Legendary Pokémon

Full Version: Η ιστορία των Pokemon trainers!!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Guys, επιτελους ποσταρα καινουριο επισοδειο στην story μου! Και αντε Χριστο, βαρεθηκαμε να περιμένουμε!
(15-11-2009 02:14 AM)cHr[1]sTozZ Wrote: [ -> ]thnx dark_lugia gia ta kala s logia...prospathw na kanw tn istoria oso pio prototupi borw....paides next week...new episode!!!!!

wheeeeeeeeeeeeeeeeeeee oh yeah new episode!!
Πιστευω πως ειναι το μεγαλυτερο επεισοδιο που εχω γραψει ποτε!!!Τι λετε??

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 14 ------> ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ (B’ ΜΕΡΟΣ)

Πρωταγωνιστές:Chris(X),Torch(T), Johan(Γ)
Guest star:Castiel666(K),Γεροντας (Γε),Vaporeon(Βα),Λούκας(Λ)

ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ:Οι φίλοι φτανουν στην πολη Klivia και ο Γιοχαν ποθλαει την φωτο με το Shaymin για μεγαλο χρηματικο αντιτιμο…ξαφνικα συναντουν έναν γεροντα και τον βοηθουν να παει στην σπηλια της πολης,εκει συναντουν και έναν παλιο τους φιλο….τον Βαπορεον!Τι θα γινει στη συνεχεια??

Χ:Ωραια…περιμενουμε να μας εξηγησεις τι δουλεια κανεις εσυ εδώ…
Β:Μισο ρε παιδια να σας εξηγησω….!
Τ:Τελειωνε γιατι εχουμε και δουλειες...εχεις καμια σχεση με αυτό που ετοιμαζει ο Βιλλς?
Β:Ποιος είναι αυτος?Δεν εχω ιδεα για ποιον μιλατε…
Γ:Γεια τι κανεις?Ειμαι Ο Γιοχαν..
Β:Χαρηκ….
Χ:Θα σκασετε επιτελους?Γιοχαν αϊ παιξε με την μηχανη σου και ασε εμας να τον κανονισουμε.
Γ:Καλα….(έφυγε στενοχωρημένος)
Χ:Λοιπον σε ακουμε τι εχεις να μας πεις??
Β:Ησυχαστε πρωτα…
Τ:Ησυχοι ειμαστε.
Β:Δεν το βλεπω…τεσπα εγω εδώ μενω λιγο πιο κατω στην πλαγια που υπαρχει.
Χ:Και εμεις γιατι πιστευουμε ότι μας λες ψεματα?
Β:Όχι!Αληθεια σας λεω!Τα εχω παρατησει όλα!Εχω αλλαξει την ζωη μου γιατι εχω βρει έναν ανθρωπο που με αγαπα και με σκεφτεται και δεν θελω να τον πληγωσω κανοντας κακες πραξεις!!!Πιστεψτε με..λεω αληθεια!!!!
Τ:Δεν ξερω τι λες εσυ Κρις….αλλα εγω τον πιστευω…
Χ:Αχα,το ιδιο λεω και εγω το καταλαβα από τον τροπο και το υφος που μας μιλησε…
(ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ)Ακουστηκε εξω από την σπηλια!
Γε:Χαχαχαχαχα….πειτε αντιο στις ζωες σας ηλιθιοι!!!
ΜΠΟΥΜ!!!(Και ξαφνικα η εισοδος σφραγιστηκε από ογκοληθους βραχων!)
Χ:Δεν το πιστευω μας παγιδευσε ο αθλιος!
Γε:Και καλα σας εκανα,αλλωστε το παραδακι μου το πηρα…
Τ:Ποιος σε πληρωσε??
Χ:Μα τι ρωτας και εσυ?Φανερο δεν είναι ότι είναι κολπο του Μπιλλς?
Γε:Εξυπνος εισαι μικρε!Δεν ξερω για ποιο λογο ακριβως με εβαλενα το καννω αυτό,αλλα δεν πειραζει!Αρκει που βρηκα λεφτα για να αγορασω τα φαρμακα για το ζαχαρο μου και την πιεση μου….αααααχ τα νεφρα μου….μακαρι να ημουν νεος…
Τ:Μα καλα Μα***** είναι ο ανθρωπος?Η συνταξη του τι του προσφερει?
Χ:Τιποτα απολυτος,γιατι δεν λεγετε συνταξη αυτό που περνει ακριβως…αλλα δωρεαν εισητηρια για το Luna Park…
Γε:Χαχα…γελασαμε παλι….αντε καλο κουραγιο παιδια…ελπιζω να σας ξαναδω,αλλιως θα τα πουμε στον άλλο κοσμο….
Χ:Που να φας τη γλωσσα σου χρουσουζη!Απαπα,τη γκαντεμης που είναι ο ανθρωπος!
Β:Τωρα ότι και να λες είναι περιττο,το κακο εγινε και εμεις ειμαστε παγιδευμενοι εδώ μεσα.
Γ:Bulbasaur,σε χρειαζομαι!
Χ:Γιατι τον εβγαλες εξω?Δεν ξερεις ότι χρειαζομαστε το υπολοιπο οξυγονο για να αναπνεουμε?Αμα γινουμε πολύ παει το οξυγονο…
Γ:Δεν υπαρχει άλλος τροπος όμως για να βγουμε από την σπηλια!Bulbasaur ριξε κοφτερα φυλλα πανω στους βραχους!
Τ:Πλακα,πλακα δεν είναι κακη ιδεα.Τι εχουμε να χασουμε ας το κανουμε.

