Legendary Pokémon

Full Version: Pokemon Events(wi-fi και μη)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Οκ ευχαριστω πολυ φιλε Ninjomewtwo Smile
Τα 2 από τα τρία Event των Shiny Legendaries Beasts. Έμεινε μόνο το Suicune έσως τις 28/2. Επιπλέον να θυμίσω ότι 4/3 & 5/3 θα γίνει σε ορισμένα καταστήματα "Πλαίσιο" το Celebi Event. Μπορείτε να το πάρετε χωρίς απαραίτητα να έχετε προπαραγγήλει την Black ή την White. Πληροφορίες στο πρώτο πόστ. Επίσης στις 4/3 ξεκινάει και το Event του Liberty Pass για να πιάσετε το Victini στις BW Wink
(25-02-2011 10:22 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]Επιπλέον να θυμίσω ότι 4/3 & 5/3 θα γίνει σε ορισμένα καταστήματα "Πλαίσιο" το Celebi Event. Μπορείτε να το πάρετε χωρίς απαραίτητα να έχετε προπαραγγήλει την Black ή την White.

Λεπτομέριες εδώ.
Btw, o Blue θα μοιράζει το Celebi αυτές τις δύο μέρες στο Πλαίσιο Αλίμου κι εγώ στο Πλαίσιο του Mall. Σε κάποιο Πλαίσιο θα είναι κι ο Billaros, δεν ξέρουμε πού ακόμα. Όποιος θέλει να έρθει για παρέα ευπρόσδεκτος.
To Get via frend που λεει στο mistery gift τι ακριβος ειναι (μπορο δηλαδει αν ενας φιλος μου το εχει να το παρω απο αυτον και να το εχουμε και οι 2 (ενα pokemon απο event));Big Grin
Είναι μόνο για κάποιες wondercards που έχουν δυνατότητα να μοιραστούν σε φίλους σου, στα τρέχοντα events δεν υπάρχει όμως τέτοια δυνατότητα.
(26-02-2011 12:45 AM)Ninjomewtwo Wrote: [ -> ]
(25-02-2011 10:22 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]Επιπλέον να θυμίσω ότι 4/3 & 5/3 θα γίνει σε ορισμένα καταστήματα "Πλαίσιο" το Celebi Event. Μπορείτε να το πάρετε χωρίς απαραίτητα να έχετε προπαραγγήλει την Black ή την White.

Λεπτομέριες εδώ.
Btw, o Blue θα μοιράζει το Celebi αυτές τις δύο μέρες στο Πλαίσιο Αλίμου κι εγώ στο Πλαίσιο του Mall. Σε κάποιο Πλαίσιο θα είναι κι ο Billaros, δεν ξέρουμε πού ακόμα. Όποιος θέλει να έρθει για παρέα ευπρόσδεκτος.

Συνταγμα κανείςToungue?
το βικτινη ειναι ιβεντ σε πλαισιο η με wi-fi
^ Μέσω Wi-Fi το Liberty Pass
Σύνταγμα εγώ τελικά! Αφήστε όλους τους άλλους και ελάτε σε εμένα!
Ερχόμαστε! Toungue Ποιος άλλος θα έρθει Σύνταγμα?
(25-02-2011 10:22 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]Τα 2 από τα τρία Event των Shiny Legendaries Beasts. Έμεινε μόνο το Suicune έσως τις 28/2. Επιπλέον να θυμίσω ότι 4/3 & 5/3 θα γίνει σε ορισμένα καταστήματα "Πλαίσιο" το Celebi Event. Μπορείτε να το πάρετε χωρίς απαραίτητα να έχετε προπαραγγήλει την Black ή την White. Πληροφορίες στο πρώτο πόστ. Επίσης στις 4/3 ξεκινάει και το Event του Liberty Pass για να πιάσετε το Victini στις BW Wink

ναι αλλα αυτο που ειπε ο nm2 λεει οτι πρεπει να τις εχουμε προπαραγηλει http://www.legendarypokemon.net/2011/01/11/Greek/celebi
[αυτο ειπ]ε
(27-02-2011 01:46 PM)BLUE Wrote: [ -> ]Σύνταγμα εγώ τελικά! Αφήστε όλους τους άλλους και ελάτε σε εμένα!

Όχι ρε... Κι έλεγα να κανονίσω με τα παιδιά (MasterChef, dark_lugia,Tassaras7) να έρθουμε από Άλιμο επειδή θα ήσουν εσύ. Sad
Άσε εσύ το σύνταγμα κι έλα σε μας. Toungue

Athens Heart θα είναι κανένας "δικος μας" να μοιράζει;
Εμένα μόνο έχετε γραμμένο ρε; Πάρτε εναν ΗΣΑΠ/Προαστιακό κι ελάτε Mall ρε! Toungue

(27-02-2011 08:06 PM)staraptor Wrote: [ -> ]ναι αλλα αυτο που ειπε ο nm2 λεει οτι πρεπει να τις εχουμε προπαραγηλει http://www.legendarypokemon.net/2011/01/11/Greek/celebi
[αυτο ειπ]ε

Το έχουμε πει αρκετές φορές στο forum, άμα πας στο Πλαίσιο με το DS σου και το κατεβάσεις χωρίς να πεις σε κανέναν τίποτα θα είσαι οκ. Αν βέβαια σκοπεύεις να πάρεις εκείνη τη μέρα και Black/White και δεν την έχεις παραγγείλει ήδη από αλλού, δεν βλέπω λόγο να μην προπαραγγείλεις.
Ποιο κοντά είναι το Public από το Mall Toungue
(27-02-2011 08:17 PM)Spyros Wrote: [ -> ]
(27-02-2011 01:46 PM)BLUE Wrote: [ -> ]Σύνταγμα εγώ τελικά! Αφήστε όλους τους άλλους και ελάτε σε εμένα!

Όχι ρε... Κι έλεγα να κανονίσω με τα παιδιά (MasterChef, dark_lugia,Tassaras7) να έρθουμε από Άλιμο επειδή θα ήσουν εσύ. Sad
Άσε εσύ το σύνταγμα κι έλα σε μας. Toungue

Athens Heart θα είναι κανένας "δικος μας" να μοιράζει;

Θα είναι κοπέλα Ambassador. Κάντε μια καλή και ελάτε Σύνταγμα. Εγώ το άλλαξα επειδή είναι πιο κεντρικό και πίστευα ότι θα έρθετε περισσότεροι.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Reference URL's