Legendary Pokémon

Full Version: Η ιστορία των Pokemon trainers!!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Αυτη την βδομαδα επιστρεφω δρυμητερος και με το νεο επεισοδιο να κανει θραυση αφου η αγωνια κορυφωνετε!!!(την Πεμπτη)
CU!!!
Στοιχεια επεισοδιου....
-Απελευθερωση μηχανικων Pokemon απο τον κοσμο τους
-Εμφανιση Shaymin και Mew για βοηθεια...
-Αποκαλυψη του Pokemon που βρισκετε στην Master Ball
(18-03-2010 11:48 PM)cHr[1]sTozZ Wrote: [ -> ]CU!!!

a la cart 8α είναιToungue lol, αργείς Χρίστο!
Mda τελειωνει η season κοντευα να ξεχασω το fanfic Toungue λοιπον μεθαυριο το επισοδειο.....δεν ξερετε ποσο ανυπομονω....

edit:ΧΡΗΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ ΑΝΤΕ!
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 19 ------- > ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΧΩΣ ΤΕΛΟΣ

Πρωταγωνιστές:Chris(X),Torch(T), Johan(Γ)
Guest star:Καθηγητης(Κ),Chaos(Χα),GIANNIS(Γιαν)

Γιαν:Δεν θα καταφερετε να το νικησετε!!!ΠΟΤΕ!
Τ:Γιατι πρεπει να εισαι τοσο σιγουρος?Εμεις θα βρουμε λυση.
Γιαν:Χωρις την φωτογραφικη μηχανη δεν το νομιζω να γινει ποτε αυτό που λες…και μην ξεχναμε ότι εχω και τον φιλο σας εδώ.
Χ:Θα τον σωσουμε και θα σου καταστρεψουμε αυτόν τον τρελοκοσμο!
Γιαν:Αφηστε τα λογια!Τερας μου επιθεση τωρα!

Παραλληλα στο εργαστηριο του «τρελοεπιστημονα» ο Χαος ειχε συνελθει από το σοκ και συνηδητοποιησε πως ηταν δεμενος με σκινια και δεν μπορουσε να κουνηθει…ετσι ειχε μια φαυνη ιδεα,να καλεσει τον φιλο του τον Gengar,αν και ηταν εξουθενωμενος από την μαχη με το απολυτο Pokemon της Master Ball!

K:Γιοχαν βρηκα μια λυση για το πώς θα φορτισει η μηχανη.
Γ:Ε?Πως θα γινει αυτό?
Κ:Θα δεις.Εσεις παιδια απασχοληστε λιγο αυτό το τερας ώστε να μην καταφερει να μας νικησει,οσο για σενα Γιοχαν βγαλε τον φωρτιστη της μηχανης σου.
Γ:Εχω μονο το καλωδιο που μεταφερεις τα αρχεια στον υπολογιστη.
Κ:Δεν πειραζει,μας κανει και αυτό.Βγαλτο και συνδεσε το αμεσως με την μηχανη.Εσεις παιδια προσπαθηστε να το φερετε πιο κοντα το τερας και πιο σιγκεκριμενα να μας πλησιασει με το στομα του!
Χ:Μα,αμα μας πλησιασει θα μας φαει κιολας!!
Τ:Καθηγητα,τι εχετε στο μυαλο σας?
Κ:Θα δειτε.Απλως καντε ότι σας ειπα και θα καταφερουμε να τον νικησουμε.
Γιαν:Ότι και να κανετε ματαιο θα είναι!χαχαχαχα

