Ti 8a ginei me to arceus 8a vgei se wi-fi event?
Δεν νομίζω γιατί έγινε Event ήδη αλλά τοπικό.
Kai epeidi kapoio dn mporoun na pane ekei pou ginontai ta events.Egw eimai ths pleuras wi-fi pou pigainei se olo tn kosmo...
Τα wi-fi events τα θέλουμε όλοι μας, απλά τα τοπικά είναι πηγή κέρδους για τη nintendo(διαφήμιση, όλο και κάποια κασέτα θα αγοράσει κανείς στη διάρκεια του event κτλ), οπότε λογικό να τα προτιμάει.
Πάντως με το arceus έχουν καθυστερήσει πιστεύω, μια γενιά έχει περάσει και ακόμα να το δούμε....
Pekinoua μη μου βάζεις στο στόμα λόγια που δεν είπα. Εγώ απλά γέλασα
Can you make another thread like this in english?
Λοιπόν... Μόλις είδα κάτι πάρα πολύ ενδιαφέρον! Πρώτα απ'όλα είδα ότι ανακοινώθηκαν οι Dates των Shiny Beasts!Και ευτυχώς είναι διαφορετικές για το καθένα. Άρα θα τα πα΄ρουμε και τα τρία! Μετά κοιτώντας πιο κάτω στην στήλη των Events του Site, είδα για το Celebi Event, που θα είναι Real Life. Spring 2011. Και μετά... Event για BW την άνοιξη!? :O Niiiice!
ps: Γράφετε στο Celebi: Spring 2011
Celebi (HGSS, selected retailers)
Μόνο για HG/SS θα είναι? Ή απλά δεν ξέρουμε για τα άλλα και βάλατε το μόνο σίγουρο?
(15-01-2011 11:24 AM)pekinoua Wrote: [ -> ]Μόνο για HG/SS θα είναι? Ή απλά δεν ξέρουμε για τα άλλα και βάλατε το μόνο σίγουρο?
Αυτό :]
Α ευτυχώς
Λοιπόν, έβαλα και τις πληροφορίες για τα Shiny Beasts στην πρώτη σελίδα.
edit: Ωπ... Wi-fi event!? Αν υποθέσουμε ότι το Wi-fi είναι Victini τότε το άλλο τι είναι?! o.O
Nice!! Και γράφει και Winter2011!!!
Σιγά σιγά να το μετακινήσετε το θέμα στο V Generation
Victini Anounced( έτσι θα'ναι και το όνομα του)Το Liberty Pass θα είναι το αντικείμενο του(άλλαξε όνομα)! 4/3- 22/4
αμαν αυτο το winter2011 δεν μου αρεσει δηλαδη εννοειτε πως το celebi θα το παρουμε το χειμωνα?
Μα είναι χειμώνας, μέχρι τα μέσα Μαρτίου