Legendary Pokémon

Full Version: Pokemon TCG Τουρνουα
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
παιδιά, sorry, δεν θα έρθω σήμερα, είμαι Θεσσαλονίκη για σοβαρό λόγο. Όσοι βρεθείτε καλά να περάσετε, την επόμενη που θα βρεθώ θα φάτε ήττα xD θα κάνω καλό deck Toungue
Τελικά θα επιστρέψω Αθήνα αλλά δεν θα μπορώ πάλι να έρθω, το επόμενο Σάββατο ναι, όσοι βρεθείτε καλές μάχες να έχετε ^_^.
λοιπόν, θα είμαι κανονικά Κάισσα στις 15 (αυτό το Σάββατο) οπότε NM2 & ΣΙΑ ελάτε Toungue
Παιδια ειμαι καινουργιος στο φορουμ. Πεταχτηκα απο την χαρα μου μοιλς ειδα οτι καθε σαββατο κανεετε συναντηση! εβλεπα τα τουρνουα στο ποκεμον.κομ και ζηλευα που δεν ειχε στην ελλαδα!! εχω πολλες (1000) και καλες καρτες (Aπο ΕX Delta Species μεχρι Platinum Rising Rivals) Ισχυει για αυτο το σαββατο 15 οκτωβρη? Αν ναι, τι ωρα??
Καλώς ήρθες φίλε στο forum! Toungue Κανονικά είμαστε κάθε Σάββατο απλά τώρα με τις εξεταστικές και τις απεργίες το είχαμε διακόψει για λίγο. Αυτό το Σάββατο καλώς εχόντων των πραγμάτων θα είμαστε στην Κάισσα Βικτώριας, συνήθως μαζευόμαστε στις 3 η ώρα, θα χαρούμε να σε δούμε!
Πραγματικα ειμαι πολυ χαρουμενος. Απο οτι ειδα και στις φωτος θα ειμαι ο μικρος της παρεας (15 χρονων). Μπορειτε να μου πειτε τα βραβεια των τουρνουα??
Επισης, θα μπορουμε να κανουμε καμια ανταλλαγη με καποιον αλλον? Π.χ εγω ανταλλασσω metagross ex με αλλο ex, lv.x , prime, shiny.
Επισης, θα μπορουμε να κανουμε καμια ανταλλαγη με καποιον αλλον? Π.χ εγω ανταλλασσω metagross ex με αλλο ex, lv.x , prime, shiny.
Από βραβεία συνήθως είναι 2-3 επιπλέον φακελάκια που μοιράζονται οι 2 πρώτοι. Βέβαια πάει ανάλογα με τη συμμετοχή, αν κάποια μέρα μαζευτούμε π.χ. 20 άτομα, θα είναι σίγουρα παραπάνω.

Για ανταλλαγές, πάντα κάνουμε, έχε εσύ μαζί τις κάρτες κι όλο και κάποιος θα ενδιαφερθεί για κάτι που έχεις. Wink
Α και και αλλο. στις φωτος ειδα πως υπαρχει ενα ειδικο καλυμμα στις καρτες. Αυτο το δινετε εσεις η πρεπει να εχουμε? Γιατι εγω δεν εχω :/
Μπορείς να αγοράσεις άμα θες, δεν είναι ιδιαίτερα ακριβά. Σίγουρα θα έχει στην Κάισσα. Καλό είναι να έχεις sleeves, προστατεύουν τις κάρτες.στο ανακάτεμα, κλπ.
Εμμμ... Ακριβης τιμη αν γινεται???
Δεν θυμάμαι ακριβώς, γύρω στα 2 με 2.50 ευρώ η 50άδα, αλλά επειδή στα Pokémon το deck έχει 60 κάρτες θα χρειαστείς 2 50άδες. Τώρα ανάλογα το σχέδιο, την ποιότητα, κλπ αλλάζει και η τιμή.
αυριο ποσα ατομα θα ειμαστε??
Παιδια πολυ ωραια ηταν σημερα, αν μπορω θα ερθω και το επομενο σαββατο. Και κυριως, απο εδω θα ερχομαι να παιρνω boosters, γιατι απο δω πηρα το celebi prime Toungue
Παιδια σορρυ που δεν ηρθα σημερα αλλα ειχα αγωνα. Την αλλη εβδομαδα καλως εχοντων των πραγματων θα ερθω. Αντε θα παρω και κανα tin μπας και φτιαξω κανα deck με καινουριες καρτες Big Grin
θα βλέπω εφιάλτες σε λίγο
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Reference URL's