Στο εργαστηριο…

Χα:Gengar…(φωναξε ψυθυριστα)…βγες εξω από την φωλια σου…το ξερω ότι εισαι κουρασμενος από την μαχη με αυτό το Pokemon αλλα δεν γινετε διαφορετικα,σε χρειαζομαι να με σωσεις!Το ξερω ότι μπορεις,εισαι η μονη μου ελπιδα.
ΞΑΦΝΙΚΑ Η POKEBALL ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΤΟ GENGAR ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΘΟΡΥΒΟ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕΙ ΤΟΝ GIANNI…ΕΠΕΙΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ “ΣΚΟΤΙΝΑ ΝΥΧΙΑ” ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΣΚΙΝΙΑ…ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΕΠΕΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΠΟΥΠΙΣΤΕΥΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΟΜΜΑ!
Γιαν:Ετσι τερας μου!Μην τους αφησεις να ξεφυγουν!....πωπω,το σχεδιο μου παει ακομη καλυτερα απ’οσο περιμενα.Ειμαι πολύ ευτιχισμενος που τα ονειρα μου εγιναν πραγματικοτητα!
Χα:Δεν θα χαρεις για πολύ!(Και πεταχτηκε στον τρελοεπιστημονα με αποτελεσμα να τον τρομαξει)
Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΡΑΧΗ ΤΟΥ ΠΑΤΗΣΕ ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΑΜΕΣΗΣ ΑΠΟΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ….ΕΝΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΣΚΥΨΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ,Ο ΓΙΟΧΑΝ ΤΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ Η ΜΗΧΑΝΗ ΑΝΟΙΞΕ ΑΜΕΣΩΣ ΑΦΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΦΟΡΤΙΟ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ,ΚΑΘΩΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ZAPDOS!
Γιαν:Ω!Θεε μου!Τι εκανα?Κατεστρεψα το ιδιο μου το εργο!Και όλα αυτά εξαιτιας σου παλιοπαιδο!
Χα:Gengar μπαις μεσα στο συστημα και προσπαθησε να ανοιξεις μια πυλη στον ψηφιακο κοσμο για να βγουν και οι υπολοιποι!
Γιαν:Αυτό θα εχει ως αποτελεσμα και την απελευθερωση ολων των πλασματων που κατοικουν σε αυτόν!!
Χα:Το ρισκαρω,αλλα θα βρουμε μεθοδο ώστε να τα εξωλοθρεψουμε.
Γιαν:Καντω,μονος σου,εγω την θελω την ζωη μου….byeee!
Χα:Δειλε!

