Legendary Pokémon

Full Version: Heart Gold/Soul Silver *News*
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
πόσες μέρες μένουν?
16 μέρες ακριβώς. 26 Μαρτίου (όταν θα κλείσουν τα σχολεία Toungue) θα κυκλοφορήσουν. Πληροφορημένος από μία που μένει στο Λονδίνο, οι διαφημίσεις κιόλας άρχισαν!
Yahoo! Public, σου 'ρχομαι! Big Grin Big Grin
14 meres gia aytous pou tin proparageilan(like meToungue)
αχχ τι ωραια,απο τωρα με σκεφτομαι στην Αιγινα με την SS να παιζω με τις ωρες και το βραδυ Λιμανι για μαμακιες
ειμαι τοσο ενθουσιασμενος!!!!!!
εγώ με σκέφτομαι στο αθληυικό κέντρο της περιοχής με το Pokewalker στην τσέπη να τρέχω την μιση μέρα(γιατί την άλλη μισή θα παίζω HGBig Grin)
εγω που παω ποδοσφαιρο θα το κραταω οταν παιζω για να περνει το ποκεμον λβ
Pokewalker?! MG! Ειναι κανονικα μεσα στο πακετο ή χρειαζεται προπαραγγελιες κι ετσι?
το εχει κανονικα. δε χρειαζεσαι προπαραγγελια
θα εχει το σχημα του tamagochi περιπου
(12-03-2010 08:25 PM)staraptor Wrote: [ -> ]εγω που παω ποδοσφαιρο θα το κραταω οταν παιζω για να περνει το ποκεμον λβ

μην το κανεις αυτό γιατί έτσι και έρθει η μπάλα πάνω του...όσο προσεχτικός ακι αν είσαι θα πάθει ατύχημ,α αργά ή γρήγορα. Α και αύριο οι hg/ss στους αμερικάνους.Σε εμάς...δεν αργείBig Grin
Τεράστια συνέντευξη επί του θέματος:

http://www.nintendo.co.uk/NOE/en_GB/news...9.html#top
ΠΑΙΔΙΑ Η POKEMON HGSS ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ 26/3/10 ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ Smile
yesSmile!!βασικά σε λιγότερο από 2 εβδομάδες.
ναι. να φανταστεις οτι τοτε θα κυκλοφορησει και το Yugioh WC 2010. πανε πακετο! Big Grin
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Reference URL's