Legendary Pokémon

Full Version: Η ιστορία των Pokemon trainers!!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
(06-04-2010 12:37 PM)Aldark Wrote: [ -> ]Αντε γραψε καλα στις Πανελληνιες για να εχουμε νεα Season Toungue
λες να εχει και καλα κεφια και ετσι να μην χαθει κανενας? Smile
ο βραβευμενος μας κριτικος fan fic μιλα σουτ ολοι:
ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!
xa0xa0xax0a....σαν να ακουω τον Μποτρινη το ειπες τωρα! a0x0ax0ax0ax00....οχι καποιος θα αποχωρησει απο το Αριστουργημα μου!Το επεισοδιο το εγραψα χθες τα μεσανυχτα γιατι ειχα κεφια αλλα θα το διαβασετε ολοι σας αν οχι τον Ιουλιο καπου τον Ιουνιο που δεν θα εχω πανελλαδικες Toungue
Το νεο επεισοδιο θα αναρτηθει καπου τον Ιουνιο...αλλα εσεις τι περιμενετε να δειτε απο τον δευτερο κυκλο???

ΓΙΑΤΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ!!!(θελω πολλες γνωμες,please!---->δεν σας ζοριζω κιολας Toungue)
Να μην γραφω τα ιδια τα 'πα στο αλλο fan fic σου....
Εγω δεν θελω να φυγει κανεις αλλα θελω να δω πως θα τα μπλεξεις εσυ imo
Απλα να τα σπαω μαν....να μη σε επηρεασουμε κιολας Toungue
Καλα μιλαμε το εχω αγνοησει αυτο τελειως....μου φαινετε πως θα αρχισω σιγα σιγα γιατι ηδη εχω καθυστερησει Toungue

Μες στη βδομαδα θα δω τι θα κανω για να αρχισω την δευτερη season Wink

Edit:Σκευτομαι σε αυτον το κυκλο να αλλαξω εντελως την ιστορια κ τον συνηθισμένο τροπο που ξερουμε για την "ζωη" τον Pokemon...θα παω τη ιστορια ενα βημα παραπανω...ελπιζω να πετυχει Toungue
Party Επιτελους!Wheeeeee καινουργια επισοδεια!Ανυπομονω να δω αυτην την αλλαγη που λες...Αν και το παλιο ειναι παντα πιο καλο Toungue
ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΣΕΖΟΝ:Οι ήρωες μας συνάντησαν έναν εκπαιδευτή τον GIANNIS ο οποίος στην κατοχή του είχε τον Mewtwo.Περάσανε πολλές δυσκολίες μετά την γνωριμία μαζί του αλλά τα κατάφεραν….όσπου στο τέλος οι δύο κόσμοι ταράχθηκαν και αυτό προκάλεσε την εμφάνιση του θρυλικού Girantina!Αυτό είχε ως αποτέλεσμα από την μια να ελευθερωθεί ο Mewtwo αλλά να μεταφέρει σε έναν άλλο κόσμο τους ήρωες μας αλλά και τον καθηγητή…εκεί συνάντησαν έναν τύπο ο οποιός τους υποσχέθηκε να τους βγάλει από κει,αρκεί όμως να μείνει κάποιος πίσω εκτός από αυτόν...και τώρα….LET’S START THE SECOND SEASON!!!

SEASON 2
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 21 ------- > ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ

Χ:Να μείνει κάποιος πίσω?Αυτό είναι ανόητο!Δεν θα μείνει κανείς εδώ!Όλοι θα φύγουμε από εδώ.
Α:Καλά.Άν και θα καταλάβεις αργότερα γιατί το εννοώ αυτό.Και τώρα ξύπνα τους!

Μετά από λίγα λεπτά αφού ξύπνησε τους υπόλοιπους και τους εξήγησε όλα αυτά που τους είπε ο Άλνταρκ,είχαν ένα βλέμμα απορίας και αγριάδας.

