11-04-2011, 09:12 PM
So people:
Οπότε λοιπόν...απόψεις; Γνώμες; Πράγματα που περιμένετε; Πολυαναμενόμενα DW Abilities και κινήσεις;
Εγώ πιστεύω είναι ένα τεράστιο βήμα από τότε που ξεκινήσαμε να παίζουμε Pokémon στην 1η γενιά και είμαι πολύ ενθουσιασμένος να δω τι μπορεί να μας προσφέρει. Ιδιαίτερα είναι ενδιαφέρον που πλέον θα μπορούμε να παίζουμε σε official πρωταθλήματα μέσω wi-fi αλλά και πάλι ακριβώς δεν ξέρω ακόμα τι παίζει γενικότερα. Περισσότερο απ'όλα περιμένω να βρω πολλά χρήσιμα Pokés όπως Drizzle Politoad, Drought Ninetales -αναμενόμενα μεν αλλά-, Moody Bidoof, Contrary Serperior, Speed Boost Blaziken...και η λίστα συνεχίζεται Πάω να τσεκάρω στο manual και στο help section περί τίνος πρόκειται με όλα αυτά αλλά μάλλον θα τα καταλάβουμε καλύτερα μεθαύριο από πρώτο χέρι
Legendary Pokémon Wrote: Pokémon Global Link or PGL in short, the official website accompanying Pokémon Black & White, has just updated, confirming the accidentally revealed global launch date from a couple of days ago: April 13th. The japanese version of PGL will receive aesthetic enhancements and re-launch on the same date as well.
In order to take advantage of PGL, players will have to make an account on Pokemon.com, a copy of Pokémon Black or White and access to a wireless internet hotspot.
The PGL will be available in seven different languages: Japanese, English, French, German, Italian and Korean. It will allow access to the Pokémon Dream World, an online collection of games which in turn allow the player to transfer special Pokémon and items to their Nintendo DS games, and the Global Battle Union, a ranking and worldwide rating mini-site. In addition to that, players will be able to check the status of the Global Trade Station starting this summer.
Οπότε λοιπόν...απόψεις; Γνώμες; Πράγματα που περιμένετε; Πολυαναμενόμενα DW Abilities και κινήσεις;
Εγώ πιστεύω είναι ένα τεράστιο βήμα από τότε που ξεκινήσαμε να παίζουμε Pokémon στην 1η γενιά και είμαι πολύ ενθουσιασμένος να δω τι μπορεί να μας προσφέρει. Ιδιαίτερα είναι ενδιαφέρον που πλέον θα μπορούμε να παίζουμε σε official πρωταθλήματα μέσω wi-fi αλλά και πάλι ακριβώς δεν ξέρω ακόμα τι παίζει γενικότερα. Περισσότερο απ'όλα περιμένω να βρω πολλά χρήσιμα Pokés όπως Drizzle Politoad, Drought Ninetales -αναμενόμενα μεν αλλά-, Moody Bidoof, Contrary Serperior, Speed Boost Blaziken...και η λίστα συνεχίζεται Πάω να τσεκάρω στο manual και στο help section περί τίνος πρόκειται με όλα αυτά αλλά μάλλον θα τα καταλάβουμε καλύτερα μεθαύριο από πρώτο χέρι