Παραλληλα,κοντα στη λιμνη Gorgious οι ετοιμασιες τελειωναν και ο κοσμος αρχιζε να μαζευεται για το λαμπερο γεγονος της χρονιας!Εκει ηταν και ο Βιλλς με την συμμορια του….

Μελος:Αρχηγε,αποστολη εξετελεστει!Οι εχθροι σου παγιδευτηκαν στη σπηλια και δεν μπορουν να εξελθουν από κει.
Β:Πολύ χαιρομαι που επιτελους θα κανω την δουλεια μου ησυχα!Σε ευχαριστω…α!Και φροντησε ο γεροντας να σοπασει μια για παντα!
Μελος:Μαλιστα κυριε,δεν θα ξαναμιλησει ποτε του για υατο πο εγινε σημερα.
Β:Ωραια και τωρα δυνε του από δω περα!
Μελος:Μαλιστα,σας χαιρετω…
Β:Χαχαχααχα…επιτελους το Kyogre θα γινει δικο μου και κανενας δεν θα με εμποδισει!Αυτη τη φορα το σχεδιο μου ηταν τελειο!Και λογικα σε 6 ωρες από τωρα ή και λιγοτερο τα βλαμμενα δεν θα υπαρχουν πια!Χαχαχααχ…πολύ μου αρεσει!!!

Πισω στην σπηλια….

Τ:Τιποτα…τσαμπα κοπος….ολα πανε στραφη και εμεις θα πεθανουμε εδώ περα! Ααααααα…(Εβαλε τα κλαμματα)
Β:Ησυχαστε θα υπαρχει λυση….παιδια δεν εχετε κινητο τηλεφωνο μαζι σας?
Χ:Όχι και να ειχαμε δν θα ειχαμε μπριζα ώστε να το φωρτισουμε…
Β:Σωστο….και εγω ρε γαμωτο σημερα βρηκα να μην το φερω!Αγκρρρ
Γ:Δεν υπαρχει νοημα..ειμαστε τελειωμενοι…

ΜΠΑΜ….

Χ:Γουαου!Εσυ εδώ??

Στην λιμνη Gorgious….

Δημαρχος:Γειας σας κατοικοι και επισκεπτες!Ειμαστε αποψε εδώ για να…….
Β:Ποσο συχενομαι αυτές τις ομιλιες!!!Αντε να βγει το Kyogre για να αρχισει το παιχνιδι…
Δημαρχος:…..τελος θα ηθελα να σας πω ότι θα δειτε οπου νανε και το θρυλικο Pokemon Kyogre!
(Ακουστηκαν κραυγες και πανηγυρισμοι από το ακουσμα του ονοματος…)
Μελος:Αρχηγε είναι όλα ετοιμα,μπορειτε να ετοιμαστητε σιγα,σιγα..
Β:Ευχαριστω…

Τι γινοταν στην σπηλια παραλληλα?