Τ:Και ποιος είσαι εσύ που θα μας πείς ποιος θα μείνει πίσω?? (Φώναξε δυνατά και όλος ο κόσμος του Girantina άρχισε να κουνιέτε)
Γ:Ηρεμίστε παιδιά!Θα υπάρχει τρόπος να βγούμε από δώ χωρίς να μείνει κάποιος από εμάς πίσω!
Κ:Χμμμ…
Χ:Τι καθηγητά?
Κ:Εχώ την Master Ball μαζί μου,ίσως αυτό να είναι το όπλο μας για να φύγουμε όλοι από εδώ.
ΜΠΟΥΜΜΜΜ…
Χα:Μπορεί κανείς να μου πει τι γίνετε ακριβώς και τρέμει όλη η γη?
Α:Αλλάζουν οι δρόμοι στον κόσμο του Girantina.
Γ:Δηλαδη?
Κ:Είναι συχνό φαινομενο σε αυτόν τον κοσμο Γιοχαν.Καθε 3 λεπτα περιπου απ’ότι ξερω οι δρομοι αλλαζουν και σε πηγαινουν αλλου για αλλου.
Χ:Βρηκα μια λυση!Καθηγητα,γιατι δεν παμε με το Dragonite μεχρι την εξοδο?
Κ:Γιατι σε αυτόν τον κοσμο μονο βαρυτητα υπαρχει κ το μοναδικο πλασμα που μπορει και την νικα είναι το Girantina.Γι’αυτό αλλωστε εχει δυο μορφες αυτό το πλασμα.Αλλα δυστυχως για μας αυτή η μορφη που εχει σε αυτόν τον κοσμο είναι πιο δυνατη από αυτόν που εχει στον δικο μας κοσμο…
Τ:Τι περιμενουμε λοιπον?Ας ξεκινησουμε για να μην μεινουμε εδώ.
Α:Ποιος θα μεινει πισω όμως?
Χ:Απ’ότι ειπε ο καθηγητης αυτος θα πιασει το Girantina!
Α:Και αν δεν το πιασει?? (Ειπε με σιγουρια…)
Κ:Αν δεν το πιασω…εγω θα ειμαι αυτος που θα μεινει πισω!!!

Όλοι γυρισανε και τον κοιταξανε με απορια σαν να μην πιστευαν τι ακουσαν.

Χα:Αυτό που λες Καθηγητα,δεν γινετε!Εχετε ακομη πολλα να προσφερετε στον κοσμο των Pokemon!Δεν μπορω να σας αφησω αν μεινετε εδώ!
Κ:Χαος,ξερω πολύ καλα τι κανω.Τοσα χρονια τα περασα στην μελετη και στο διαβασμα.Εχω προσφερει τοσα πολλα σε εκεινον τον κοσμο αλλα δυστυχως χωρις ένα ευχαριστω.Ολοι οι υπολοιποι καθηγητες εγιναν γνωστοι αλλα εγω αν και ειμαι από τους παλαιοτερους στον χωρο δεν εχω τοση διασημοτητα,ετσι πιστευω ότι εγω πρεπει να ειμαι αυτος που πρεπει να μεινω πισω και όχι εσεις,αφου εχετε να προσφερετε ακομη πολλα.Δεν το λεω απλα για να σας υψωσω το ηθικο σας,αλλα αυτή είναι η αληθεια!Γι’αυτό ας ξεκινησουμε!!!
Χ:Ειστε σιγουρος καθηγητα?
Κ:Απολυτα!Το εχω αποφασισει.
Α:Φτανει πια!Μην μιλατε άλλο για ανοησιες.Απλα ακολουθηστε με και θα βγουμε το συντομοτερο…

Ετσι ξεκινησαν να περπατανε,περασαν από ανηφορες,κατηφορες,αναποδους δρομους αλλα σιγα σιγα εβλεπαν ένα δυνατο ασπρο φως με μαυρες γραμμες να τους πλησιαζει..ηταν η εξοδος τους.

Χα:Τι ψαχνεις εκει Γιοχαν?
Γ:Την φωτογραφικη μου μηχανη.Θελω να αποθανατησω το Girantina στην άλλη του μορφη.Θα παρω πολλα λεφτα από τις εφημεριδες!
Χα:Ε?
Τ:Μην τον παρεξηγεις.Παντα τα ιδια κανει μολις βλεπει θρυλικα Pokemon.
Xα:Χαχα,ωραιος τυπος.
Χ:Καθηγητα?
Κ:Ναι Κρις.
Χ:Ειστε σιγουρος γι’αυτό που θα κανετε?
Κ:Απολυτος!Απλα κοιτα και θα δεις τι θα κανω μολις ερθει η στιγμη.
Α:Φτασαμε σχεδον…

ΓΡΟΟΟΝΟΥΑΑ!!!!