Στον ψηφιακο…

Τ:Τι γινετε παιδια?
Κ:Δεν ξερω,αλλα δεν μου φαινετε πως γινετε κατι καλο.
Γ:Ακομα και αυτό το τερας αρχιζει να εξαφανιζετε….
ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΞΑΦΝΙΚΑ
Χα:Παιδια,τρεξτε στην πυλη ευθεια μπροστα σας για να βγειτε από κει γιατι αν σβησουν όλα,θα μεινετε εγκλωβησμενει εκει για παντα.
Χ:Αν σβησουν?
Χα:Ναι το συστημα χαλαει και με την βοηθεια του Gengar θα παραμεινει για λιγα λεπτα ακομη ανοικτο!
Κ:Μα τα τερατα βγαινουν και αυτά στον αληθινο κοσμο.
Χα:Δεν υπαρχει άλλη επιλογη ή εσεις ή κανεις!
Γ:Εχει απολυτο δικιο!Φυγαμε….
ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΡΩΤΟΥ ΠΕΣΕΙ ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!
Χ:Ευχαριστουμε ρε συ!
Χα:Δεν πειραζει,δεν ηταν τιποτα,απλως βγειτε γρηγορα εξω πριν ανατιναχτει,θα βρω τροπο να την εμποδισω…
X:Παμε εξω!Δικιο εχει…
Χα:Gengar φτανει η προσπαθεια σου βγες από κει και στοχευσε με σκοτεινες μπαλες να σταματησεις τους σωληνες τροφοδωτησης του συστηματος!
GENGARRRRRRR…..
ENA ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΟΥΜ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΕ 1’ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΑΧΤΙ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΜΠΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΤΡΙΓΥΡΟ ΓΕΜΙΣΕ ΜΕ ΣΥΝΤΡΙΜΙΑ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΤΟ ΧΑΟΣ….
Τ:Ο Χαος….
Κ:Δεν προλαβε να βγει από κει….
Χ:Χασαμε και αλλον!?
Γ:Δεν είναι δυνατον!!Κλαπς…
Χα:Μην κλαιτε παιδια!Καλα ειμαι!
Κ:Ευτυχως εισαι καλα!
Χα:Ναι!Να νε καλα ο Gengar με την τηλεμεταφορα του.Πρεπει να ξεμπερδευουμε με τα ψηφιακα Pokemon!Γιοχαν!Την μηχανη σου ετοιμασε…
Γ:Όλα ετοιμα!
ΧΑΧΑΧΑΧΑ…
Χα:ΓΙΑΝΝΙ!Το ξερω ότι εισαι εσυ!Αποκαλυψου.
Γιαν:Χαχαχα,τι συγκινητικο…ολοι οι μυξιαριδες μαζεμενοι σαν πακετο προσφορας….καταφερατε να βγειτε από κει τελικα…τυχερουλιδες!Αλλα εμενα ακομη δεν με εχετε αντιμετωπησει…
Κ:Παιδια μακρυα του!Δεν είναι για να παιζετε μαζι του!Εχει ένα πολύ δυνατο οπλο!
Γιαν:Ωωωω,ναιιιιι…..και τωρα θα γινει η αποκαλυψη!Βγες εξω λατρεια μου!
MEWTWO!!!!!!!!
Χ:Δεν το πιστευω!
Τ:Μα που το καλο το βρηκες αυτό το Pokemon?Ειχε εξαφανιστει από ένα άλλο εργασηριο!
Γιαν:Το ξερω…καποτε δουλευα για τον Giovanni,αλλα τωρα δουλευω μονος μου γιατι αυτος εγινε το απολυτο μηδεν!
Τ:Και που το βρηκες?
Γιαν:Σε ένα εγκατελελημενο νησι απεγνωσμενο και μονο του.Αλλα τωρα φτανουν τα λογια!Ωρα για μαχη!
Χ:Ευχαριστως!Torterra ετοιμασου για μαχη!
Τ:Monferno Και εσυ!
Γ:Bulbasaur,κατι μπορεις να κανεις και εσυ!
Χα:Scyther!
Κ:Flygon!ελα αγορι μου!!!
Γιαν:Ειστε αξιολυπητοι…Mewtwo….Μεγιστη Ακτινα!!!!!!!!!!
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ….ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΑΠ’ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΝΕΦΟΣ ΣΗΚΩΘΗΚΕ…ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ….
Χ:Ειστε καλα?
Γιαν:Μα και βεβαια όχι!Σας νικησα!ΠΩΣ???
Τ:Δεν το πιστευω!
Χ:Είναι το Mew!
Γ:Αλλα και το Shaymin!
Χα:Το Mew χρησιμοποιησε ασπιδα και μας βοηθησε.
Κ:Δεν το πιστευω!Ηρθαν να μας βοηθησουν!
Χα:Και εξαφανισαν και όλα τα ψηφιακα Pokemon!
Γιαν:Αααααααγρρρρρρ!ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΩ ΟΛΟΥΣ ΕΓΩ!!!!!!!!!!!Mewtwo!ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΡΑ!(ειπε εκνευρισμενος…)
ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡ……ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ….
Γ:Τι στο καλο συμβαινει παιδια??
Τ:Το εδαφος ΑΝΟΙΓΕΙ!!!!!
Κ:Δεν είναι δυνατον να συμβαινει αυτό που νομιζω!Οι ισοροπιες αλλαξαν!!!
Χ:Δηλαδη καθηγητα?
Κ:Αρχισε το χαος!Ετοιμαστητε να αντιμετωπισετε κατι το απιθανο!

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ…
γιατί τελευταιο; θα έχει συνέχεια σε 2ο κύκλο;Toungue
Εννοειτε αλλα μες στο καλοκαιρι θα αρχισει!ΣΙΓΟΥΡΑ! Big Grin
Ωραιο επισοδειο ρε συ αλλα για το επομενο

(23-03-2010 09:51 PM)dark_lugia Wrote: [ -> ].....δεν ξερετε ποσο ανυπομονω....

Toungue
Το επομενο επεισοδιο πιθανον θα το ανεβασω την Μεγαλη Παρασκευη*...
Τον τιτλο τον αφηνω με ?????????? ........το φιναλε της πρωτης σεζον θα ειναι ακρως....ΘΡΥΛΙΚΟ!!Δεν θα περιεχει 3 μονο θρυλικα αλλα + αλλα 5 στο συνολο!!!

