Legendary Pokémon

Full Version: Η ιστορία των Pokemon trainers!!!
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
(31-12-2008 06:32 PM)Lugia Wrote: [ -> ]D:Δεν υπάρχει πια Bills παρά μόνο Dark-Empoleon!!XAXAXAXA

καλο χαχα στην αρχη νομιζα πως ηταν πραγματικοτητα και οχι ονειρο τελικα
Πολύ καλό! Συνέχισε! Smile
που είναι το άλλο κομμάτι;... αν με βάλεις θέλω να έχω ή Froslass ή κάποιο άλλο Ghost type pokemon!
Η ιστορια σ τα σπαει συνεχισετην μια χαρα τα πας!!!Καλη χρονια σε ολους κ χρονια πολλα
Ευχαριστω ολους σας για τα καλα σας λογια!!Big Grin Θα προσπαθησω να ανεβασω το επομενο μερος το γρηγοροτερο δυνατον κι θα προσπαθησω ακομα να προσθεσω και αλλους χαρακτηρες και να διαφοροποιησω ακομα περισσοτερο το θεμα ωστε να ειναι κατι τελειος διαφορετικο με τα Pokemon...(ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Celebi21)Kαι κατι τελευταιο,οποιος θελει να "μπει" στην ιστορια μπορει να μου στελνει messeges και αν θελει να μου προτεινει καμια ιδεα για τη συνεχεια της ιστοριας....

Ευχαριστω για την υποστηριξη και παλι ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.....
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 7 - - - - > ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ?

Πρωταγωνιστές:Chris©,Torch(T),Bills(B)
Guest star:Johan(J)

META ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ DARKRAI ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ….ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ Η GIOTA TOWN ΟΜΩΣ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ…

C:Ουφ…..
Τ: Τι έγινε και αναστενάζεις συνεχώς Chris από την ώρα που παρατήσαμε την προηγούμενη πόλη?
C:Τίποτα μωρέ απλά…να νιώθω περίεργα..
Τ:Περιεργα?Οπως?
Β:Δεν ξέρω πως νιώθετε εσείς αλλά εγώ αισθάνομαι υπέροχα που έχω τα 2 φιλαράκια μου κα πάλι δίπλα μου!!!
C:Xα..χα…(γέλασε με περίεργο τρόπο...)
Τ:Γιατι γελάς με αυτό το ύφος?
C:Πως έπρεπε δηλαδή?
Β:Θέλουμε απλά να μας πεις τι έχεις…
C:ΟΚ λοιπον!Θα σας πω……σκέπτομαι να εγκαταλείψω να μάχομαι στα γυμναστήρια!Θέλω περιπέτεια!Να χαρώ τη κάθε στιγμή με τους φίλους μου!
Τ:Αχα!Λοιπον αυτό ήθελες να μας πεις τόσο καιρό ε?
Β:Και να είχες πάρει κανένα έμβλημα να έλεγα εντάξει…αλλά εσύ ούτε ένα δεν έχεις αποκτήσει και τα παρατάς έτσι?
C:Ακριβώς…
Β:Και πως σου ήρθε να πάρεις αυτή την απόφαση?
C:Εκεί που είχαμε παγιδευτεί εγώ και ο Torch,στον κόσμο του Darkrai..
Β:Αμαν πια!!Εχεις λυσσάξει με τον κόσμο του!Ολο για αυτόν μιλάς!
T:Λοιπον επειδή έχει αρχίσει να νυκτώνει λέω να κατασκηνώσουμε απόψε εδώ..
B:OK!

ΚΑΘΩΣ ΣΟΥΡΟΥΠΩΝΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΙΠΤΑΜΕΝΑ POKÉMON ΠΕΤΑΓΑΝΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ,ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΑΝΑΒΟΥΝ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΩΣΟΥΝΕ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ….

T:Λοιπόν ώρα για μάσα!
C:Εγω δεν έχω όρεξη….(Με αυτές τις λέξεις άρχισε να τρέχει προς το άγνωστο)
Β:Καλα τι τον έχει πιάσει αυτόν σήμερα?
Τ:Που να ξέρω….Πάντως σίγουρα κάτι μας κρύβει και φαντάζομαι να είναι πολύ σημαντικό
Β:Λογικα κάποιο λόγο θα χει,που ελπίζω να τον μάθουμε σύντομα….

ΤΩΡΑ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ Ο CHRIS ΑΓΝΑΝΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΕΛΑΓΟΣ,ΣΚΕΦΤΟΜΕΝΟΣ….

C:Αυτό που είδα εκεί μπορεί να ηταν πραγματικοτητα?Μπορει πράγματι να βρίσκετε εκεί βαθειά θαμμένο αυτό που ψάχνει ο πατέρας μου όλα αυτά τα χρονια?Μηπως αυτά τα παιδιά που συνάντησα είναι η μοίρα μου να δεθώ μαζί τους και να φτάσω μέχρι τέλους?