Τ:Λούκας!!Τι ευχαριστη εκπληξη ηταν αυτή!
Λ:Ναι ηταν!Αλλα πρεπει να φυγουμε αμεσα!
Χ:Μααα…πως μας βρηκες?
Λ:Ακουσα για κατι δονισεις στη σπηλια και καταλαβα ότι εισασταν εσεις….αφου δε εισασταν στη γιορτη!
Γ:Καλα κανατε.
Λ:Λοιπον αφηστε τις κουβεντες,δεν εχουμε χρονο.Πρεπει να παμε στη λιμνη γρηγορα!
Β:Εχει δικιο ο ανθρωπος!Πηγαιντε εσεις και εγω παω να καλεσω την αστυνομια!
Χ:Οκ…κ Βαπορεον…
Β:Τι?
Χ:Ευχαριστω!
Β: (Εφυγε χαμογελοντας προς το αστυνομικο τμημα)
Λ:Ετοιμοι?Φυγαμε!

Στη λιμνη την ιδια ωρα…

Β:Ελα Kyogre μου που εισαι?
Δημαρχος:…..και η πολη μας γιορταζει…..ΑΑΑΑ…να το,το Kyogre!
Β:Σε επιασα ατιμο!!ΠΙΟΥ(Ακοστηκε ενας θορυβος από το οπλο που κρατουσε και μια ανεσθητικη βελονα καρφοθηκε πανω στο Kyogre)
ΑΑΑΑΑΑΑΑ…(Πανικος δημιουργηθηκε στη λιμνη και πανικοβλητοι οι ανθρωποι εψαχναν να βρουν από πού εκτοξευτηκε η βελονα…)
Δημαρχος:Από κει κατοικοι!Εκει πανω είναι ο ενοχος!Πιαστε τον και σαπιστε τον!!!!
ΝΑΙ,ΝΑΙ,ΝΑΙ (φωναζε ο κοσμος ***Όχι παντος το τραγουδι του Χολιδη xD***)
Β:Αμαν με πιασανε!Ωρα να του δινω από δω….

Από ψηλα….

Λ:Να ο Βιλλς…τρεχει πανικοβλημενος…μα τι εγινε??
Χ:Καταλαβα εγω τι εγινε…
Τ:Τι ρε παιδια?
Λ:Θα προσγειωθουμε πρωτα και μετα….

Στο εδαφος….

Β:Αχχχχχ…όλα πηγαν στραφη!Και οι ανοητοι με φτανουν….μααα….τι στο καλο….(Σταματησε να τρεχει)
Αστυνομος:Αλτ!Συλλαμβανεσε για ολο τον πανικο που προκαλεσες!Φυλακες,παρτε τον!
Β:Ποτ…(Πριν καλα καλα βγαλει το Pokemon του εξω τουειχαν περασει χειροπεδες)
Αστυνομος:ωρα να μπεις φυλακη….χα
Β:Παναθεμα τους!!!

Ετσι ο Βιλλς οδηγηθηκε στη φυλακη…και η γιορτη «σχολασε» προωρα με την απορια του κοινου για την τυχη του Kyogre…
Κατά τη νυχτα….

