησω…από δω το καλυτερο Pokemon που εχω δημιουργησει…ένα ποικιλομορφο αριστουργημα που είναι ενωμενο με τα εξης Pokemon:Zapdos,Moltres,Articuno και Spiritomp!!!Θα το σταματησετε?Για να δουμε.
Χ:Γιοχαν την μηχανη γρηγορα!
Γ:Δεν γινεται!Μου τελειωσαν οι μπατταριες.
Χ:Τωρα βρηκαν??
Τ:Και τωρα τι κανουμε?Πως θα σωθουμε χωρις την φωτογραφικη μηχανη?
Χ:Θα κανουμε την προσευχη μας και θα ελπισουμε να γινει κανενα θαυμα…

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΘΑΥΜΑ? Ή ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΟΥ Ο ΚΡΙΣ???

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…ΣΤΟ ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ…

ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ
19ο ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ:ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ
(07-02-2010 04:28 AM)cHr[1]sTozZ Wrote: [ -> ]Χ:Γιοχαν την μηχανη γρηγορα!
Γ:Δεν γινεται!Μου τελειωσαν οι μπατταριες.
Χ:Τωρα βρηκαν??
Τ:Και τωρα τι κανουμε?Πως θα σωθουμε χωρις την φωτογραφικη μηχανη?

Εδω ειπα ενα LOL! Στο κρισιμο σημείο μου τελείωσαν οι μπαταρίες... Καλα, δεν μπορούσα να είμαι λίγο πιό σηγκρατημένος;Toungue
anarotieme ti pokemon iparxi stin master ball !!!!!!!
ΘΥΜΙΖΕΙ ΛΙΓΟ DIGIMON ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ
@Johan:Μπαταριες ειναι αυτες...Toungue...εχουν και μια διαρκεια ζωης!LOL...

@GIANNIS:Να εισαι σιγουρος οτι θα σου αρεσει παρα πολυ...κατι ξερω...

@LuXray:Μπορει να θυμιζει αλλα ειναι μονο για ενα επεισοδιο...αν ειναι διαβασε ολοκληρη την ιστορια για να καταλαβεις απο τη αρχη την συμβαινει(εκτος και αν την εχεις ηδη διαβασει)thanks για τα καλα σου λογια κιολαςWink

Λοιπον τωρα οσο αφορα την ιστορια θα προσπαθησω να τελειωσω την πρωτη σεζον πριν μπει ο Μαρτης,γιατι μετα μπορει να με ξαναδειτε εδω κατευθειαν τον Ιουνιο...ToungueΜην ξεχναμε οτι ειναι αλλα 2 επεισοδια και τελος...τα 2 τελευταια επεισοδια ειναι τα καλα...γιατι?Υπαρχουν 2 εμφανισεις θρυλικων Pokemons που δεν εχουν ξαναεμφανιστει στην ιστορια αλλα και μερικα απο τα παλια!!!Για να δουμε τι θα δουμε...ελπιζω να σας αρεσει οντως το φιναλε της πρωτης season...Wink
ωραια παει να *sniff* τελειωσει η πρωτη σεζον
one of the best eps Chris yay!
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Reference URL's