Legendary Pokémon

Full Version: Heart Gold/Soul Silver *News*
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
πως και πως περιμενω να ερθει η στιγμη να αγορασω την soulsilver κ να παω πισω στο παρελθον (ηταν ωραιες στιγμες τοτε )
(22-12-2009 03:54 PM)dark_lugia Wrote: [ -> ]ναι βεβαια αν και ειναι λιγακι απιστευτη η ημερομηνια,ε?

Τελικά η ημερομηνία δεν είναι μόνο απίστευτη αλλά και αληθινή Toungue!
26 Μαρτίου είναι η ημερομηνία,έτσι;
εχε χαρη που θα χω και γενεθλια στις 21... απλα το λεω, γιατι θα παρω & τα remakes για τα γενεθλια μ, μαζι με το νεο μ πυργο (για Η/Υ)
Ναι.Και για όποιον βαριέται να διαβάσει προηγούμενα post όλοι θα πάρουμε την Ευρωπαϊκή Έκδοση των HG/SS!
Kαι ο Arty2 επισήμανε αυτό τον πολύ καλό λόγο να πάρουμε την Ευρωπαϊκή Έκδοση.

(15-12-2009 10:00 PM)Arty2 Wrote: [ -> ]Εξασθενώντας τις πωλήσεις της ευρωπαϊκής έκδοσης στην χώρα μας εξασθενείτε ταυτόχρονα και τις όποιες απαιτήσεις μας για events.

EDIT:Εγώ τα γεννέθλια μου τα έχω 31 Μαρτίου!
65 Μέρες για την Ευρωπαϊκή Έκδοση των HeartGold και SoulSilver!
Ανακοινώθηκε πότε βγαίνει και η Αυστραλιακή Έκδοση:25 Μαρτίου (Ανεπίτρεπτο να βγουν πρώτα οι Αυστραλιακές HG/SS από τις Ευρωπαϊκές Toungue)

PS:63 μέρες για την Ευρωπαϊκή Έκδοση των HeartGold και SoulSilver!
Το Παιχνίδι Είναι Φανταστικό....Στην Ιαπωνία Είδη Κυκλώφορει Σειρά έχουν οι Η.Π.Α και Τελευταίοι όπως πάντα εμείς οι Ευρωπαίοι....
Στις Η.Π.Α στις 14,Μαρτίου 2010
Στην Ευρώπη στις 26,Μαρτίου (Λιγο αργά ώμος)
!!Ελπίζω Να Ψηθούμε Και Παρακαλώ Να Μην Κληστει Το Thread!!
Λόγος:Θα Βάζω Ενημερώσεις Κάθε Μέρα!(Ξέρω Ότι υπάρχουν Πολλά Τόπικ είδη για HG/SS αλλά αυτό θα έχει updates)
Συζητήστε Ελεύθερα αλλά όχι και σπαμ!
Παιδιά Το Λέω Στο Δικό Μου Τόπικ Αρχικά Θα Βγούνε Αμερική στις 14 Μαρτίου Και Σε Εμάς 26 Μαρτίου το λέει και στο description από αυτό το video!
http://www.youtube.com/watch?v=q6TKQVuNHUI
σορρυ που θα στο χαλασω, αλλα ξερουμε ηδη περι τοινος προκειται τα hg/ss απο δω περα

http://www.serebii.net/heartgoldsoulsilver/
OMG! Ανυπομονω!
bgike gia proparaggelia!!
Θα είναι το τέλειο δώρο για τις πασχαλινές εορτές!!!(Δίνουν άραγε δώρα το Πάσχα;;;Χμμμ!!!)Πάντως στο bulbapedia γίνεται μια αντίστροφη μέτρηση στην κεντρική σελίδα.Στην κυκλοφορία των SS/HG αναφέρονται;;
Ενώθηκαν τα δυο θέματα για τις HG/SS, δεν υπήρχε λόγος να έιναι ξεχωριστά...
Ο φίλος Austriakos μπορεί να βάζει εδώ τις ενημερώσεις του.

Επίσης κάτι δεν έχει αναφερθεί μαζικά ακόμα (επειδή δεν προσέχουν τιν λεπτομέρειες): Το "pokethlon" έχει πλέον επίσημο αγγλικό όνομα και θα λέγεται Pokeathlon. Ενώ θα υπάρχουν και κάποιες αλλαγές από την ιαπωνική κασέτα σε κάποιο συγκεκριμένο μέρος...
ποιο μέρος??τι εννοεις????
Προτείνω να αφήσουμε τον Arty2 χωρίς να μας πει και να ανακαλύψουμε μόνοι μας την αλλαγή Smile
Tις αλλαγές που ανέφερε ο Arty2 σε παραπάνω post ανακοινώθηκαν στο Serebii και Εδώ!
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Reference URL's