Λ:Όλα ΟΚ παιδες!
Χ:Τι δηλαδη?
Λ:Εννοω ότι το Kyogre είναι στον πατο της λιμνης κοιμησμενο από την υπερβολικη δοση ανεσθητικου…
Χ:Α τοσο καλα…
Λ:Ναι τοσο καλα….και ετσι ουτε πυλη βρηκαμε αλλα ουτε και πετραδι…κριμα
Τ:Δεν πειραζει!Την επομενη φορα…
Γ:Και εγω εχασα την φωτογραφια του Kyogre αλλα και την επιταγη….
Χ:Πως εγινε αυτό?
Γ:Θα πρεπει να μου επεσε από την τσεπη του παντελονιου μου όταν ημουν μεσα στα νερα της λιμνης….(Το ειπε με τα ματια βουρκωμενα)
Λ:Μην ανησυχεις,τα λεφτα φερνουν μονο δυστηχια,ευτυχω που εχεις και αυτή την καλη παρεα μαζι σου..
Γ:Ναι οντως περναμε ΤΖΑΜΙ!!!
Λ:Χαχα,τετοια να ακουω…τεσπα ωρα να την κανω,εχω ηδη αργισει…εσεις που πατε μετα?
Χ:Αγνωστο,πραγματικα αγνωστο!Λογικα οπου μας παει ο δρομος…
Λ:Μαλιστα!Οκ Bye!!!
Τ/Γ/Χ:Bye!
Χ:Λοιπον παιδες,εγω ειμαι πτωμα!Παμε να ξεραθουμε στα κρεββατια μας και αυριο με το καλο όταν ξυπνησουμε θα ξεκινησουμε για την επομενη πολη.
Γ:Yes Sir!
Τ:Χαχα,αναρωτιεμαι τι να κανει ο Βιλλς στη φυλακη αυτή τη στιγμη…
Χ:Θα φτιαχνει κουλουρακια…ασε μας ρε Τορτς με τις αποριες σου!
Τ:Καλα,καλα…χαχαχαχχαχαχ

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…..

ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ...
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 15 - ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ
anarwtiemai ti 8a ginei meta apo 1 xrono

a!kai kati allo posa akoma episodia tha grapseis?
lolies που εριξα...ειδικα οταν το οπλο εκανε "Πιου"

(04-12-2009 09:55 AM)staraptoras Wrote: [ -> ]anarwtiemai ti 8a ginei meta apo 1 xrono

και εγω την ιδια απορια εχω

Επισης εκανα λιγο wth? οταν ειδα οτι το Kyogre ζει σε λιμνη....
Χαχαχα....δεν τα εχω μετρησει ακριβως ποσα ακομη θα γραψω αλλα σιγουρα θα ειναι πολλα ακομη αυτα που θα διαβασετε....Big Grin
Aυτο με τον ενα χρονο μετα ειναι καπως μεταφορικο....θα δειτε...παντως δεν αλλαζω χρονια!
Τωρα οσο αφορα το Kyogre θα ηθελα να τονισω αν και λιγο καθυστεριμενα πως με καποιο τροπο η θαλασσα και η λιμνη ενωθηκαν....αστα να πανε παρωδια το εχω κανει!αχαχαχαχα Big Grin
κι ομως εξηγειται...Ηταν λιμνοθαλασσα!!!

Αντε που ειναι το αλλο επισοδειο???????????????????????????????????????????????????????????
Μπα.Απλώς το Kyogre βαρέθηκε τη θάλασσα καιείπε να αλλάξει περιβάλλον.Τέσπα,πάρα πολύ ωραίο Χρήστο!
ontos poli oreo mpravo kali doulia Smile
Σειρα εχει το επομενο επεισοδιο απο το"τριο καρω" και επειτα η συνεχεια αυτουνου εδω...!!!Thanx αναγνωστες μου!!!Θελω να μου πειτε ποιο θρυλικο Poke θελετε να συναντησει η παρεα στα επομενα επεισοδια...περιμενω τις απαντησεις σας!
το mewtwo dude

EDIT: μην ξεχναμε και to Lugia που awesomαρει <= καινουργια λεξη :3
χμμ, για καινουριο poke, θα έλεγα ή Lugia ή Azelf...
Προσωπικά,θα προτιμούσα να μας κάνεις έκπληξη.
Heart lugia Heart

Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
ΟΚ!!!Ολα σχεδιασμενα....θα μαθετε σε λιγα επεισοδια ποιο θρυλικο θα συναντησουν.....οποιοι δεν εχετε πει συνεχιστε να λετε την αποψη σας!
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Reference URL's