Legendary Pokémon

Full Version: Pokemon Events(wi-fi και μη)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
μάλλον δνε θα γίνει φίλε μουSad
Επιτέλους!Το Public στο Σύνταγμα θα έχει το Arceus μέχρι την Μ.Πέμπτη ή και μετά το Πάσχα;;
από τις 1 απριλίου το Yellow Forest στην ευρώπη και μέχρι της 5(!)μαίου!!Πολυ χρόνο μας δίνουν!!
Πιθανοτατα τα events Arceus θα συνεχιστουν σε λιγα μαγαζια και μεσα στο Μαϊο. Δυστυχως στην Κυπρο δεν θα γινουν. Αυτη τη στιγμη ειμαι στην Κυπρο και ειχα ζητησει απο τη Nortec να κανω το event εδω αλλα μου ειπαν πως δεν ειναι στη δικαιοδοσια τους.

Panagiotis64

Εγώ και που ήμουν στην Αθήνα δεν μπόρεσα να πάω σε κάποιο κατάστημα και τώρα είμαι Τρίκαλα. Αναζητώ απεγνωσμένα ένα Event Arceus. x-x'
Χτες Είπα Να Κάνω Ένα Trade και έστειλα το arceus που πιάνεις 80 lvl στο spear pillar και ξεκλειδώθηκε ένα event με την shinoh....Εεε
Διάλεξα Το Palkia 1 LVL
εγω που δεν το πηρα και μαλλον δεν θα καταφερω να το παρω παιρνω 1 @ να δουμε τωρα αν θα βρω καποιον που να εχει παραπανω απο 1 μηπως και μου το δωσει παρεπιπτοντως ειδα σε ενα comment οτι θα συνεχιστει και το Μαιο το event ισχυει??
Νομιζω θα γινουν ενα δυο σε καποια συγκεκριμενα μερη.
(09-04-2010 08:56 AM)Austriakos Wrote: [ -> ]Χτες Είπα Να Κάνω Ένα Trade και έστειλα το arceus που πιάνεις 80 lvl στο spear pillar και ξεκλειδώθηκε ένα event με την shinoh....Εεε
Διάλεξα Το Palkia 1 LVL

Κατσε γτ δεν μας τα λες καλα ή εγώ μπερδεύτικα:S που βρήκες το azure flute για να πιάσεις τέτοιο Arceus!?
Κανονικά δεν γίνεται,νομίζω.Μόνο από το event δεν γινόταν;
Δεν έχει βγει event για το azure flute ούτε ιαπωνία ακόμα!!γίνεται με αυτό και με το άλλο του event.
Nαι,για το πρόσφατο λέω.Ξέρεις που πηγαίναμε και μας τα'διναν.Δεν θυμάμαι να'χει γίνει άλλο.
δεν έχει γίνει άλλο...θα γίνει(μάλλον) με Wi-fi μετά.

πσ:500postsToungue!!!
παιδια ισχυει οτι θα δοσουν το shiny eevee απο 29.05.2010–19.06.2010 σε ολη την ευρωπη
Το Shiny Eevee θα μπορούν να πάρουν μόνο όσοι συμμετέχουν στα Pokémon Video Game Championships, είτε κάποιας χώρας είτε στο παγκόσμιο. Άρα όχι, εκτός κι αν πας σε κάποια χώρα που διοργανώνει VGC.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Reference URL's