οκ ευχαριστω τωρα μπορω να κανονισω και τις δουλειες μου απο κει
Gia pies kasetes tha ine to event Arceus?
Diamond, Pearl και Platinum. Δεν γίνεται με HG/SS.
το Origin Arceus ξεκλειδώνει ξανά το in-game event?γιατί έτσι είχα ακούσει...
αν και δεν καταλαβα καλα τι εννοεις θα απαντησω σε οτι μου εγινε αντιλληπτο:Ολα τα Arceus events σου δινουν την δυνατοτητα να ξεκλειδωσεις το in-game event αλλα για μια μονο φορα,αφου αλλιως θα εισαι ικανος να "σκασεις" οσα legendary αυγα μπορεις.....
Σημαντικο μηνυμα προς ολους τους Pokemon Fans της Ελλαδας:
Γυρισα σημερα απο Nortec καθως το Σαββατο θα ειμαι στο event που θα γινει στον Πειραια. Δεν ξερω αν το γνωριζετε, αλλα το Shaymin Event λογω προσελευσης πολυ λιγων ατομων σε σχεση με αυτα που περιμεναν, θεωρειται αποτυχια. Γι αυτο, και ηταν αρκετα αμφιβολο τον αν θα ερθει το Arceus και μαλλιστα στο να ερθει επαιξε ρολο και η δικη μας πιεση. Το Arceus Event ειναι ενα τεστ. Γινεται σε λιγα μαγαζια για να δουν πως θα παει. Αν δε γινει ΧΑΜΟΣ πολυ φοβαμαι οτι δεν θα ξαναδουμε Pokemon Event στα μερη μας καθως φαινεται πως τελικα δεν πολυενδιαφερονται οι Ελληνες εκπαιδευτες. Γι αυτο, καλα θα κανετε να ερθετε ΟΛΟΙ. Να το πειτε σε οποιον γνωριζετε οτι παιζει Pokemon και να του πειτε να το πει και αυτος σε οσους παιζουν. Ας συσπειρωθουμε ολοι μαζι για να δειξουμε οτι τα Pokemon στην Ελλαδα δεν εχουν πεθανει!
Σας περιμενω ολους το Σαββατο στο Multirama Πειραια, να γνωριστουμε κιολας καθως καποιους απο εσας δεν τους ξερω.
Ο Arty2 θα ειναι στο event που θα γινει στο Mall.
ΥΓ: Εδω και ενα μηνα δεν εχω Internet οποτε μπαινω πολυ σπανια. Μετα το Πασχα ελπιζω να εχει γινει η συνδεση ωστε να επανελθω κανονικα στο site.
Θα είναι κανένας στην Κέρκυρα; (Αν είναι ναι, να γνωριστούμε)
ανανέωσα το πρώτο post! αλσο πάμε όλοι!εγώ πάντως με κάτι φίλους μου θα παμε!για τα Events
!
Οσοι δεν ηρθαν χθες να πανε οπωσδηποτε τη Δευτερα γιατι ειναι κριμα να χασουν αυτη την ευκαιρια. Τη Δευτερα ο Arty2 θα ειναι και παλι στο Mall ενω εγω δεν θα ειμαι πουθενα γιατι θα ειμαι διακοπες
To yellow forest pote einai?
2 Απριλιου αν δεν κανω λαθος...
ναι δίκιο έχεις.θα καθυστερήσω να πα΄ρω το Yellow Forest...πάω διακοπές τ΄τοε και δεν θα έχω ασύρματο...Tα wi-fi events leitoyrgo;yn 6:00 το πρωί!?!?
Μπααα... Το ειχα δοκιμασει στις 7 η ωρα με το PCP αλλα μου ελεγε πως δεν υπαρχει κανενα event...
Αν ξέρετε, το Arceus event δε θα γίνει ποτέ στην Κύπρο;
Δηλαδή, ο μόνος τρόπος για να το αποκτήσουμε εμείς από Κύπρο είναι με ανταλλαγή;