Legendary Pokémon

Full Version: Pokemon TCG Τουρνουα
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
@MoBoRoS άλλος ένας που ξαναρχίζει το tcg όπως διάβασες κ πιο πάνω (ελπίζω) τουρνουά πλέον κάνει η κάισσα στο μαρούσσι. Δεν έχω fb να σου έστελνα invitation για το Athens Pokemon Community που έχουν κάποιοι φίλοι μου (είναι κρυφό group, κάτι τέτοιο δλδ δεν ξέρω πως είναι αυτά στο fb) και ωραία η βοήθεια με decklists (κυρίως στους νέους που αρχίζουν τώρα).
Ποιο είναι το νόημα να είναι κρυφό το group; Δεν έχει διαφορά από το να μιλάω εγώ στο τηλέφωνο με τον MoBoRoS ώστε να κανονίζουμε μεταξύ μας. Το κυριότερο πρόβλημα που έχουμε με το TCG είναι η έλλειψη επικοινωνίας, αρκετοί είναι που παίζουν αλλά δεν ξέρουν ο ένας τον άλλο. Αν π.χ. δεν τύχαινε να έρθεις εσύ στο LP, δεν θα ήξερε κανείς μας ότι μαζεύεται κόσμος στην Κάισσα στο Μαρούσι. Ένα κρυφό group δεν βοηθάει ιδιαίτερα.

Αντώνη, καλή κίνηση το group, ελπίζω να προχωρήσει και να μην εξελιχθεί απλά σε μέρος για να διαφημίζει ο καθένας τη σελίδα του. Toungue
Έχεις δίκιο Θάνο αλλά δεν το έφτιαξα εγώ το group κ δεν ενδιαφέρθηκα να μάθω γτ το έκαναν κρυφό, αλλά μπορώ να μάθω αν υπάρχει λόγος.
Όχι ρε συ, δεν με νοιάζει γιατί είναι κρυφό, μπορεί τα παιδιά να θέλουν απλά να μιλάνε μεταξύ τους, δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό ούτε εγώ ούτε κανείς άλλος. Απλή παρατήρηση κάνω ότι ένα group το οποίο δεν μπορεί να δει κανείς και να γίνει μέλος του δεν βοηθάει στο να αναπτυχθεί η κοινότητα. Για να συγχρονίζονται π.χ. τα άτομα που το ξέρουν παραμένει χρήσιμο.
Εαν το θέτεις έτσι οκ κανένα πρόβλημα. Τουλάχιστον σε αυτό το νέο group αν έρθουν νέα άτομα καλά είναι κ είμαστε πρόθυμοι εννοείται να τους βοηθήσουμε ώστε να μάθουν το παιχνίδι (μιλάω για άτομα που παίζουν πρώτη φορά ή που έχουν ξεχάσει) (αυτά είναι σεμινάρια για Pokemon TCG Big Grin)
Λοιπόν Το Event για το μεθαυριανό τουρνουα είναι το παρακάτω:
https://www.facebook.com/events/139795896198457/?ref=3

Το Group σας υπενθυμίζω οτι είναι αυτό εδώ:
https://www.facebook.com/groups/597632280265562/
Pokemon TCG Νοτίων Προαστίων
Όσοι είναι Νότια προάστια Αθηνών (Γλυφάδα-Βούλα-Βάρη-Βάρκιζα-Δάφνη-Νέο Κόσμο-Ηλιούπολη), μπορούν να γίνουν μέλη σε αυτό το group:
https://www.facebook.com/groups/498774203521531/
Cool
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Reference URL's