Τ:Το…το…Girantina!!!Μαμα μου…
Χα:Καθηγητα!Πεταξτε την Master Ball!!
Κ:Δεν είναι τοσο απλο.Θα την αποκρουση αμεσως και θα την στειλει στην σκοτινη αβυσσο που βρισκετε από κατω μας.
Α:Ότι κανετε πρεπει να το κανετε αμεσως γιατι θα μας σκοτωσει ολους!

ΓΡΟΟΟΝΟΥΑΑΑΑΑ!!!

Α:Κανει Hyper Beam!!!
Χ:Δεν θα το επιτρεψω!Grotle Πήγαινε!
Χα:Gengar και εσυ!
Τ:Monferno η σειρα σου!
Α:Πάμε ξανά!Meganium!!!
Κ:Αυτό το Μeganium…!Κατι μου θυμίζει…
Χ:Καθηγητα!βγαλτε το Dragonite σας γρηγορα!
Χα:Το Girantina ετοιμαζεται να ριξει πανω στον Καθηγητη την ακτινα!
Χ:ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΕΚΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ POKEMON!!!Shaymin,Mew και εσεις αν μπορειτε…

ΓΡΟΟΟΟΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ!!!!!!!!!!!!! (Ακούστηκε εκεινη την στιγμη και κοιταξαν προς τον καθηγητη)

Χα:Καθηγητα!!!Το ποδι σας!
Κ:Αουτς…Ειμαι καλα.Παρε την Master Ball και να εισαι ετοιμος μολις σου πω…
Γ:Δεν το πιστευω!Το ποδι του Καθηγητη,χαθηκε!!!!
Τ:Και τα Pokemon μας εχασαν όλα.
Α:Το Meganium Μου δεν εχει πια δυναμη για να πολεμησει.

Εκεινη την στιγμη σηκωθηκε ο Καθηγητης με οση δυναμη ειχε και ειπε στον Aldark.

Κ:Αυτό το Meganium που εχεις ξερω από πού είναι.αλλα δεν εχω άλλο χρονο,πρεπει να τελειωσω την αποστολη μου με το Girantina για να φυγεται και εσεις.
Χ:Καθηγητα δεν θα μεινετε εδώ!
Κ:Σταματηστε και προχωρηστε προς την εξοδο γρηγορα!Δεν εχετε πολύ χρονο!!
Χα:Μα Καθηγητα!
Κ:ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ!!!
Α:Εχει δικιο προχωρηστε…
Γ:Καταφερα και εβγαλα φωτογραφια και εγω οποτε παμε…
Κ:Στο καλο και να προσεχετε… (ειπε χαμηλοφωνα ο Καθηγητης και ετοιμασε το τελευταιο του «χαρτι»)
Xα:Παρτε την Μaster Ball Καθηγητα για να τελειωνουμε...
Κ:Τελευταια μου ελπιδα!Zoruark!ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑ ΜΕ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟ GIRANTINA!!!
ZORURKKKK!
X:Τι στην ευχη είναι αυτό!
Γ:ΓΟΥΑΟΥ!Φωτογραφια γρηγορα!
Χα:Δεν το εχω ξαναδει στα ματια μου ποτε αυτό!
Τ:Είναι από άλλη περιοχη!
Α:Είναι από την περιοχη Isshu.
Κ:Τωρα Χαος!Πεταξε την!!!
Χα:Πηγαινε!Maste Ball!!!
A:Γρηγορα η πυλη κλεινει!
Κ:Φυγεται!!!

ΓΡΟΟΝΝΝ…(η γη αρχισε να ταραζεται)

Α:Παμε ανοητοι!
Χα:Καθηγητα!!!
Κ:Τα καταφερες μια χαρα Χαος!Εις το επανιδειν!

