Legendary Pokémon

Full Version: Pokemon Events(wi-fi και μη)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Θα το προσπαθήσουμε. Θα ήταν πιο εύκολο αν ήταν μόνο το event στο πρόγραμμά μας... Πάντως σου υπόσχομαι πως αν μπορέσουμε θα σου φορτωθούμε. Toungue
ε... στα χανια, λετε να ερθει κανενας, ή θα μας γραψουνε παλι ???
Δεν έχει στα Χανιά event. Στην Κρήτη έχει μόνο στο Πλαίσιο του Ηρακλείου.
κρυμα... ταλαιπωρια να πηγαινω μεχρι Ηρακλειο... θα ανεβει στο Wi-Fi, ή θα πρεπει να πεισω κολητους και girlfriend οτι ειναι καλη ιδεα να παμε μεχρι το Ηρακλειο, μονο και μονο για να παρεβρεθω σε ενα pokemon event? Μονος μου δεν την παλευω τοσσο δρομο...
@Spyros: 8 ώρες την Παρασκευή και 8 το Σάββατο! Κάποιο κενό θα έχετε στο πρόγραμμά σαςSmile
@Manuelf: Στο Ηράκλειο ο Ambassador δεν ασχολείται πολύ με Pokemon αλλά είναι πολύ καλός φίλος με τεράστιες γενικές γνώσεις για Gaming. Celebi WiFi Event δεν θα έχει.
Double post για κάποιο λόγο που δε σας λέωToungue
O.o Κάτι ξέρει για το επόμενο Event Toungue
Πρέπει όπως και δήποτε να παώ στο επόμενο event μπας και ξαναμοιραστούν τα προηγούμενα. Το Zoroark μου περιμένει αμίλητο, το καημένο, στη κασέτα να το πιάσω.

Οπότε, περιμένω ανακοίνωση...
Κατι μου λεει πως το επομενο event θα ειναι για τα anime pokemon . Ash's Pidove, Iris' Kibago και Cilan's pansage Wink
Snarl Zoroark, Karrablast, Shelmet. Δείτε το πρώτο ποστ. Επίσης, αν μπορεί κάποιος να το πάει στο Gen V caterogy γιατί πλέον είναι event για πέμπτη γενιά.
Καλύτερη λύση, νέο thread εδώ για την πέμπτη γενία, αυτό το κρατάμε ανοιχτό ακόμα γιατί, ποιος ξέρει, κάαααποια στιγμή μπορεί να μας δώσουν Azure Flute και Lock Capsule. Toungue
Να ρωτήσω... Έχω στο pokedex και τα 386 ποκεμον αλλά από πολλές ανταλλαγές. Και θα ήθελα να πιάσω και εγώ το lugia μου ή το deoxys μήπως ξέρετε κάτι για να βοηθήσετε έναν απελπισμένο gamer?
Υποθέτω μιλάς για Gen III παιχνίδι. Το Deoxys και το Lugia είχαν μοιραστεί στην Ελλάδα το 2005 και το 2006 αντίστοιχα. Το Lugia επίσης μπορείς να το πάρεις από το Pokémon XD για το GameCube. Αν δεν είχες πάει στα events τους τότε, δύσκολο να τα βρεις σε τρίτης γενιάς παιχνίδι πλέον.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Reference URL's