Legendary Pokémon

Full Version: Heart Gold/Soul Silver *News*
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Μια απορια Spyro οταν πηγαινεις βολτες περπατας 5 χλμ Toungue ;
πλακα κανω
οπως ανεφερα και σε προηγουμενο post αν το παιρνω στην προπονηση θα παιρνει τρελα exp γιατι μας βαζει να κανουμε "γραμμες" οποτε και εγω μπορει να σας φαω λαχανο Toungue
Όχι 5 χιλιόμετρα ανά βόλτα.Περίπου 5 χιλιόμετρα κάνω σε τρεις βόλτες (τόσες κάνω συνήθως το Σαββατοκύριακο).Αααα,θυμήθηκα και κάτι άλλο.Κάνω και κάτι χιλιομετράκια στον διάδρομο στο γυμναστήριο.Anyway,μου εξηγήτε πώς ακριβώς δουλεύει το Pokewalker;
Αν εχω καταλαβει καλα οσο περπατας παιρνει το pokemon exp και του αυξανεται το happiness.Μαλλον θα ειναι ανα βημα 1 exp και μαλλον ανα 250 βηματα θα του αυξανεται το happiness +1 αν γινει οπως γινεται και στα παιχνιδια
Το happiness έχω προσέξει ότι αυξάνεται τακτικά, ωστόσο exp δίνει μονο 1 Level ανά εκδρομή, δηλαδή να μεταφέρει το Pokemon στο pokewalker, να περπατήσεις x βήματα και μετα να το μεταφέρεις πάλι.
ρε παιδια ας πουμε εγω παιρνω το pokewalker στο σχολειο...θα εχω προβλημα με τα items που θα βρισκω εκεινη την ωρα?δηλαδη θα ακουγεται ηχος οταν βρισκω κατι γιατι βαριεμαι μεσ'τη ταξη και δεν εχω τι να κανω...
οπως διαβασα στην αρχικη σελιδα του lp λεει πως οι κασετες θα βγουν 26 Μαρτη δηλαδη πιο γρηγορα απο οτι ολοι νομιζαμε Toungue και αυτο ειναι τελειο γιατι ολοι θα παρουμε την ευρωπαϊκη (οπως μας τονισε και ο Arty2) γιατι ποιος ο λογος να το πληρωσεις καραβισιο(?)ενω θα κυκλοφορησει στην Ευρωπη και στη χωρα μας 12 μερες αφοτου βγει η Αμερικανικη Version

ΕDIT:sorry που δεν εγραψα οτι η ημερομηνια δεν ειναι ξεκαθαρη
pokefan31395 ο Arty2 εγραψε ακομα οτι δεν ειναι απολυτως σιγουρη αυτη η ημερομηνια και ουτε εγω πιστευω οτι θα βγει η ευρωπαϊκη 12 μερες μετα την αμερικανικη εκδοση..........

100 posts!!!!!YAY!
το ξερω αλλα ελπιζω να ειναι αυτη η ημερομηνια οπως ολοι μας φυσικα Toungue
ναι βεβαια αν και ειναι λιγακι απιστευτη,ε?
ειναι γιατι οταν οι αλλες κασετες βγηκαν στην Β.Αμερικη ολες πηραν πανω απο 1 μηνα για να ερθουν στην Ευρωπη
(15-12-2009 10:00 PM)Arty2 Wrote: [ -> ]...εξασθενώντας τις πωλήσεις της ευρωπαϊκής έκδοσης στην χώρα μας εξασθενείτε ταυτόχρονα και τις όποιες απαιτήσεις μας για events.

Θα πάρω δύο φορτηγά HG και άλλα δύο SS.Βλακεία το "αστείο",αλλά νταξ'...

Παιδιά,εσείς πόσο πιστεύετε πως θα κοστίζουν;Εγώ λέω πως θα κοστίζουν αρκετά,σε αντίθεση με την Platinum,η οποία αρχικά κόστιζε κάπου στα 37 ευρώ (μάλλον επειδή πολύς κόσμος είχε τις παρόμοιες D/P,αλλά μετά η τιμή πήγε κάπου στα 50 επειδή μάλλον αυξήθηκαν οι πωλήσεις).
Γύρω στα 45 απ' ότι φαίνεται...Οι πιο ακριβές που πήρα ήταν FR/LG,65 Euro με τον αντάπτορα,εκτός αν με κλέψανε xD.
εγω πηρα την FR 50 Euro
εγω δεν την πηρα καν (lol spam)
τεσπα πιστευω οτι θα εχει μεσαια τιμη...την περιμενω απο 45-50 euro
(22-12-2009 04:31 PM)GeorgeSlayer Wrote: [ -> ]Γύρω στα 45 απ' ότι φαίνεται...Οι πιο ακριβές που πήρα ήταν FR/LG,65 Euro με τον αντάπτορα,εκτός αν με κλέψανε xD.

φοβαμαι οτι σε κλεψανε. εγω το ειχα παρει 45 ευρω, μαζι με τον ανταπτορα. τσαμπε Toungue
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Reference URL's