*αν δεν λειπω....
Λοιπόν, αφού είπε κάτι για χάος, θα εμφανιστούν, λογικα, Giratina, Arceus και το τρίο των λιμνών.
Περιπου....μα καλα μονο τοσα σχολια εκανε αυτο το επεισοδιο...περιεργο.....η συνεχεια λιαν συντομως!
(31-03-2010 10:45 PM)cHr[1]sTozZ Wrote: [ -> ]Περιπου....μα καλα μονο τοσα σχολια εκανε αυτο το επεισοδιο...περιεργο.....η συνεχεια λιαν συντομως!

reason: no comments, only respect!
αντε να δουμε βιασου να ανεβασεις το καινουριο!
Χρηστο σημερα Μεγαλη Παρασκευη do not forget cuz you'll regret
Παιδια χιλια συγγνωμη για την αδιαφορια της ημερομηνιας αλλα λογω εργασιας δεν υπηρχε χρονος για να το ανεβασω.Το αποσπασμα που ακολουθει ειναι το φιναλε της πρωτης σεζον του funfic!Η συνεχεια....κατα τον Ιουλιο CoolWinkBig Grin

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 20 ------- > Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ GIRATINA

Πρωταγωνιστές:Chris(X),Torch(T), Johan(Γ)
Guest star:Καθηγητης(Κ),Chaos(Χα),GIANNIS(Γιαν),Aldark(A)

Τ:Ποιο χαος Καθηγητα?
Κ:Όταν διαταρασονται οι ισσοροπιες της γης αυτό συμβαινει,τουλαχιστον ετσι εχει διαπιστωθει,αλλα εγω αυτό το φαινομενο πρωτη φορα το ζω!
Γ:Τελευταια φορα που ειχε συμβει νομιζω πως ηταν πριν καμια 5.000 χρονια πριν.
Χ:Οκ…το εμπεδωσα αλλα δεν θα ηταν καλυτερα να σταματησουμε να μιλαμε για λιγο μεχρι να σταματησει αυτος ο κ*λοσεισμος?
Γιαν:Mewtwo επεστρεψε!!!
Χ:Τι εγινε?Τα καναμε πανω μας GIANNI?
Γιαν:Όχι φυσικα,απλως περιμενω να τελειωσει αυτος ο σεισμος.
Τ:Παιδια προσεξτε που πατατε γιατι μπορει να φατε καμια σαβουρα και να μην ξαναδειτε αυτόν τον υπεροχο ηλιο ποτε στα ματια σας.
Χα:ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!
Χ:Μην γινεσε τοσο μελό ρε Χαος,δεν πρεπει.Πρεπει να σκεφτεσε θετικα και παντα να ελπιζεις για το καλυτερο…αλλα καλα κανεις και κλαιγεσε από τωρα γιατι δεν είναι σιγουρο ότι θα ζουμε και αυριο!
Γιαν:Χαχαχαχα,τωρα που σταματησε τι θα λεγατε να συνεχισουμε από κει που ειμασταν?
Χ:Mew?Shaymin?Μπορειτε να τα βαλετε ξανα με τον Mewtwo?Μηπως θελετε καμια βοηθεια από εμας?
MEWWWWWW!(Εκανε θετικα ο Μew)
Shaymin!(Και με σιγουρια το Shaymin)

ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΕΜΙΑΖΕ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ Η ΣΥΝΤΕΛΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΠΕΣΜΕΝΑ ΔΕΝΤΡΑ,ΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΑ POKEMON ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΑΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ,ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΧΑΘΗΚΑΝ ΜΕΣ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΘΩΣ ΗΤΑΝ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΤΡΕΧΑΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣΑΝ ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤΑ ΤΟΥΣ…ΣΚΗΝΕΣ ΧΑΟΥΣ!ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Η ΜΑΧΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕ….

