Legendary Pokémon

Full Version: Pokemon Events(wi-fi και μη)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
ωχ σορρυ δεν το σεφτηκα (μα λεω και εγω τωρα τον αλλο δεκεμβρη θα το παρουμε?)
Ρε παιδια να ρωτησω, μηπως ειπαν που θα γινουν τα events για το celibi, και τα τρια σκυλια??
Για Celebi δεν ξέρουμε ακόμη, αλλά για τα σκυλιά...

(01-02-2011 03:41 PM)LP Wrote: [ -> ]Europe 07/02/2011 ~ 13/02/2011
Shiny Raikou (DPPtHGSS, Wi-Fi)
Europe 14/02/2011 ~ 20/02/2011
Shiny Entei (DPPtHGSS, Wi-Fi)
Europe 21/02/2011 ~ 27/02/2011
Shiny Suicune (DPPtHGSS, Wi-Fi)

Wi-Fi events όλα τους btw...
(01-02-2011 03:35 PM)kmatzaro Wrote: [ -> ]Ρε παιδια να ρωτησω, μηπως ειπαν που θα γινουν τα events για το celibi, και τα τρια σκυλια??

Τα shiny beasts θα δωθούν μέσω Wi-Fi, τα κατεβάζεις κι απ' το σπίτι σου. Για το Celebi δεν ξέρουμε ακόμα τι και πώς αλλά θα μάθουμε σύντομα.
Νομίζω είναι σίγουρο ότι το Celebi θα δωθεί σε μαγαζιά. Όμως δεν ξέρουμε αν ακόμα πιο μετά θα δωθεί και σε Wi-fi( πάρα πολύ δύσκολο βέβαια γιατί μετά έρχεται το Victini)
(01-02-2011 05:35 PM)pekinoua Wrote: [ -> ]Νομίζω είναι σίγουρο ότι το Celebi θα δωθεί σε μαγαζιά.

Ισχύει αυτό, αν ήταν να δωθεί via Wi-Fi θα το ξέραμε από καιρό. Απλά δεν ξέρουμε ακόμα σε ποια μαγαζιά και ποιες μέρες.
http://www.plaisio.gr/Gaming/Games/Ninte...327018.htm Wrote:Προπαραγγείλτε το και αποκτήστε αποκλειστικά από το Πλαίσιο την δυνατότητα να πιάσετε το Μυθικό Pokemon Celebi!
Το Celebi θα είναι διαθέσιμο μόνο σε όσους προπαραγγείλουν κάποιο από τα Pokemon Black&White, μέσα από Event που θα πραγματοποιηθούν σε συγκεκριμένα καταστήματα Πλαίσιο στις 4 και 5 Μαρτίου 2011!
Να ρωτισω κατι πανω σε αυτο?1)To celebi θα μπορουμε να το παρουμε μονο απο το πλαισιο αν παρουμε κασετα απο εκει?2)Αν προπαραγγειλουμε μια κασετα απο το πλαισιο και μενουμε εκτος Αθηνας το Celebi πως θα το παρουμε?
Να ρωτησω και κατι ακομη ποτε περιπου θα μας ανοκοινωσουν τις τοποθεσιες που θα μπορουμε να παρουμε τα σκυλια αλλα και το σελεμπι??
(02-02-2011 03:55 PM)kmatzaro Wrote: [ -> ]Να ρωτησω και κατι ακομη ποτε περιπου θα μας ανοκοινωσουν τις τοποθεσιες που θα μπορουμε να παρουμε τα σκυλια αλλα και το σελεμπι??

Τα beasts θα τα πάρεις μέσω Wi-Fi, δεν χρειάζεται να πας σε κάποιο συγκεκριμένο μέρος.

Για το Celebi θα μάθουμε σύντομα.

Fake

Χαιρετώ τα μέλη του Forum. Παρακολουθώ συχνά το Legendarypokemon και το nintendo.gr αλλά δεν έχω χρόνο να γράφω. Σήμερα όμως είδα πως ανακοινώθηκε ότι το Celebi θα δοθεί μόνο σε όσους κάνουν προπαραγγελία από το Πλαίσιο. Πιστεύω πως αυτό είναι μεγάλη αδικία για όσους έχουν κάνει ήδη την προπαραγγελία από το e-shop της Nortec, αλλά και για όλους τους υπόλοιπους που για δικούς τους λόγους θα ήθελαν να πάρουν την κασέτα τους από αλλού. Άμα αλλάξουμε την παραγγελία από τη Nortec χάνουμε και τη συλλεκτική θήκη. Τα events ήταν πάντα ελεύθερα προς όλους. Επίσης νομίζω πως είναι η πρώτη φορά που το Celebi έρχεται επίσημα στην Ελλάδα. Γι αυτό το λόγο λέω να μπούμε όλοι στο nintendo.gr και να διαμαρτυρηθούμε έντονα, ελπίζοντας να μας ακούσουν και να το αλλάξουν.
Grrr... Ναι... Ελπίζω να δωθεί κι'αλλιώς. Αλλιώς δεν με βλέπω να το παίρνω...
Δυστυχώς η θέση μου είναι δύσκολη στο συγκεκριμένο θέμα, παρ' όλα αυτά βρίσκω τα όσα λέτε απολύτως λογικά.
Ninjomewtwo ξεχασα να αναφερω οτι δεν εχω καποια προσβαση σε wi-fi γι αυτο ρωτησα αν θα δωθουν σε καταστηματα ( δικο μου το λαθος ).
Οσον αφορα αυτα για το celebi γρηγορα στη nintendo για να διαμαρτυρηθουμε.
kmatzaro μια λύση είναι να βρεις στο Internet που υπάρχει Wifi Hotspot κοντά στην περιοχή σου. Θυμάμαι ένα site που εβρισκες τα Wifi Hotspot αλλά ξέχασα το όνομα τ ου. Αν το θυμηθεί κανείς ας το ποστάρει. Όσο για το Celebi ελπίζω να βρεθεί λύση....
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Reference URL's