Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
ΒΑΣΙΚΑ ΝΑΙ! ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΤΡΕΞΙΜΟ! pokewalker
επισης τοτε κλεινουν και τα σχολεια
η τελεια αρχη για διακοπες
ναι αλλα με την νηστια οσοι τρεχουν θα πεφτουν απο την κουραση[αν νηστευουν]
Αιντεεε... μια αρχιζουν οι διακοπες, μια ερχεται το pokewalker, ο,τι κιλο δεν εχω χασει στην ζωη μου ολακερη θα το χασω σε μια μερα!
οστοσο εγω δεν θα ξαναγραψω για 3 μηνες διοτι δεν θα ξαναπεξω ιντερνετ για 3 μηνες.[ολα αυτα διοτι εχω βαλει ενα στοιχημα με τον μπαμπα μου που λεει:Δεν θα ξαναπαιξω ιντερνετ για 3 μηνες αμα ο πατερας μου μου παρει tην hg.]
ωχ! Αυριο Βαθμοι! Ελπιζω να μην επηρεασει το αν παρω την κασέτα =p !
Hey guys! Μπηκαμε στην τελικη πορεια!
Η αντιστροφη μετρηση αρχισε μονοψηφιους! Σε περιπου 1 βδομαδα θα εχουμε στα χερια μας την HG/SS!!!
την άλλη τετάρτη...
!
1ο το στοιχιμα ο σταραπτορ το εβαλε μονος με τον εαυτο του
2ο οσο θα ειμαι Ξανθη....ολη μερα βολτα γιατι ο ξαδερφος μου θα με τρελανει θα θελει το pokewalker, θα χασω και κιλα(οχι οτι ειμαι χοντρη), θα παιρνει το ποκεμον λεβελ και τελος θα τρωω στα κρυφα και κανενα παγωτακι χε χε!
Τεατάρτη έρχονται οι κασέτες στην Ελλάδα;Παρασκευή έρχομαι ;D
όχι για όσους τις προπαρείγγειλαν
!!στο σουδάν πότε έρχονται?
ρε παιδες τι λέτε? Παρασκευή έρχονται η κασέτες! Το αναφέρει και το site της nintendo!
ναι!αλλά για όσους τις ΠΡΟΠΑΡΕΙΓΓΕΛΑΝ θα έρεθ στις 24(τετάρτη!!)2 μέρες νωρίτερα.
Οπα wait γιατι μου ηρθε φλασια... Οι κασετες ερχονται στα καταστηματα την Παρασκευη ετσι? Δηλαδη αν παω Παρασκευη τις βρισκω εκει... Οχι τιποτα αλλο αλλα αν ειναι να ερθουν απλα στην Ελλαδα την Παρασκευη θα ειναι στα ραφια μερικες μερες μετα!
Στην Ελλάδα έχουν ήδη φτάσει, πιθανότατα εδώ και αρκετό καιρό. Την Παρασκευή θα είναι στα ράφια.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11