Και ετσι αποχωρησαν από τον κοσμο του Girantina…

Χα:Δεν το πιστευω…ο καθηγητης χαθηκε.
Α:Χμμμ,θα ξαναβρεθητε.Και ευχαριστω που με βγαλατε από κει μεσα.Ηταν φρικη!
Χα:Ναι αλλα αυτος θυσιαστηκε για ολους μας και εσυ το ευχαριστιεσαι?
Χ:Ηρεμησε Χαος!
Τ:Ναι μην κανεις ετσι!
Α:Ανοητοι ειστε.Κανετε σαν παιδια.Θα υα ξαναπουμε.ΧΑ.(Και αποχωρησε προς το κατεστραμενο δασος)
Γ:Ποιος ηταν αυτος ρε παιδια?
Χ:Δεν ξερω Γιοχαν,αλλα κατι μου λεει ότι δεν θα τα παμε καλα με αυτόν τον τυπο…
Χα:Τωρα εγω τι θα κανω?Ειμαι εντελως μονος μου.
Χ:Θα ερθεις μαζι μας.
Χα:Αληθεια?Ευχαριστω ρε παιδια αλλα πρεπει να βρουμε τον Καθηγητη και να τον βγαλουμε από κει.
Χ:Όλα θα γινουν.Και ξερω ποιος θα μας βοηθησει.
Τ:Ξερω πολύ καλα ποιον εννοει ο Κρις.Χεχε,η καλυτερη λυση…
Χα:Ποιος θα μας βοηθησει?
Χ:Ο Πατερας μου φυσικα.LET’S GO MY FRIENDS!!
Γ:Μην ξεχασουμε να βρουμε και εκδοτικο οικο για να δωσω τις φωτογραφιες μου.
Τ:ΕΛΕΟΣ!Παλι τα ιδια αρχισες?

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…
Lol'd ειμαι ελεοςςςςςς!!!!!!!!ToungueToungueToungue
Mhpws 8a mporouses na me valeis k emena sthn istoriaToungue(An mporeis me to onoma silver euxaristw)
@Johan:Τι να κανουμε αφου εισαι φωτογραφος και κυνηγας παντα τις αποκλειστικοτητες! Toungue

@alexkafroc:Αν προκυψει κανενας ρολος στην πορεια θα σε προσθεσω.Προς το παρον τα πρωτα επεισοδια τις σεζον ειναι κομπλε Wink Wink (Στην συνεχεια υπαρχει ενας ρολος οποτε λεω να σε ενταξω σε εκεινον...αλλα θα κανεις υπομονη μεχρι τοτε)
(01-08-2010 11:47 PM)cHr[1]sTozZ Wrote: [ -> ]@Johan:Τι να κανουμε αφου εισαι φωτογραφος και κυνηγας παντα τις αποκλειστικοτητες! Toungue

Οχι και οτι δεν ειμαι κολοφαρδος να βκέπω όλα αυτα τα Legendaries με την μιαToungue
(02-08-2010 01:37 PM)Johan Wrote: [ -> ]
(01-08-2010 11:47 PM)cHr[1]sTozZ Wrote: [ -> ]@Johan:Τι να κανουμε αφου εισαι φωτογραφος και κυνηγας παντα τις αποκλειστικοτητες! Toungue

Οχι και οτι δεν ειμαι κολοφαρδος να βκέπω όλα αυτα τα Legendaries με την μιαToungue

Έννοια σου και οτι ειδες,ειδες....τωρα για να ξαναδεις θρυλικο θα κανεις υπομονη...

ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ:
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 22 ---> Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ
Party δεν χρειαζονται λογια εφοσον εβαλες και Zoroark στο story Wink.also,ωραιο το κολπο της περιληψης Big Grin
Περιμενω τη γιορτη της φωτιας!!!!
(17-08-2010 01:05 PM)dark_lugia Wrote: [ -> ]Party δεν χρειαζονται λογια εφοσον εβαλες και Zoroark στο story Wink.also,ωραιο το κολπο της περιληψης Big Grin
Περιμενω τη γιορτη της φωτιας!!!!

thnx man...προσπαθω οσο γινεται να αλλαζω το στυλ με τις υπολοιπες ιστοριες για διαφορα και μονο.Το επομενο δεν ξερω ποτε θα το ανεβασω γιατι προεχει να ανεβασω το επεισόδιο για την αλλη ιστορια.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Reference URL's