Legendary Pokémon

Full Version: Heart Gold/Soul Silver *News*
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
εχε χαρη ρε παιδια π καταφερα να φτιαξω εγκαιρα το wifi μ. ανυπομονω πως και πως για τα ηβεντς
δεν θα αργήσει να έρθει η στιγμή που θα έχουμε στα χέρια μας τις hg/ss :O :O :O!
Και για να γίνουμε πιο σαφής 34 μέρες έμειναν!!!!
kai pali ine poles Sad

alla ekini tin periodo 8a exo xrimata na tis agoraso Smile
σιγα το πραγμα!! 1 μηνα θελουμε ακομη...
Μακάρι να βγει ριμεικ της Crystal... Θα την αγόραζα αμέσως...
fantazome meta apo tin SS/HG na vgaloun kati san Shiny Crystal !!!!!Toungue
το εχουμε ξαναπει δεν γινεται να βγαλουν remake των remake......
afto pou ekanan ine na vgaloun remake ton silver kai gold ara iparxi periptosi na kanou remake tis crystal
Δεν υπάρχει λόγος για remake της Crystal,όσες διαφορές έχει σε σχέση με τις Gold/Silver υπάρχουν στην SS και την HG.
e ok tote den exo na po tipote alo !!!
nai remake της crystal ΔΕΝ πρόκειται να βγει.
Συγγνώμη αν είναι σε λάθος θέση το post, ή αν έχει ήδη απαντηθεί, δεν βρήκα κάτι σχετικό.
Γνωρίζετε υποθέτω ότι στις αμερικάνικες HG/SS θα δίνουν μαζί μια φιγούρα των Ho-Oh/Lugia κάτι που απ' ότι είδα η nortec δεν πρόκειται να κάνει στην Ελλάδα, και επίσης σε ένα Βρετανικό site που ξέρω, δεν δίνουν τις φιγούρες(αν και φέρνουν γενικά και αμερικάνικες εκδόσεις σ' αυτό το site).
Ξέρει κανείς κάποιο site, ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ (να ανήκει η χώρα του στην Ε.Ε.), που να πουλάει τις HG/SS με τις φιγούρες;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Υ.Γ. Αν δεν είναι εντός της ΕΕ, πληρώνεις τελωνεία, τα οποία είναι ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΑ ακριβά, να καταλάβετε πήρα κάτι από ΗΠΑ 150€ κ πλήρωσα γύρω στα 170€ στο κράτος για το τελωνείο. lol δλδ.
Σε ευρωπαϊκά sites δεν βρήκα τίποτα. Ωστόσο φήμες λένε ότι οι διάφοροι sellers στο eBay μαρκάρουν τα πακέτα ως δώρο και δεν πληρώνεις τελωνεία. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει, δεν έχω αγοράσει για να το επιβεβαιώσω εγώ, πάντως γνωστός μου με 200+ feedback λέει ότι καμία του αγορά δεν κόλλησε σε τελωνείο. Μπορείς να στείλεις κανά email στον εκάστοτε seller και να ρωτήσεις πώς και τι.

(10-03-2010 11:45 AM)RaidenFreeman Wrote: [ -> ]Υ.Γ. Αν δεν είναι εντός της ΕΕ, πληρώνεις τελωνεία, τα οποία είναι ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΑ ακριβά, να καταλάβετε πήρα κάτι από ΗΠΑ 150€ κ πλήρωσα γύρω στα 170€ στο κράτος για το τελωνείο. lol δλδ.

Σε νιώθω, το έπαθα πρόσφατα. Toungue
Συμπερασμα: δεν αξιζει να το παραγγειλεις απο το ebay...

Εγω παντως εχω ηδη αρχισει την αντιστροφη μετρηση! Toungue
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Reference URL's