Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
πηγα και ρωτησα σε ενα μαγαζι για κρατησει και μου ειπε οτι θα βγει στις αρχες του απριλη[η hg]
εγω τις εχω ηδη και τις δυο!
κονtεύει... Χαχα. βρήκα ήδη τα 3 pokemon που θα πάρω.Nincknames: Slasher, T-Tar, Flame Wheel
πιστεύω να τα καταλάβετε. Βρίσκονται τώρα στην Platinum. τελικά δεν θα φτιάξω slowking ΑΛΛΑ ένα hm slave και συγκεκριμένα το Bibarel!:O(Whirpool,Cut,Rock Smash STRENGHT
!!) το καλό είναι οτι βρήκα lucky egg εχ8ές χάρη στον οδηγό του Grovyle_Fan!!
Glad I helped
Anyway κι εγώ λέω να μεταφέρω κάποια ποκεμον από πλάτινουμ για την 6αδα στις hg/ss(απλή, όχι competitive). Σίγουρα ένα treecko, μπορεί και κάποιο bagon/beldum... Και απ' ότι φάινεται αντί του καθιερωμένου ampharos θα δοκιμάσω το Pikachu Coloured Pichu.
ρε παίδες μια εβδομάδα εχει μίνει και ακόμα δέν εχουν δίξει καποια διαφήμηση ούτε στο star ούτε σε κανένα αλλο κανάλι... Εσείς έχετε δει και εγω απλά δεν την έχω πετύχει?
Προσωπικά,δεν έχω δει διαφήμηση κασετών Pokemon στην τηλεόραση ή αλλού από τότε που περιμέναμε τις Ruby και Sapphire.Αλλά δε νομίζω πως υπάρχει λόγος να αμφιβάλλουμε.Θα γινόταν τόση φασαρία χωρίς λόγο;
χεπ , ειχε κανει διαφημηση για την Πλατινουμ....Αλλά δε νομιζω να χρειάζετε να πει τίποτα η Τηλεόραση....
Αν σκεφτείς πως υπάρχουν πολλά μικρά παιδιά χωρίς πρόσβαση στο ιντερνετ, η διαφήμιση είναι απαραίτητη. Κι εγώ μικρός θυμάμαι από εκεί μάθαινα για τις νέες κασέτες.
Απ' ότι πάντως διάβασα στο φόρουμ του nintendo.gr, θα προβληθεί το επόμενο Σάββατο...
Ειχα δει διαφήμηση και για τις Diamond και Pearl και για την Platinum!
παντος για το lucky egg εγω εψαχνα ολο το βραδυ αλλα τζιφος.Ουτε καν chanse δεν βρηκα.
τι ειναι το lucky egg? :/
lol αυτο τι σχεση εχει με τις hg ss? εκτος κι αν τις εχεις πάρει ήδη οπότε οκ...
το lucky egg είναι ένα αντικείμενο...κάτι με τα λέβελ κάνει not sure though δε θυμάμαι ακριβώς , υπάρχει κάπου κι ένα θρεντ που λέει πως να το βρούμε αλλά δεν έχω χρόνο να το ψάξω....άμα το βρει κανείς ας το γράψει δω...
διπλάσιάζει περίπου τα εχπ.ποιντσ. στο θρεαντ οδηγοί χρηστών λέει για το πως να το βρείς.
τεσπα on-topic τωρα. Σήμερα η HG
!!το pokewalker θα είναι τέλειο!ανυπομονώ να το πιάσω στα χέρια μου!
Για μας ειναι αλλεs 2 μερες για HG/SS!
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11