Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
μα στην ευροπη θα βγουν στις 26 μαρτιου αρα στην ελλαδα θα βγουν περιπου 10 απριλιου
Όχι 26 Μαρτίου θα έρθει στην Ελλάδα!
oυαου. αλλα εγω μενω στην πατρα αρα θα αργησει1-2μερες
To Rock Capsule άλλαξε όνομα σε Lock Capsule και το Serebii λέει πως είναι Εvent Item οπότε κάτι καλό πρέπει να κρύβει!!!
afto pistevo kai ego !!!!!!!
also exo arxisi kai fovame ti 8a do sta spoiler sou
Ξερει κανεις ποτε θα κανουν το event για το
celebi που σε ταξιδεβει 3 χρονια πισο στην HG/SS? εγω νομιζα οτι θα τα δωσουν με την ταινια phantom ruler Z αλλα λενε κατι για αλλη μορφη του celebi etc. και δεν εχω ιδεα D:
ειναι λιγομεγαλο το spoiler ^^;
Για τη νέα μορφή του Celebi έχουμε ποστάρει και στο βασικό site, αλλά δεν είναι παρό μόνο μια φήμη οπότε θα πρότεινα να πάρουμε κάποια official ανακοίνωση περί αυτού.
Οι Ιάπωνες συνηθίζουν να δίνουν σπάνια Pokemon στις ταινίες αλλά μιας και εδώ δεν έρχονται πλέον αμφιβάλλω πως θα δούμε κάτι τέτοιο.
Kαι άλλες αλλαγές μεταξύ Αμερικάνικης και Ιαπωνικής Version ανακοινώθηκαν στο Serebii.net
No cursing in our forums please xD
Sorry για το spam αλλά Serebi... BLEH -.-
Edit: Αυτή τη φορά δεν θα κάνω spoil τον εαυτό μου. Τι νόημά έχει να ξέρω όλο το game πριν το παίξω? Δεν θα το χαρώ.
Gamestop Jirachi : Ανακοινώθηκε το Event
@Eraleas: Ούτε εγώ διάβασα τις αλλαγές απλά το έγραψα για τους περίεργους!
aman pia ola ginonte stin ameriki kai iaponia !!!!!!!!!!
Βλέπω να έρχονται στην Ευρώπη Events αλλά να μην είναι σε wi-fi και εμείς να μην παίρνουμε τίποτα
nai re gamoto afto mou tin spai perisotero apo ola, den ta fernoun pou den ta fernoun ola ta event,mas ta fernoun kai xoris wi-fi...
Εσείς τουλάχιστον θα τα πάρετε αν είναι με WiFi.Εγώ τι να πω που είμαι στην Αφρική;
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11