Legendary Pokémon

Full Version: Η ιστορία των Pokemon trainers!!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
(20-09-2010 11:45 PM)cHr[1]sTozZ Wrote: [ -> ]Α!Παίδες,μέχρι Κύριακη 10 Οκτωβρίου οτι ποσταρω απο επεισόδια γιατί μετά ξεκινάω σχολή και δεν ξέρω αν θα προλαβαίνω να γράφω τόσο συχνά όπως άλλοτε...Αν όλα πάνε κατ'ευχήν σε αυτό θα διαβάσετε μέχρi το επεισόδιο 26 και στο άλλο fic μέχρι το επεισόδιο 18 Wink
ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!Καλα δεν πειραζει τι να κανουμε :'(
Τουλαχιστον αν προλαβουμε το 26 Wink
Ante toulaxiston kane to epomeno episodio se mia evdomada 8a exeis douleies...
Αργότερα,σήμερα,θα ποστάρω το επόμενο επεισόδιο του fic.Οπότε αύριο θα είναι στη διάθεση σας να το διαβάσετε! Big Grin
Epitelous!!! Oute ta pokemon best wishes dn argoun toso alla ti na kanoume einai wraio to fan fic sou...
SEASON 2
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 23 ------- > ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ
Από αυτό το επεισοδιο ο Κρις με (Κ)

Κάπως έτσι,ο Χάος,ο Κρίς,ο Τόρτς και η Άννυ εισέρχονται στη σπηλιά χωρίς τον Γιόχαν όμως γιατί έμεινε να παρακολουθήσει όλη τη γιορτή.
Η σπηλιά ήταν παγωμένη και μέσα σε αυτή ζούσαν διάφορα Poke όπως,Golbat,Crobat,Parasect,Golem κ.α.Έκτος από αυτά υπήρχαν και αρκετά οστά από προιστορικά Poke όπως Kabuto…

Χα:Πωπω,πολύ κρυο κανει εδώ μεσα.Και εγω νομιζα πως ειχε καλυτερη θερμοκρασια εδώ μεσα.
Α:Χειμώνας είναι.Το καλοκαιρι,κάνει ζεστη και μπορω να πω πως ερχονται να ζησουν αλλα Poke εδώ μεσα.Για παραδειγμα εγω που έχω ένα Sunflora μπορω να το βγαλω να περπατησουμε μαζι μονο το καλοκαιρι εδώ μεσα.Γι’αυτό κουβαλαω παντα το Happiny μαζι μου.
Κ:Α!Ωστε εχεις ένα Happiny μαζι σου.
Α:Ναι,μου το εδωσε μια φιλη μου όταν γέννησε το αυγό η Blissey της.
Κ:Ενδιαφερον!
Τ:Αννυ,αυτά τα οστα γιατι παραμενουν αναλυωτα?
Α:Δεν εχω σπουδασει και αρχαιολογεια για να γνωριζω.Πιθανον λογω της υγρασιας που εχουν τα τοιχοι.
Χ:Γνωριζεις που παμε?
Α:Αμε.Πιο κατω υπαρχουν άλλες 3 σπηλιες στις οποιες και θα σταματησουμε γιατι ποτε δεν εχω παει παρακατω.
Κ:Αυτή τη φορα θα μας κανεις τη χαρη να παμε ολοι μαζι?
Α:Παιδια…
Κ:Σε παρακαλω.
Α:…Καλα…
Χ:Α!Να τες.Τις βλεπω από δω.
Κ:Αυτές είναι Αννυ?
Α:Ναι αυτές.Αλλα πρεπει να χωριστουμε αφου θελετε να παμε παρακατω.
Τ:Να χωριστουμε?Μα ειμαστε μονο τεσσερις.Δυο πρεπει να πανε μονοι τους χωριστα και αλλοι δυο μαζι.
Α:Λοιπον.Χαος πηγαινεις στη πρωτη.Τορτς πηγαινεις στη δευτερη και εγω θα παω μαζι με τον Κρις στην τριτη.
Τ:Ει!Αδικια.Γιατι να παω εγω μονος μου?
Χ:Η κοπελα το αποφασισε.Και θα κανουμε αυο που λεει.Εγω δεν εχ προβλημα.Scyther,βγες εξω.
Α:Εχεις Scyther!Τι γλυκο!
Χ:Λοιπον,εμεις ξεκιναμε.Παμε Scyther.
Shytherrrrr…,έτσι αποχωρησαν.