Κ:Συμφωνα με τις μελετες που εγιναν φαινετε πως αναμενετε και άλλος ενας σεισμος και μαλιστα ισχυροτερος από τον προηγουμενο και σιγουρα πιο καταστροφικος από τον περασμενο.
Τ:Αρα την εχουμε ασχημα ε?
Κ:Σιγουρα.Α!(εκανε με εκπληξη),ένα μηνυμα από έναν καθηγητη από την περιοχη Lizion.
Γ:Και τι γραφει καθηγητα?
Κ:Μου γραφει ότι εγινε ερευνα και αποδειχθηκε ότι αυτές οι αλλαγες ωφειλονται στην ελλειψη των αρχαιων πετραδιων!
Χ:Ποια ελλειψη?Δεν ειχαν απομεινει ορισμενα?
Κ:Εσυ που τα ξερεις αυτά Κρις?
Χ:Μεγαλη ιστορια.Πες μας μονο αυτό,λειπουν όλα δηλαδη?
Κ:Όχι,δεν το αφηνω γιατι φαινετε υποπτο αυτό που με ρωτησες.Δεν ξερει κανεις γι’αυτά τα πετραδια παρα μονο οι επιστημονες του κλαδου των Pokemon και ολοι οι πρωταθλητες…Α!Ο πατερας σου ο Λούκας είναι πρωταθλητης και παραλληλα και αρχηγος ενός γυμναστηριου…
Τ:Δεν μας ειπες,τελικα λειπουν όλα τα πετραδια?
Κ:Ναι ΟΛΑ!Και φαινετε ιδιατερα παραξενο αυτό…ε,Κρις?
Χ:Τορτς?Ποιος λες να τα πηρε?Ο Βιλλς είναι στην φυλακη,είναι αδυνατον να τα μαζευει!
Γ:Μην εξαιρεις το ενδεχομενο ότι αυτος μπορει να εχει αποδρασει.Εχουμε καιρο να ακουσουμε νεα του από κει.Εξαλλου κοτζαμ συμμορια εχει και μπορι καλιστα να τον βγαλει από κει στο αψε σβησε!
Κ:Πολύ σωστη παρατηρηση αυτή Γιοχαν.Μπραβο σου!

Λιγο πιο κει τα 2 Pokemon ειχαν νικησει το Mewtwo…
Χα:ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!
Γιαν:Mewtwo!!Τι σου εκαναν?
Χα:Τον σκισατε!Μπραβο Mew & Shaymin!

