Legendary Pokémon

Full Version: Pokemon Events(wi-fi και μη)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Προβλέπεται κάτι για το επόμενο Event? Στις 5 Μαίου τελειώνει το Yellow Forest.
New event!! Το Winner's Path(aka. Champ path)! Πολύ καλά pokemon... δείτε στην πρώτη σελίδαSmile!
αυτες οι επιθεσεις ειναι αρκετα χρησιμες αλλα προσωπικα δεν θα τα εκανα breed αυτα τα ποκεμον + δεν ειναι ευκολο να βρεις καλο nature στο pokewalker
Ανανέωσα την πρώτη σελίδα με το νεότερο event
Τα 3 legendary beasts(shiny) και το celebi, έχουν βγει ως event?Νομίζω ναι, γι'αυτό ρωτάω.
Ta 3 legendaries beasts k to celebi(shiny) exoun vgei stin iapwnia se osous exoun proparaggilei to eisitirio gia thn pokemon movie 13:Phantom Zoroark.Min elpizeis oti 8a er8oun ellada poli fovamai oti to podi tous dn 8a to patisoun kan eurwpi
Και εγω ομως διαφωνω.Ειναι αρκετα πιθανο να ερθει κανα παρομοιο,μα τι λεω αυτο το event γιατι μην ξεχνας οτι το Zoroark το πιανεις μεσω αυτων των event.
Egw pisteuw oti to zoroark AN er8ei sthn ellada 8a er8ei mesw wi-fi event.Swthikam apo tote pou vgikan ta wi-fi eventsToungue
Από αύριο είναι το νέο event(που χάνω :@). Το Lati@s κρατάει Soul Dew(που χάνω :@). Αυτά.
Ναι επιτελους 8α εχω θηλικο latias.Γιατι θα το χασεις?

Υ.Γ 40ποστς woohoo Big Grin
Αν και λίγο off topic...

Θα το χάσω διότι έχασα την heart gold μου και έτσι δεν μπορώ να λάβω το enigma crystal, δυστυχώς! Sad
Κριμα.Αλλα δεν θα μπορεσεις να την βρεις μεσα σε εναν μηνα?(οσον αναφορα τα wi-fi events εχω μια υποψια οτι το επομενο wi-fi event μετα το enigma stone θα ειναι για το pokewalker το Amity Meadow με τα ποκεμον μωρα elekid,magby,cleffa κτλ)
Έχει ένας μήνας σχεδόν που δεν έχει έχει γίνει Event. Ας γίνει κάτι που να μπορούν και όσοι δεν έχουν την HG/SS Toungue Άντε, και μετά να μοιράζονται Victini Toungue
Και μου δίνεις ένα πολύ ωραίο πάτημα να πω: " ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ" Wink
Τώρα αυτό είναι σαρκασμός γιατί δεν πρόκειται να γίνει κάτι ή πονηρό γέλιο ότι κάτι παραπάνω ξέρεις Toungue ?
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Reference URL's