Legendary Pokémon

Full Version: Nintendo Events
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
tha erthete sto pokemon 10 most wanted?:Pan nai se poio katastima jumbo?
Εγώ θα έρθω στο κατάστημα Αλίμου.. μπορεί να σταθώ και τυχερός να βρω έναν που μου χρωστά κάτι πράματα Big Grin (μπορεί να τους βοηθάω για 2 μέρες αν και θα είναι ποιο οργανωμένοι{εύχομαι})
re pokemaniac tha dialeksoume poio apo ta 10 pokemon theloume???RolleyesShy
Θα σου εξηγήσουμε. Σύντομα θα βάλουμε τα νέα στην Ελληνικά μεριά του βασικού site. Θα σας ενημερώσουμε.

Και ναι, διαλέγουμε 1 απο τα 10.
Εγω θα ερχόμουν αλλα δεν εχει στο jumbo ηρακλείου...
Eraleas Wrote:Θα σου εξηγήσουμε. Σύντομα θα βάλουμε τα νέα στην Ελληνικά μεριά του βασικού site. Θα σας ενημερώσουμε.

Και ναι, διαλέγουμε 1 απο τα 10.
Για τα επόμενα 9 τι πληρώνεις ? Toungue
se poio jumbo tha erteis pokemaniac?
Pokemaniac Wrote:Εγώ θα έρθω στο κατάστημα Αλίμου..

Νομιζω αυτό τα ξεκαθαρίζει όλα.
Θα ενημερωθείται όλοι σύντομα σε ποιο συγκεκριμένο κατάστημα θα μαζευτούμε... θα υπάρχουν και κάποιες εκπλήξεις όπως πάντα.
kala omos eleos most wanted to pikachu kai to charizard?
Τι να κάνουμε... Ηταν ψηφοφορία όλης της Ευρώπης! Τα λάθη πληρώνονται. Most Wanted δεν σημαίνει Most Popular ή έστω Favorite! Αυτό δεν κατάλαβαν!
Αυτό φαίνεται.... Αντίο μοναδική ευκαιρία για το celebi...
Δε νομίζω ότι ο Cel ήταν μέσα στην λίστα.
Από ότι θυμάμαι ψήφισα.. τώρα είδα και το log μου.. θα είχα ψηφίσει Charizard, Rayquaza και κάτι άλλα που δεν βγήκαν top 10.. αν και από την άλλη δεν νομίζω να υπάρχει τρόπος να βρεις charizard στην Ruby/Sapphire(μπορεί και να γίνεται και να μην το ξέρω..)
se kapoio site den thimame kala diabasa pws ta pokemon: charizard,pikachu kai articuno tha einai shiny?RolleyesShy?
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Reference URL's