Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
(10-07-2009 01:02 PM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]Εγώ Timid θα πρότεινα, μέσω chain-breeding. Breed-αρε με το Naive Ditto χωρίς Everstone, μέχρι να σκάσεις ένα Staryu με 31 Speed και SpAtk. Μετά, βάλε αυτό το Staryu για γονιό με ένα Timid Ditto με Everstone για να περάσει το nature και τα stats. Θα πάρει παραπάνω ώρα, αλλά θα βγει καλύτερο. Τώρα αν βαριέσαι, προτίμησε το Naive. Max Speed είναι σημαντικότερο από λίγο παραπάνω SpDef.
Οκ, μάλλον σε chain breeding θα καταλήξω, η αλήθεια είναι ότι και κάτι τέτοιο σκεφτόμουν, δεν ήξερα όμως αν άξιζε τον κόπο. Έτσι και βαρεθώ πάντως και δε μου βγει και natural cure για ability θα πάω με naive.
Πάντως, αυτές τις μέρες η τύχη μου δεν έχει όρια. Εκτός από το ditto, βρήκα και pokerus και το ev training γίνεται για πλάκα
παιδιά, σκεύτομαι να αλάξω το Garchomp μου(28 Attack IV's 20 Speed IV's, Jolly, 255 Attack/speed EP's) με το(μελλοντικό) Salamence(26/27 Attack IV's 24-26 Speed, Adamant, 252 Attack/Speed EP's 6HP EP's) επιθέσεις είναι (για Garchomp)
SD
Dragon Claw
EQ
Fire Fang
τώρα στο Salamence λέω να βάλω
Fire Fang
Dragon Claw
Crunch
Fly
(10-07-2009 07:04 PM)Johan Wrote: [ -> ]τώρα στο Salamence λέω να βάλω
Fire Fang
Dragon Claw
Crunch
Fly
Λοιπόν, αφού το salamence πάει για physical sweeper, θα μπορούσες πρώτα απ' όλα να του βάλεις dragon dance (εκτός κι αν έχεις άλλο d-dancer). Κάνε αβγά με ένα αρσενικό dragonite που ξέρει την κίνηση.(Στο δικό μου απ' ότι θυμάμαι δεν είχα βάλει πάντως)
Βγάλε το fly, αφού το ότι χτυπάει το 2ο γύρο είναι τεράστιο μειονέκτημα (εκτός και αν παίζεις σε battle tower κτλ) Αν θέλεις STAB flying μάθε του aerial ace (και πάλι δε συνιστώ flying move, αφού καλύβει τύπους από τους οποίους ο salamence δεν κινδυνεύει)
Το dragon claw είναι εντάξει πιστεύω - υπάρχει και το outrage αλλά προσωπικά δε μου αρέσει.
Fire fang θα μπορούσες να βάλεις, φαντάζομαι είναι για τα steel types. Δεδομένου όμως ότι τα περισσότερα έχουν υψηλό defence και χαμηλό sp. defence, θα πρότεινα flamethrower/fire blast. Και πάλι βέβαια το f-fang είναι καλή επιλογή.
Επίσης, καλή επιλογή θα ήταν το eq, για να χτυπάει τα electric ή και το stone edge για τα ice.
(10-07-2009 07:20 PM)Grovyle_Fan Wrote: [ -> ]Λοιπόν, αφού το salamence πάει για physical sweeper, θα μπορούσες πρώτα απ' όλα να του βάλεις dragon dance (εκτός κι αν έχεις άλλο d-dancer). Κάνε αβγά με ένα αρσενικό dragonite που ξέρει την κίνηση.(Στο δικό μου απ' ότι θυμάμαι δεν είχα βάλει πάντως)
Βγάλε το fly, αφού το ότι χτυπάει το 2ο γύρο είναι τεράστιο μειονέκτημα (εκτός και αν παίζεις σε battle tower κτλ) Αν θέλεις STAB flying μάθε του aerial ace (και πάλι δε συνιστώ flying move, αφού καλύβει τύπους από τους οποίους ο salamence δεν κινδυνεύει)
Το dragon claw είναι εντάξει πιστεύω - υπάρχει και το outrage αλλά προσωπικά δε μου αρέσει.
Fire fang θα μπορούσες να βάλεις, φαντάζομαι είναι για τα steel types. Δεδομένου όμως ότι τα περισσότερα έχουν υψηλό defence και χαμηλό sp. defence, θα πρότεινα flamethrower/fire blast. Και πάλι βέβαια το f-fang είναι καλή επιλογή.
Επίσης, καλή επιλογή θα ήταν το eq, για να χτυπάει τα electric ή και το stone edge για τα ice.
τώρα εγώ να κάθομαι να ξανακάνω αυγά για DDance βαριέμαι και δεν έχω όρεξη... όταν έβαζα Fire Fang σκευτόμουν περρισότερο τα Ice παρά τα Steel, μιάς και γι' αυτά έχω τον Rampardos... το να έβαζα Flamethrower/Fire Blast δεν, διότι έχει σ**** Sp.Attack IV's... και τα Electric φεύγουν με Dragon Claw αλλα μπορεί να τα κανονίσει και ο Rampardos(εξάλλου δεν είναι απειλή για τον Salamence)... και DDancer έχω τον Feraligatr(μου έχει δώσει πάρα πολλές αξιόλογες νίκες ενάντια σε πολλά πιό δυνατα στα Stats pokemon!)
