Ωραια σας ευχαριστω θα ψαξω να βρω κανα hotspot.
Θυμίζω πως από αύριο(7/2) και για 1 εβδομάδα ακόμα, θα είναι στο Wi-Fi το Shiny Raikou.
Ποποο. Και έχω να πάρω 4-5. Και έχω και κάποια προηγούμενα event που πρέπει να πάρω γιατί στο τελευταίο event, έσβησα κατά λάθος την wonder card του Mew το οποίο δεν το είχα πάρει
Και βαριέμαι...
Πήρα δύο εγώ. Και άρχισα σοδειές Micle Berry.
Οταν προσπαθω να κανω συνδεση στο internet wi-fi βρισκω ενα αλλα μετα μου λεει οτι πρεπει να εχει wep key για να ειναι συμβατο το nintendo αυτο ειναι απολυτο ή υπαρχει καμια περιπτωση να συνδεθω και σε wi-fi με wpa key??
Καμία απολύτως, αν είναι δικό σου το router όμως μπορείς να το αλλάξεις σε WEP
Εδώ δεν λέει τίποτα για λογαριασμό, ενώ
εδώ λέει. Τελικά αν πάμε στις 4/3 θα πάρουμε το Celebi από εκεί ή όχι?
στην ποκεμον ρειντζερσ 3 το αρσεους στο παρελθον ειναι?γιατι ειμαι στον 4ο πυργο
Την αποστολή του Arceus πρέπει να την κατεβάσεις μέσω Wi-Fi από το Ranger Net. Το ίδιο ισχύει και για το Giratina.
kριμα αλλα αμα φτασω στον λαιτ τεμλ τι θα γινει
Σήμερα τελείωσε το Event του Shiny Raikou και αρχίζει αύριο το Shiny Entei.
Φιλε Arty μηπως ξερεις πως μπορει να γινει αυτο? πρεπει να απευθυνθω σε ειδικο ή μπορω να το κανω κι εγω??
kmatzaro, κάνε αυτά:
Πάτα Start στον υπολογιστή σου και στην αναζήτηση γράψε "cmd" και πάτα enter.
Στο παράθυρο που θα σου εμφανιστεί γράψε "ipconfig/all" και πάτα enter.
Θα σου εμφανιστούν πληροφορίες για τα δίκτυα στα οποία είναι συνδεδεμένος ο υπολογιστής σου. Βρες το δίκτυο του ρούτερ σου και δες τι νούμερο έχει στην "προεπιλεγμένη πύλη/default gateway". Λογικά θα είναι 192.168.1.1 ή κάτι παρόμοιο.
Άνοιξε το browser σου και γράψε το νούμερο που είδες ως διεύθυνση. Από εκεί μπαίνεις στις ρυθμίσεις του ρούτερ σου. Μπορεί να σου ζητηθεί να βάλεις username και password, άμα δεν τα ξέρεις δοκίμασε "admin" σαν username και ή "admin" ή "1234" σαν password. Μετά ψάξε εκεί γύρω πού έχει κάτι σαν security options και επίλεξε WEP.