Πισω στην κουβεντα που ειχαν…
Κ:Λοιπον.Κρις ηρθε η ωρα του απολογισμου,εχεις ευθυνη που λειπουν όλα τα πετραδια?
Χ:ΓΚΛΟΥΠ!(Καταπιε και αρχισε να υδρωνει)…ναι εχω!
Τ:Ωχ παναγια μου.
Γ:Τωρα αρχιζουν τα δυσκολα!
Κ:Και πως γινετε εσυ κοτζαμ εκπαιδευτης να κατεχεις τετοια πολυτιμα πετραδια?Το ξερεις ότι πεφτεις παρα πολύ στα ματια μου?
Χ:Κοιταξτε καθηγητα…
Κ:Να κοιταξω τι?Που βοηθησα έναν κλεφτη να παρει το πρωτο του Pokemon και με αυτό να καταστρεψει ολον τον κοσμο?
Χ:Ακουστε σας παρακαλω τι θελω να σας πω και μετα βριστε με,καντε ότι θελετε!Θα εχετε απολυτο δικιο,αλλα εγω τα πετραδια δεν τα μαζευω γι’αυτόν τον λογο.
Κ:Αλλα?Το ξερεις ότι αυτή την στιγμη χιλιαδες κοσμου θα χαθουν για ένα «χομπι» σου?
Τ:Καθηγητα,αφηστε τον να σας εξηγησει.Τον αδικητε!
Κ:Μπα αληθεια?Γι’εμενα είναι ενας κλεφτης πια!Εχει πανω του 5 ολοκληρες πετρες!
Χ:Όχι και 5!Μονο 1!Ολες τις άλλες τις πηρε ο Βιλλς.
Κ:Ωραια.Πες πως εχεις μονο την 1.Εσυ αυτό από ποιον,ποια το εμαθες?
Χ:Ο πατερας μου το εμαθε,γιατι ανακαλυψε μια πυλη.
Κ:Πυλη?Τι ειδους πυλης δηλαδη?Και που είναι αυτή η πυλη και δεν την εχουν ανακαλυψει οι αρχαιολογοι?
Χ:Είναι κατω από το γυμναστηριο του.Στο υπογειο.
Κ:Και γιατι δεν το ειπε σε καποιο αρχαιολογο?
Χ:Γιατι φοβοταν ότι θα επρεπε να εγκαταληψει το «αρχηγειο» του για παντα και αυτό δεν θα ηταν καθολου καλο γι’αυτόν,γιατι αυτό είναι και το σπιτι του.Αλλα να ξερετε ότι εμεις τα πετραδια τα μαζευουμε για καλο σκοπο.Και τωρα μαθατε τον σκοπο,θελουμε να ανοιξουμε αυτή την αρχαια πυλη.
Κ:Και πως εγινε και την ανακαλυψε?
Χ:Αν θυμαστε καλα πριν 9 χρονια περιπου ανελαβε τα καθυκοντα αυτά ο πατερας μου και επρεπε να κανει μια ανακαινιση ώστε να δωσει μια άλλη μοντερνα γευση σε ολο το γηπεδο,να είναι φιλικο προς τον εκπαιδευτη.Ετσι καθως γινοταν η ανακαινιση λοιπον,ανακαλυψε μια πορτα η οποια ηταν από ατσαλι και η κλειδαρια της δεν ανοιγε με τιποτα.Πιθανον ο προηγουμενος γυμναστης φανταστηκε ειχε κατι μυστικο εκει πισω και από την περιεργια του και υστερα από κοπο καταφερε να περασει την πορτα με σκαψιμο.Μολις μπηκε σε εκεινον τον χωρο ανακαλυψε έναν χωρο που εμοιαζε σαν ναος και ειχε στο βαθος μια πυλη η οποια ειχε μια γραφη η οποια ηταν αγνωστη γι’αυτόν.Προσπαθησε να εποικινωνησει με τον προηγουμενο ιδιοκτητη αλλα δεν τα καταφερε…ετσι παιδευτικε λιγα χρονια μεχρι που καταφερε να αποκρυπτογραφισει την παλια γραφη και εμαθε ότι χρειαζονται αυτά τα 5 για να ανοιξει η πυλη και να φανερωθει ο λεγομενος «κοσμος».Φυσικα το αφησε κρυφο αυτό και το εκμηστηρευτηκε μονο σε μενα,τον Τορτς και τον Βιλλς…ο οποιος Βιλλς γνωριζε ορισμενα πραματα για τα πετραδια και τα υπολοιπα τα εμαθε από μενα.Αλλα τουλαχιστον δεν γνωριζει την ακριβη τοποθεσια της πυλης.
Κ:Τωρα φυσικα αμα θελω σε πιστευω…

Ξαφνικα εμφανιζετε μπροστα τους μια μαυρη οψη…το Darkrai!…
Γιαν:Δεν το πιστευω το Darkrai….κλαψ….κλαψ….
Χ:Darkrai,τι συμβαινει?
Darkrai:Εσυ εκει(δειχνοντας τον Καθηγητη),σου λεει την αληθεια και πρεπει να τον πιστεψεις!
Κ:Ε???Το Darkrai μπροστα στα ματια μου!!!Και λεει ότι εχεις και δικιο Κρις.
Τα:Σιγα που δεν θα ειχε…
Darkrai:Ερχετε.!!!!!Πρεπει να φυγω….(Και εξαφανιστηκε μεσα στις σκιες των πεσμενων δεντρων…)
Γ:Ποιος ερχετε Darkrai?
Κ:Ξερω εγω ποιος ερχετε,το Giratina,ο «πολεμιστης» του σκοταδιου…το ξερεις Κρις ότι πρεπει να συγκεντρωσεις ξανα όλα τα πετραδια?
Γιαν:Ο ποιος?(ακουει από μακρυα τρομοκρατημενος)
Χ:Το ξερω,Καθηγητα!Θα το πληρωσει οποιος και αν είναι!
Τ:Ρε παιδια,αν δεν πανε όλα τα πετραδια σημερα στην θες τους πως θα γινει να σταματησουν οι σεισμοι?
Χα:Φυλοσοφικο ερωτημα,χαχα…
Κ:Μπορει να βρεθει λυση,αλλα πρεπει να συνεργαστουμε ολοι μαζι!Και Κρις….συγγνωμη…
Χ:Δεν πειραζει καθηγητα συγχωρεμενος!