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΧΑΖΕΥΕ ΣΤΟ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ,ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΕ ΕΝΑΣ ΘΟΡΥΒΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΘΑΜΝΟΥΣ…

C:Ποιος είναι εκει?Ξερω ότι είσαι πίσω από τους θάμνους…..(*μην σκεφτείτε τίποτα τρελό)
J:Εεεεε…γεια!
-Ποιος είσαι εσυ?Και γιατί με παρακολουθείς?
-Δεν σε παρακολουθώ…απλώς τριγυρνώ και αποθανατίζω τα Pokémon σε διάφορες στιγμής…Δεν ήθελα να σε ενοχλήσω πραγματικά.
-Οκ δεν υπάρχει προβλημα,απλως σκεφτόμουν διάφορα πράγματα..
-Μόνος σου ταξιδεύεις?
-Ε?Οχι….
-Δεν σε ακούω ιδιαίτερα αποφασιστικό για την απάντηση σου…
-Ταξιδεύω με άλλους 2…άμα θέλεις να σε πάω να στους γνωρίσω….
-Θέλω!Με μεγάλη μου χαρά κιόλας!

ΕΤΣΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΟΥΝ…

Τ:Που ήσουν Chris?
C:Εδώ τριγύρω και συνάντησα αυτό το παιδί…Το λένε Johan.
B:Χαιρω πολύ Johan εγώ είμαι ο Bills
Τ:Και εγώ ο Τorch
J:Χαρικα παρομοίως…
Τ:Ελα να φάμε παρέα Johan..
J:Ευχαρίστως
Τ:Ελα και εσυ Chris…
C:Σου είπα ότι δεν πινάω!!!
T:Οκ εσύ χάνεις πάντως…
C:Στασου!Μην φύγεις θέλω να σου μιλήσω…
T:Για ποιο θέμα?

Ακούστηκε μια φωνή από τη σκηνή να φωνάζει…

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΘΑ ΠΑΓΩΣΟΥΝ!!!

Τ:Φατε εσείς…και θα έρθουμε και εμείς αργότερα…

ΟΚ!!!!!

Πίσω στην κουβέντα…

Τ:Λοιπον σε ακουω!Τι θέλεις να μου πεις?
C:Θελω να σου αποκαλύψω κάποια πράγματα που με κινούν να συμπεριφέρομαι έτσι απέναντι σας….Αλλά θέλω την απόλυτη προσοχή σου…ΟΚ?
Τ:Οκ!

ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ Ο CHRIS ΣΤΟΝ TORCH?ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ!!!!
BEST PART!!! Εύγε! Πολύ καλό...............Βάλε με σε ένα επισόδειο αν θες! Big Grin

Αλήθεια τι έπαθε ο Κρις; (Έχει σχέση με το ΛούγκιαWink
Κανε υπομονη κι θα μαθεις...παντος δεν εχει σχεση με Lugia με κατι αλλο....
(13-01-2009 01:28 AM)cHr[1]sTozZ Wrote: [ -> ]ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ Ο CHRIS ΣΤΟΝ TORCH?ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ!!!!

Δεν μου το λες τωρα γιατι εχω αγωνια xD.Ωραιο επεισοδειο,υπεροχο και σε κανει να αγωνιεις παρα πολυ
ουου, nice! Αν κατάλαβα καλά, νομίζω είμαι φωτογράφος, ε; καλά, πάντος θέλω αν γίνετε να βοηθήσω να νικήσετε και κάνα άλλο θρηλικό!looool!
Mην νομιζεις οτι θα ξεμπερδεψεις τοσο ευκολα απο την ιστορια....μπορει να εισαι και πρωταγωνιστης απο το αλλο επεισοδιο και μετα γιατι σκεφτηκα πως να σε "ενωσω"...τεσπα θα δεις συντομα τι εννοω!!

Λοιπον να και ο τιτλος του επομενου επεισοδιου...

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 8 - - - - - > Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
(13-01-2009 06:18 PM)cHr[1 ]sTozZ Wrote: [ -> ]Mην νομιζεις οτι θα ξεμπερδεψεις τοσο ευκολα απο την ιστορια....μπορει να εισαι και πρωταγωνιστης απο το αλλο επεισοδιο και μετα γιατι σκεφτηκα πως να σε "ενωσω"...

Yeah! ωραία και ελπίζω να μην ξεμπερδέψω ποτέ!

(13-01-2009 06:18 PM)cHr[1 ]sTozZ Wrote: [ -> ]Λοιπον να και ο τιτλος του επομενου επεισοδιου...

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 8 - - - - - > Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

πως το μάντεψα ο άτιμος οτι είμαι φωτογράφος!
Η αποκάλυψη είναι του μυστικού του Κρις; ε;

(Johan το Rampardos στην Sig σου κανει Zen Headbut! όχι Head Smash...Smile)
(13-01-2009 06:54 PM)Charizard the Dark Wrote: [ -> ]Η αποκάλυψη είναι του μυστικού του Κρις; ε;

(Johan το Rampardos στην Sig σου κανει Zen Headbut! όχι Head Smash...Smile)

μάλλον, και δεν με νοιάζει ότι και να κάνει ο Rampi, εγώ το θέλω Head Smash!
Σ ηπα οτι η ιστορια σ *προκαλεί την καύση του 1,2,3-τριμεθυλοκυκλοπροπανίου* απο το προιγουμενο επισοδιο αλλα δεν μπορεις να τα γραφεις οπτε θες σκεψου κ εμας π αγονιουμεToungueToungueToungueToungue Πλακα κανω συνεχισε ετσι !!!!!

(NM2: Μπορούσες να πεις ότι είναι απλά καλή.)
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Reference URL's