Τ:Για να δω εγω ποιον θα παρω μαζι μου…Monferno πάμε!
Α:Ε…είναι καλη ιδέα ένα Poke φωτιας?
Κ:Έχει δυναμεις καρατεριστα…
Α:Α ναι σωστα.Καλη επιλογη.
Τ:Λοιπον,ξεκινάμε και εμείς.Έτοιμος?
Monfern…προχωρησαν προς την δευτερη εισοδο.

A:Λοιπον,παμε και εμεις?
Κ:Φυσικα!Grotle!
Α:Α!Δεν το πιστεύω!εχεις ένα Grotle.Και εγω ειχα καποτε ένα αλλα το αφησα για να παει να βρει την αληθινη του αγαπη…
Κ:Δεν το πιστευω,άλλη τρελη μας βρηκε,ειπε από μεσα του.Αντε πάμε?
Α:Ναι!

Έτσι ξεκίνησαν όλοι προς διαφορετικες διαδρομες μες στη σπηλια.Ο Χάος προχωρησε κανονικα και εφτασε μεχρι το τελος της σπηλιας,μα το μονο που βρηκε ηταν κατι «Βασιλικες κορωνες» που χρησιμοποιουνται για να εξελιξεις ορισμενα Poke.Ο Κρις με την Αννυ επισης εφτασαν μεχρι το τελος,μα το μονο που έκαναν,βασικα εκανε ο Κρις,ήταν να πιάσει ένα Larvitar.O μονος τυχερος σταθηκε ο Τορτς ο οποιος…

Τ:Monferno.Δεν το πιστευω!Μια πυλη.Που να οδηγει αραγε?Μακαρι,όχι σε άλλο κόσμο γιατι δεν αντεχω άλλο αυτές τις εικονικες μα******.Ουτε στον κόσμο των Digimon να ειμασταν.Τι να κανω,τι να κανω?...σκεφτοταν.Θα τους τηλεφωνησω.Αλλα δεν εχει σημα το ριμαδη το κινητο.Α! δυο Diglet.Βρηκα τροπο για να επικοινωνησω…Monferno,επιθεση.

Υστερα από μια ωρα περιπου…

Κ:Τι εγινε?Ηρθαμε ολοι μαζι.
Τ:Αντε ρε παιδια.Και από την βαριεστημαρα μου εφαγα όλα τα Harribo και μια Coca-Cola που ειχα μεσα στη τσαντα.
Χ:Α καλα!Εσυ παιδακι μου δεν πας καλα…εχεις χαζέψει τελειως.Γινεσε χειροτερος και από τον Γιοχαν.
Κ:Α σε παρακαλω.Ο Γιοχαν είναι μοναδικος στο ειδος του.
Α:Δεν μπορω να το πιστεψω!
Κ:Ε?
Α:Δεν μπορω να το πιστεψω,ότι ο παππους,μου ειπε ένα τοσο μεγαλο ψεμα.Ειναι όλα ψεματα!
Χ:Δεν σε καταλαβαινουμε.
Α:Πισω από αυτή την πορτα δεν κρυβεται μονο,το πρωι σπιτι του Moltes.
Κ:Αλλα?Υπαρχει και κατι άλλο πισω από αυτή τη πορτα?
Α:Ένα μεγαλο μυστικο που δεν εχει αποκαλυφθει ποτε.
Τ:Ενταξει όλα αυτά χρυση μου κοπελα,αλλα για ποιο θεμα σου ειπε ψεματα ο παππους σου?
Α:Ότι αυτή η σπηλια δεν οδηγει καπου αλλου.Οτι τελειωνει δηλαδη εδώ ακριβως.
Χ:Ε.Παιδια…μου φαινετε πως δεν θα ειμαστε οι μονοι που θα περασουμε αυτή τη πορτα…
Κ:Τι εννοεις Χαος?
Χ:Ότι και καποιος άλλος βρισκεται εκει εξω και μαλιστα δεν είναι μονος του.
Α:Πλακα κανεις!
Χ:Όχι καθολου.Οι χειρολαβες είναι σπασμενες και εξω από αυτές…ανοιξε την πορτα…υπαρχουν υπνωτισμενα Poke.
Κ:Τορτς!
Τ:Τι εγινε?
Κ:Νομιζω ότι το παρελθον μας επιστρεφει για revenge…

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…
Κλαπ κλαπ...ωραιος , βιασου να ποσταρ'ς μαν....! αγωνια!
Grigora mas kratas se agwnia...Apaitoume to epomeno epeisodio Toungue (Me to paso sou mn viazesai to kalo pragma argein na vgei...)
To επόμενο δεν αργεί!!