ΓΡΡΡΡ….ΑΡΧΙΣΕ ΠΑΛΙ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ…ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΕ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΡΥΠΑ….
ΓΙΟΥΑ..ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!(ΕΚΑΝΕ ΤΟ GIRATINA ΑΠΕΙΛΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ)

Χα:Τι είναι αυτό το μεγαλο?
Κ:Το λεγομενο Giratina…ελευθερωθηκε για να σκορπισει το χαος…
Τα:Για πού το εβαλες GIANNI?
Γιαν:Παω να γλυτωσω!!!(Και από τον πανικο του,αφησε πισω την Master Ball…)
Γ:Που πας παλιο δηλε?!.Παιδια η Master Ball,παει προς την σχισμη!Παω να την πιασω!
Χα:Mew,Shaymin!!!!
Κ:Τι εγινε?Νικηθηκαν από το Giratina!
Γ:Mewtwo!Ελευθερωσου!!!(Φωναξε και το Mewtwo πηγε να αντιμετωπησει και αυτό το Giratina)
Τ:Παιδια,είναι ισοδυναμοι.Καταπληκτικο!
Κ:Οντως αν και το Giratina λογο μηκους είναι υπερ,εχουν ισοδυναμια στην δυναμη!!!
Χα:Εφερα εδώ το Mew & το Sahymin,εχουε κατι για να τα φροντισω?
Κ:Βεβαιως,στην τσαντα μου μεσα…

ΓΡΡΡΡ…..ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ…ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΛΛΑ…

Χ:Παιδια η μαυρη τρυπα,μας πλησιαζει!
Γ:Δεν μου φαινετε για πολύ καλο αυτό!
Κ:Για κανεναν δεν φαινετε καλο,τρεξτε!

ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΕΚΡΗΞΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ GIRATINA ΤΟΥΣ ΕΚΤΩΞΕΥΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ….

Χ:Αα…ποναω παντου…ειστε ολοι εδώ?
ΝΑΙ!(Λενε ολοι)
Χ:Ααααα…τσουζει….
ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΠΟΝΕΣΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ…..(ειπε μια φωνη)
Γυρναει αμεσως και βλεπει ένα ατομο,το οποιο φαινονταν ταλαιπωρημενο και τα ρουχα του ηταν φθαρμενα από τον καιρο…
Χ:Ποιος εισαι εσυ?
Α:Αλνταρκ λεγομαι,εσεις τωρα πεσατε να υποθεσω,γιατι δεν σας εχω ξαναδει εδώ τριγυρω…δικιο δεν εχω?
Χ:Ναι,μηπως ξερεις Αλνταρκ που ειμαστε τωρα?
Κ:Στην χωρα του Giratina(Ειπε κρατοντας το κεφαλι του)
Χ:Αχα!Και να σου πωΑλνταρκ,η εξοδος που είναι?
Α:Ποια εξοδος?Εδω η μοναδικη εξοδος είναι να πεταξεις ψηλα οση ωρα η πυλη παραμενει ανοικτη…και ποιος ξερει που είναι αυτή η πυλη σε αυτόν τον χαμο εδώ…
Χ:Αρα ο χρονος μας είναι περιορισμενος?
Α:Ακριβως!
Χ:Ενταξει μωρε…5 συνολικα ανθρωποι ειμαστε και 2 τα Pokemon που μπορουν να βοηθησουν…το Mew και το Shaymin…
Α:Αφησε την κουβεντα τωρα και σηκωσε τους αλλους για να παμε να βγουμε από δω οσο το συντομοτερο μπορουμε,αν και δυστηχως καποιος πρεπει να μεινει πισω…
Χ:Ε?
Α:Αυτό που ακουσες,αν θελετε την βοηθεια μου πρεπει καποιος από σας να μεινει πισω!Η’ δεχεστε ή μενετε εδώ μεχρι την επομενη φορα που θα ανοιχτει η πυλη.διαλεξτε και παρτε!Αλλα καντε γρηγορα!

ΕΝΑΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΑΝΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΠΑΡΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ TOY GIRATINA.ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΩ…ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ?ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΥΚΛΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ….

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ…..ΕΝ ΚΑΙΡΩ…..
Aw~! I break them! Αντε γραψε καλα στις Πανελληνιες για να εχουμε νεα Season Toungue
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Reference URL's