Legendary Pokémon

Full Version: INSIDE INFO
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Ναι, υπάρχει και τέτοιος φόβος. Toungue
Δεν είναι κακό το σύστημα, θα μπορούσε όποις έρχεται να παίξει, να παίρνει ένα μπρελόκ (λολ) που θα αποδυκνύει τη συμμετοχή του, και όταν χάνει θα πρέπεινα το δώσει στον νικητή. Θα σώνουν κάθε φορά το τελευταίο video ώστε να αποδεικνύεται.
Καλύτερα να είναι εντελως physical και όχι μέσω internet, δηλαδή ας τρέξει σε όσα Public είναι δυνατόν την προτελευταία βδομάδα, και Αθήνα ξέρω γω την τελευταία. Το δώρο του νικητή θα πρέπει να είναι τόσο ώστε να δικαιολογεί το εισιτήριο και τη βενζίνη τουλάχιστον…
Όριο στους παίχτες δεν θα υπάρχει. Αν θυμάστε ο Καμπάκης από τότε το απέκλειε κατηγορηματικά.
Αν όμως δεν υπάρχει ανώτατο όριο μέσα στη μέρα, τότε δε θα βγαίνουν οι αγώνες στο τέλος φοβάμαι. Αν περάσουν πολλοί στον "τελικό" της Αθήνας, δεν πρόκειται να έρθουν, και θα έχεις πολλά bye. Αν πούμε πως στον τελικο θα είναι 4, τότε στον ημιτελικό ΑΘήνα και Θεσσαλονίκή, θα πρέπει να είναι 4 και 4 πες, άρα στην αμέσως προηγούμενη φάση ( το τρεις νίκες; ) θα πρέπει να είναι 16;

(I make no sense, just making mental notes to elaborate later)
Αν δεν υπάρχει όριο στη συμμετοχή, πρέπει να υπάρχει οπωσδήποτε συγκεκριμένη ώρα προσέλευσης για εγγραφές. Το σύστημα με τις 3 νίκες αφήνει πολλά πράματα στην τύχη, δεν ξέρουμε τι συμμετοχή θα υπάρχει, δεν είναι το ίδιο να μείνουμε με 5 άτομα ή με 35 άτομα στην επόμενη φάση. Πρέπει να ξέρουμε από την αρχή με πόσους έχουμε να κάνουμε, είτε με cap είτε με registration.

Τέλος πάντων, δεν είναι κι ότι πιο εύκολο να γίνονται από 'δώ αυτές οι συζητήσεις, το κάθε tournament system έχει πολλά υπέρ και κατά για να τα λέμε γραπτώς.
Μικρές αλλαγές στα base stats αρκετών UnderUsed, θα τα βγάλει ο Joe εν ευθέτω χρόνο…
Για να είμαι ειλικρινής το πρόσεξα και μέσα στο παιχνίδι αλλά δεν ήμουν και σίγουρος.Πάντως και πολλές "overused" κινήσεις φάγανε nerf.
Και το σημαντικότερο, περιορίστηκαν οι weather teams. Big Grin
https://www.dropbox.com/sh/g767w7vv5b1g1mf/0erx3m5ftC

PokémonReorchestrated_DoubleTeam

Μην δώσετε το link αλλού, είναι το δικό μου Dropbox αυτό…
Πολύ ωραία τα κομμάτια.Ειδικά το πρώτο μου έχει κολλήσει.Από ποιον είναι reorchestrated?
Απίστευτα τα κομμάτια ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά.. Smile
Τελικά εκείνες που είδε ο Adk, είχαν ντυθεί TPP: [Image: dbseut.jpg]
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Reference URL's