Also,απο δω και στο εξής δεν θα ποσταρω τον τιτλο του επομενου επεσοδιου εδω,αλλα στην πρωτη σελίδα που είναι τα περιεχόμενα.Γι'αυτό να επισκέπτεστε την 1η σελιδα που και που γιατι μπορει να έχει εκπλήξεις!
Να και το επόμενο...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Big Grin

SEASON 2
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 24 ------- > Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ…ΑΛΛΑ ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ…

Στο προηγούμενο:Ο Κρις,ο Χάος,ο Τορτς και η Αννυ,πραγματοποιούν μια εξερεύνηση στη σπηλια του χωριού Sibi.Σε ένα σημείο και έπειτα η σπηλιά χωριζόταν σε 3 διαφορετικούς προορισμούς,αλλά αυτός που βρήκε την έξοδο ήταν ο Τορτς.Μόνο που στην έξοδο από την κεντρική σπηλιά,ανακάλυψαν ότι δεν ήταν μόνοι τους…

Τ:Τι εννοείς ότι το παρελθόν επιστρέφει?
Χ:Θυμάσε που ο Γιόχαν μας είχε πει για έναν εγκληματία που απέδρασε από την φυλακή?
Τ:Ναι.
Χ:Αυτόν λέω.
Τ:Πλακα μου κανεις!!Δεν αντέχω άλλο να τον συναντάω αυτόν.Μακάρι να μην είναι όμως!
Χα:Απ’ότι θυμάμαι Βιλλς δεν τον ειχατε αποκαλέσει?
Χ:Ναι.Μεγαλη σουπια,αλλα παλι καλα που τον πηραμε χαμπαρι.
Α:Καλα μιλαμε σας εχω χασει.Για ποιο θεμα μιλατε τωρα?
Χ:Υπομονη και θα δεις σε λιγο,αν ειμαστε αληθεις δηλαδη.
Τ:Πάντος πολλα Pokemon εχουν υποστεί κοίμηση.
Α:Ρε παιδια.Χιλια στα εκατο,δεν πιστευω ότι ο παππους μου,μου ειπε ένα τετοιο τεραστιο ψεμα.
Χα:Ισως να μην ηθελε κανεις να το ξερει,ή φοβοταν μην γινει καμια κατάσταση όπως η τωρινη.
Α:Δεν ξερω τι να πω…τοσα Pokemon εδώ περα και εγω δεν ηξερα τιποτα!
?:Ποιοι είναι εκει?
Χ:Και γιατι να σου πουμε?
?:ΕΜΕΙΣ κανουμε δουλεια εδώ,γι’αυτό σας λεμε να φυγετε από εδώ αμεσως!
Χ:Ναι καλά!Νομιζεις…
?:Αφου δεν κατααβαινετε…ΣΦΙΡΡΡΡ (σφυριξε για να φωναξει τους υπολοιπους και ξαφνικα εμφανιστηκαν γυρω στα 20 ατομα.)
Α:Μαμα μου!
?:Τι εγινε?Φοβηθηκαμε κοπελιτσα? ε.
Χ:Παιδια δεν γινετε δουλεια ετσι.Πρεπει να προχωρησετε παρακατω,βασικα παραπανω γιατι σε ανηφορα βρισκομαστε.Θα τους καθυστερησω εγω λιγο…Gengar,πηγαινε!
Τ:Σιγουρα δεν θες βοήθεια?
Χ:Ειπα προχωρήστε!
Κ:Παμε παιδια!
Τ:Μακαρι να βρισκοταν εδώ και ο Γιοχαν.Πολυ θα μας βοηθουσε!
Κ:Να!Φτάνουμε στην κορυφη.
Α:Επιτελους να δουμε και την σπηλια!

