Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Σε ποια πολη παίρνεις το mystery gift στην hgss?
Το Mystery Gift είναι ξεκλειδωμένο από μόνο του
Guess who is the EXITED owner of Pokemon HeartGold!
Επιτελους, τοσοι μηνες αναμονης αποδοσαν, δεν πηγαν χαμενοι!
μπραβο βρε!αύριο arrceus και σήμερα με βλέπω να παίρνω το 6 badge
!
Braco Master Chef!!! HG 4 EVAR!!
είμαι 8ο έμβλημα.Έχασα την πρώτη μάχη...Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μαι μεγάλη διαφορ'α στα level των Pokemon του Pryce και της Clair...δυστυχως!
Ο Χριστος κι η Παναγια!!! Ποτε προλαβες ρε θηριο? εγω ακομα ειμαι στο πρωτο!!! Τωρα βρισκομαι στο πηγαδι των slowpoke...
xaxa!έπιασα ho-oh! το βράδυ αυτό θα το περα΄σω στο στο ποκεαθλον, διότι μετά με περιμένει δύσκολη μέρα στο victory road και e4
(27-03-2010 09:33 PM)Master Chef Wrote: [ -> ]Ο Χριστος κι η Παναγια!!! Ποτε προλαβες ρε θηριο? εγω ακομα ειμαι στο πρωτο!!! Τωρα βρισκομαι στο πηγαδι των slowpoke...
δε θυμμασαι? ο πεκινουα το πηρε νωριτερα, λογω της προπαραγγελιας π εκανε για να αγορασει τo παιχνιδι. γι αυτο το λογο λοιπον ειναι στο 8ο εμβλημα
Kαι δεν είναι κασέτα με άγνωστο Storyline.Επίσης,έχουμε διακοπές και έχει χρόνο.Αλλά και πάλι,είναι γρήγορος.
Egw isa isa eftasa mexri 6 emblima kai vrthika....
(27-03-2010 11:25 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]δε θυμμασαι? ο πεκινουα το πηρε νωριτερα, λογω της προπαραγγελιας π εκανε για να αγορασει τo παιχνιδι. γι αυτο το λογο λοιπον ειναι στο 8ο εμβλημα
Ωχ ναι το ξεχασα...
Τεσπα, τωρα εχω "εγκατασταθει" Στο Global Τerminal και βλεπω βιντεακια απο μαχες!
''Καλοφάγωτες'' και καλό ''κάψιμο''
εγω που εχω επισης HG εχω και τα 16 εμβληματα απο την μεγαλη παρασκευη που πηρα την κασετα απογευμα...τα εμβληματα τα τελειωσα την τριτη και τωρα κανω SR για να πιασω shiny moltres...εχω πιασει ho oh,entei,raikou,suicune,lugia,latias... για να μην ροτατε πως τα επιασα τοσο γρηγορα εκανα migrate from emerald masterball με κλονοπιοιση. το lugia και το suicune τα πιασα το 1ο με ultraball και το αλλο με netball.επισης αμα ρωτισετε πωσ εφτασα 16 badges τοσο γρηγορα ειναι γιατι παλια ειχα σιλβερ και θημομουν που να παω. την δευτερα ειχα 23 ωρες παιχνιδιου...
εγω εχω τα 7 εμβλιματα αλλα δεν ξερω πωσ να περασω για το 8ο εμβλιμα
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11