Το πρόβλημα για μένα είναι ότι ένα skarmory σε wall-αρει για πλάκα, ακόμα και με το fire fang που έχεις, αφού δεν είναι δυνατό και τα skarmory έχουν μεγάλη defence. Σε άλλα steel types σκας βέβαια πιο πολύ dmg. Eπιπλέον τα electric είναι μεγάλο πρόβλημα, αφού όχι μόνο σου σκάνε ένα super effective t-bolt, αλλά πολλά απ΄αυτά έχουν και ice type moves (electrivire, jolteon και zapdos με hidden power ice κτλ). Και ο rampardos για να πω την αλήθεια δε με πείθει ιδιαίτερα, αφού και με ένα t-bolt μπορεί να πέσει κι έτσι χρειάζεται μεγάλο support από την υπόλοιπη ομάδα.
Ποια ειναι η καλητερη nature για το togekiss?
(11-07-2009 01:13 PM)Espeon Rene Wrote: [ -> ]Ποια ειναι η καλητερη nature για το togekiss?
Εξαρτάται. Η modest είναι πάντα μια καλή επιλογή, αφού αυξάνει την πολύ καλή special attack του togekiss. Calm επίσης είναι πολύ καλή αφού προσφέρει επιπλέον sp. defence. Αν τώρα θες παραπάνω defence βάλε του bold. Ίσως και timid για ταχύτητα.
Εγώ πάντως θα του έβαζα modest, αφού μαζί με το nasty plot κάνουν την sp. attack του εξαιρετικά υψηλή. Πρόσεξε όμως το togekiss να έχει serene grace σαν ability, αφού το ηθστλε χρησιμεύει μόνο σε physical επιθέσεις.
Γενικότερα, σχετικά με natures, αφού δεις base stats από το
pokedex του site, πήγαινε
εδώ και επέλεξε.
δλδ να το κανω special sweeper?
μπα. καν το wall με κινησεις aura sphere, thunder wave, air slash & roost με serene grace για ability. ωσο για τα EVs:
252 sp def
252 hp
6 def
μ αυτο το togekiss θα κανεις τα πιο πολλα pwnage που υπηρξαν!
Guys, χτες έπιασα ένα Shiny Timd Gastly με 15/18 Sp.Attack IV's και 25/28 Speed IV's και σκευτομαι να το βάλω στην ομάδα έναντι του άλλου Gengar Timid με 21 Sp.Attack IV's και 19 Speed. Move's θα είναι αυτές και στα 2
Destiny Bond
T-Bolt
Shadow Ball
Giga Drain/Energy Ball
αντικίμενο θα έχουν Life Orb. Λοιπόν τι να πρωτημήσω, περρισότερη Speed ή λίγο περρισότερη Sp.Attack?
Shiny Gastly?Τυχερέεεεεε.
Εγώ πάντος θα σου πρότεινα λίγο περισσότερη Sp.Attack γιατί εντάξει αν και η ταχύτητα είναι χρήσιμη και αφού το Gastly είναι Timid τότε καλύτερο θα ήταν να του ενισχύσεις την Sp.Attack.
Αν δεν βγάζεται νόημα η ζέστη φταίει :Ρ
(17-07-2009 01:07 PM)Johan Wrote: [ -> ]Λοιπόν τι να πρωτημήσω, περρισότερη Speed ή λίγο περρισότερη Sp.Attack?
Για τον Gengar δεν χρειάζεται καν σκέψη, το 252/252 σε SpAtk/Speed είναι δεδομένο. Και για άλλη μια φορά θα κάνω τον Blue να με βρίσει λέγοντας ότι ο Gengar χρειάζεται Focus Blast παρά το χαμηλό accuracy. Αλλιώς ο Tyranitar σε κάνει ό,τι θέλει.
το λέω διότι η Shiny(θηληκό είναι) θα έχει 345-347 Sp.attack/Speed ενώ ο άλλος θα έχει 349 Sp.attack και 337 Speed(δλδ μικρή διαφορά στην Sp.attack και τεράστια στην Speed)so, πιο λέτε οτι είναι καλύτερο?
Μεγαλύτερο Speed εννοείται. Με 337 Speed σε περνάει κι ο Infernape, οι άμυνες του Gengar δεν του δίνουν την πολυτέλεια να φάει ένα γερό χτύπημα πριν αρχίσει να δέρνει. Τη διαφορά 4 πόντων στο SpAtk ούτε που θα την καταλαβαίνεις στη μάχη.
Λοιπον, κοιτα τι θα γινει: Βαλε Focus Blast, δοκιμασε ποσα Tyranitar θα καταφερεις να κερδισεις και σε ποσα θα κανεις Attack Missed σε ακαταλληλη στιγμη, και μετα θα σε αφησω να βρισεις μονος σου τον Ninjomewtwo. Συμφωνοι;
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14