Καθως έφταναν στη κορυφη,συναντησαν πολλα εμποδια από την ομαδα που βρισκοταν εκει αλλα με την βοηθεια των Pokemon τους τελικα τα καταφεραν και εφτασαν…

Κ:Ουφ,φτασαμε επιτέλους!
Α:ΝΑΙ…
?:Βρε,βρε!Να υποθεσω ότι εσεις οι δυο ειστε ο Τορτς και ο Κρις.Σωστα?
Τ:Ναι γιατι?
Κ:Η ερώτηση δεν είναι γιατι βασικα Τορτς αλλα πως ξερει το ονομα μας,ειπε λαχανιασμενος.
?:Από πού σας ξερω?Χαχα,καλο.Εδω και ένα χρονο ξερω για σας.
Κ:Ασε να μαντεψω.Ολα αυτά τα ξερεις από τον Βιλλς,σωστα?
?:Και τι σε ενδιαφερει εσενα από πού το ξερω αυτό?Γουστο μου και καμαρι μου.
Α:Πολύ τσαμπουκα εχεις εσυ μου φαινετε!Για κοψτω!
?:Μπα.Εσενα δεν σε ξερω,πρεπει να εισαι καινουργια.Μου αρεσει ο τσαμπουκας σου.Παιδια δεστε την.
Τ:Δεν εχεις να της κανεις τιποτα,ειπε και μπηκε μπροστα της για να την σωσει.
?:Εισαι και ιπποτης τρομαρα σου.
Κ:Εγω λεω,καλυτερα αφου ξερεις εμας,γιατι δεν λες και εσυ πως σε λενε?
Δ:Εμενα με λενε Dimi.
Κ:Και βαζω στοιχημα ότι κατι του εισαι του Βιλλς.
Δ:Και πολύ καλα κανεις.Ειμαι ο αδερφος του.
Τ:Αρα εσυ δεν εισαι αυτος που τον εβφαλε από την φυλακη?
Δ:Εννοειτε.Σιγα μην αφηνα τον αδερφο μου να σαπισει εκει μεσα.
Α:Παιδια.Κοιταξτε εκει περα!Εχουν λεηλατησει τη φωλια του Moltres!
Κ:Εσυ το εκανες αυτό εκει περα?
Δ:Α…ναι….εψαχνα για αυτό εδώ,και του βγαζει ένα κατακοκκινο πετραδι.
Τ:Δεν το πιστευω!Το πετραδι!
Δ:Ε τι νομιζες?
Χ:Παιδια,ενταξει τους…κανο…νι…σα.Ποιος είναι αυτος?
Α:Ο Dim.
Δ:Χαχαχα.Δεν μπορεις να τα βαλεις με την Death Team!
Κ:Death Team?Αλλο ονομα δεν ειχες να βρεις?
Β:ΟΧΙ!!! Και εμφανιστηκε από το πουθενα ο Βιλλς.Αυτο είναι το ονομα της ομαδας μας.Και ειμαστε αυτοι που θα σκοτωσουμε όλα τα Pokemon και μετα εσενα!
Τ:Δεν το πιστεύω!Εφιαλτης στην κορυφη του βουνου!Καποιος να με ξυπνησει!
Β:Παντα ηλιθιος ησουν.Και απ’ότι φαινετε παραμενεις.Τι νομιζατε?Οτι θα νικουσατε και ότι θα εμενα στη φυλακη?
Δ:Λοιπον Βιλλς τερμα οι κουβεντες γιατι πρεπει να γυρισουμε σπιτι γιατι θα ξεκινησει στο MEGA το πρωινο μου με την Σκορδα και δεν πρεπει να το χασω!
Β:Ασε μας ρε παλαβε.Εδω μιλαμε για σοβαρα θεματα!
Δ:Αφου πηρα το πετραδι,παμε να φυγουμε.
Β:Α το πηρες?ΟΚ
Τ:Ρε παιδια τι παλαβομαρες λεει αυτος?
Χ:Ξερω γω?
Α:Κατ’αλλα θελουν να σε σκοτωσουν κιολας Κρις.
Κ:Ναι…τρομαρα τους.
Β:Τι μουρμουριζετε ρε?
Κ:Να μην σε ενδιαφερει!
Β:Δεν με ενδιαφερει ετσι και αλλιως.
Δ:ΛΟΙΠΟΝ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟΧΩΡΟΥΜΕ!ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΣΤΗ ΒΑΣΗ!
Κ:Δεν εχετε να πατε πουθενα!
Δ:Νομιζεις!Gengar!Ριξε σε αυτους υπνωτικη σκονη!
Τ:Υπνωτικη σκονη??Τι κουλαμαρες είναι αυτές?
Α:Παιδια….νυσταξα.
Χ:Και εγω.
Τ:Και εγω…
Κ:Μπορει…να…κε…ρδι…σες…αυτή…τη….φ…ορα…αλλα….
Β:Ανοητε!Παμε παιδια!

