Legendary Pokémon

Full Version: Ερωτήσεις/Απαντήσεις 3
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
πως γινετε να εχω κανει 107 ποστ και ακομα να λει 79 ? Angry
Σε μερικά «μέρη» του forum, τα posts δεν μετράνε. Toungue Όπως στο "Official Spam Corner" και το "Forum Games". ^^;
αμα εχω gardevoir female darecare για αυγα με ability syncronize nature modest αμα το βαλω να κραταει oval stone θα υπαρχει περιπτοση να βγαινουν ποιο συχνα modest nature τα Μικρα?
Αν κραταει EVERSTONE θα εχεις 50% πιθανοτητες να βγαλεις μωρο Modest. Για την ability δεν υπαρχει τροπος να προσδιορισεις τι θα βγει με καποιο item κτλ. Παντως και το Trace ειναι πολυ καλο.
απο που περνουμε effort ribbon στη diamond?
για να το παρεις, πηγαινε σε μια τυπισσα στο sunyshore market της sunyshore city, η οποια θα στο δωσει, μονο αν το ποκεμον σ ειναι fully ev trained. το ιδιο γινεται και στην πλατινουμ.
μπορειτε να μου πειτε αν εχει καλα στατους ποια να του ανεβασω με ιv training και τι επειθεσεις ειναι καλες για το τελος?το nature impish απο επειθεσεις εχει jump kick bounche dizzy punch return για την ωρα που το εκπεδευω και για contest!στα 100lvl σκευτομε να το εχω batton pass τι μου προτεινετε?
[Image: DSC02777.jpg]
χωρις παρεξηγηση, αλλα αυτο το lopunny απο στατους ειναι χαλια. καν του ev training σε speed & hp οσο προλαβαινεις, γιατι επρεπε να το εκανες πιο νωριτερα. επισης, θα εκανα στη θεση σ breeding, ετσι ωστε να βγει ενα timid buneary με switcheroo (egg move).
(09-07-2009 02:54 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]χωρις παρεξηγηση, αλλα αυτο το lopunny απο στατους ειναι χαλια. καν του ev training σε speed & hp οσο προλαβαινεις, γιατι επρεπε να το εκανες πιο νωριτερα. επισης, θα εκανα στη θεση σ breeding, ετσι ωστε να βγει ενα timid buneary με switcheroo (egg move).

δεν με νιαζει να βγει τελειο εξαλου δεν κανω μαχες ουου απλα πως μπορω να το καλητερεψω ρωτησα!!!!ακου εκει χαλια δεν πειραζει ειναι κουκλι Toungue
Έχω ένα Suicune που αρχικά το έδωσε στον ξαδερφό μου , ένας φίλος του ο οποίος χρησιμοποιούσε action replay. εκείνος (ο φίλος) λέει ότι του το δωσε κάποιος από emerald. Πώς μπορώ να δω αν είναι από a.r το εν λόγω suicune?
Μόνο αν φαίνεται από στατιστικά και τα λοιπά του στοιχεία .Άλλος τρόπος δεν υπάρχει απ' όσο ξέρω.
OT και ID NO? Τσεκαρε αν ειναι απo Leaf Green η αν ο εκπαιδευτης του το επιασε στην Emerald. Επισης δες Nature και stats. Αν ειναι υπερβολικα καλα για να ειναι αληθινα (πχ. Bold, 31IV Def, Sp.Def και HP) τοτε πιθανοτατα ειναι Hacked.
Λοιπόν, στη leaf green μου έτυχε κι έπιασα ένα ditto, το οποίο απ' ότι έλεγξα έχει 31 IVs σε speed ίσως και sp. attack αν κρίνω από ένα infernape που έβγαλα χθες. Σκέφτομαι λοιπόν να κάνω αβγά για starmie με το ίδιο ditto ώστε να της περάσει καλά stats. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι το ditto είναι naive nature, οπότε θα επηρέαζε αρνητικά την sp. defence της starmie.
Θα άξιζε να κάνω breeding με αυτό ή να βάλω timid (το οποίο δεν έχει τόσο καλά IVs);;
Tη starmie θα τη χρησιμοποιήσω ως sweeper, οπότε δεν ξέρω καν αν η πτώση σε sp. defence θα τη βλάψει καθόλου.
βαλε timid, γιατι 1 starmie με μειωμενο sp def θα ναι ενας πανευκολος στοχος για τους αλλους special sweeper, εκτος φυσικα κι αν βαριεσαι να βγαζεις timid ditto.
(10-07-2009 12:36 PM)Grovyle_Fan Wrote: [ -> ]Θα άξιζε να κάνω breeding με αυτό ή να βάλω timid (το οποίο δεν έχει τόσο καλά IVs);;
Tη starmie θα τη χρησιμοποιήσω ως sweeper, οπότε δεν ξέρω καν αν η πτώση σε sp. defence θα τη βλάψει καθόλου.

Εγώ Timid θα πρότεινα, μέσω chain-breeding. Breed-αρε με το Naive Ditto χωρίς Everstone, μέχρι να σκάσεις ένα Staryu με 31 Speed και SpAtk. Μετά, βάλε αυτό το Staryu για γονιό με ένα Timid Ditto με Everstone για να περάσει το nature και τα stats. Θα πάρει παραπάνω ώρα, αλλά θα βγει καλύτερο. Τώρα αν βαριέσαι, προτίμησε το Naive. Max Speed είναι σημαντικότερο από λίγο παραπάνω SpDef.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Reference URL's