Ετσι αποχωρησε η Death Team και οι ηρωες εριξαν έναν καλο υπνο.Υστερα από 2 ωρες τελικα και αφου ειχε ανεβει ο ηλιος στον καταγαλανο ουρανο,οι ηρωες εφτασαν και παλι στο χωριο και ειπαν ολη την ιστορια στον παππου της Αννυ αλλα και στον Γιοχαν…

Γ:ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ!!!Εγιναν όλα αυτά και εγω δεν ημουν μαζι σας?Τι να πω
Τ:Τι να κανουμε…αφου ηθελες να δεις τα πυροτεχνηματα εσυ…
Γ:Ναι καλα!
Κ:Παιδια.Πρεπει να αποχωρησουμε.Κυριε Φαντυ ευχαριστουμε γι’όλα!
Φ:Ε,ενταξει δεν εκανα και τιποτα!
Α:Παππου.Θα φυγω και εγω μαζι τους.
ΤΙΙΙ??? (Ειπαν ολοι με μια φωνη)
Α:Αυτό που ακουσατε.Θα ερθω μαζι σας για να εξερευνησω και άλλες σπηλιες και αλλα μερη.Θελω να κανω τη δικια μου περιπετεια.
Φ:Τι να πω παιδι μου,αφου ετσι θελεις.Αρκει να θελουν και τα αγορια ένα κοριτσι στην παρεα τους.
Κ:Εννοειτε,αλλωστε μια κοπελα την χρειαζομασταν.
Α:Χαχα…
Φ:Λοιπον παιδια να προσεχετε!Ενταξει?Και ιδιαιτερα την μικρη μου.
Κ:Μεινετε ησυχος.Θα την προσεχουμε σαν τα ματια μας!
Φ:Χαιρομαι.Οποτε αντιο!Εις το επανηδειν.
ΑΝΤΙΟ (Ειπαν ολοι και αναχωρησαν για τον επομενο προορισμο και αυτή την φορα με ένα ατομο ακομα)

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…
Οχι ρε, εχασα τετοια περιπέτεια;Toungue επειδη τα εχω χασει, τι pokes εχω στη story;Toungue
Iparxei periptwsi na me valeis mesa sto fan fic sou me to nickname silver?Toungue (Sto eixa zithsei k to kalokairi Big Grin)
@Johan:Εχεις τα καλυτερα!! Bulbasaur,Seadra και Aipom Toungue Οτι επεισοδιο εχεις χασει μπορεις να το διαβασεις απο τα περιεχομενα στη πρωτη σελιδα(Εκει εχουν δημοσιευτει και τα επομενα επεισοδια)

@alexkafroc:Θα εισαι μεσα στην ιστορια αλλα θα εμφανιστεις πιο μετα.Θα εμφανιστεις στη κορύφωση του 2ου κυκλου!!Ποιος στη χαρη σου! Toungue
how do you people type in greek?
Start ---> Control Panel ---> Region and Language ---> Keyboard and Languages ---> Change Keyboards ---> Add

And choose the Greek language. After doing so, hit Shift+Alt and type in Greek. Smile
(25-10-2010 11:23 PM)cHr[1]sTozZ Wrote: [ -> ]@alexkafroc:Θα εισαι μεσα στην ιστορια αλλα θα εμφανιστεις πιο μετα.Θα εμφανιστεις στη κορύφωση του 2ου κυκλου!!Ποιος στη χαρη σου! Toungue
Eipa k egw me ksexases Big Grin
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Reference URL's