Legendary Pokémon

Full Version: Παράξενα πράγματα...
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Σε αυτό το thread μπορούμε να πούμε διάφορα παράξενα πράγματα που μας έχουν συμβεί στις κασέτες pokemon (σε όλες).
Θ΄ αρχίσω εγώ.

1.Πριν από πολύ καιρό έκανα μάχη μ'ένα παιδί. Εγώ είχα την silver και αυτός νομίζω Silver ή Gold. Σε κάποια στιγμή καθώς πολεμούσα με το Mewtwo μου, ο Mewtwo απέκτησε άπειρα HP (κάτω απο τη γραμμή των hp βγήκαν 2 ακόμα γραμμές με hp η καθεμιά απο τη μία άκρη του GB έως την άλλη και κάθε φορά που έχανε ζωή ξαναγέμιζε λίγο).Επίσης στα stats του, αντί για αριθμούς είχε π.χ Atk B1. Def D13 κλπ. Μετά απο λίγο καιρό όμως έγινε πάλι κανονικός.

2.Πριν από καιρό πάλι, έκανα μάχη με τον αδερφό μου μεταξύ χρυσής και ασημένιας. Σε κάποια στιγμή εγώ είχα το lugia και ο αδερφός μου κάποιο pkmn που δε θυμάμαι. Όταν αυτός μου νίκησε το lugia, αυτός που έβγαινε ξανά και ξανά. Σ'εμένα, αφού του νίκησα το pkmn,άρχισαν να βγαίνουν παράξενα pkmn που ο αδερφός μου δε τα είχε στην εξάδα του, όπως κόκκινο Butterfree, λαμπερό Τangela κ.α και ήταν 0lv ή 1lv.

3.Κάποτε είχα τη κρυσταλένια κασέτα. Στην αρχή έπαιζε κανονικά,ώσπου τη τερμάτισα και δεν πολυασχολιόμουν. Μετά απο 2-3 μήνες έβαλα να ξαναπαίξω αλλά η λέξη nintendo όταν άνοιγα το GB δεν ήταν καθαρογραμμένη για να συνεχίσει το παιχνίδι. Μετά απο καμιά 30αριά προσπάθειες κατάφερα να παίξω και έκανα new game. Αφού όλα πήγαιναν κανονικά, όταν ήμουν μέσα στο σπιτάκι μου είδα ότι μπορούσα να κοιτάξω μέσα απ'το τοίχο και ήμουν αόρατος.

Παρ'όλα αυτά ποτέ δεν είχα χρησιμοποιήσει κάποιο GameShark ή Α/R (αφού μέχρι πριν 1,5 χρόνο δεν ήξερα καν τι ήταν)
Κατα τη διαρκεια ανταλλαγης ενος Ivysaur απο την κιτρινη κασετα μου στην μπλε, κουνηθηκε το Game link με αποτελεσμα να χασω το Ivysaur και να διπλασιαστει το αλλο Pokemon.
Μια φορα που επαιζα μαχη με την αδερφη μου, μου ετυχε το ιδιο που συνεβη και στον Kalas, δηλαδη αρχισαν να εμφανιζονται Shiny Pokemon που δεν ειχε.
O.o Τα shiny Pokémon εμειναν μετα τη μαχη? Αν ναι, να αρχιζω να παιζω μαχες με τις G/S/C ολη την ωρα!

Το μονο περιεργο που μου εχει συμβει και μπορω να θυμηθω ειναι ενα Omanyte που δεν εξελιχθηκε στα 40 ουτε στα 41 level. Στα 42 τα καταφερε. Και νομιζω ηταν στην Emerald.

Btw, αυτο με την ανταλλαγη και τον διπλασιασμο δεν ειναι παραξενο. Στα παιχνιδια της 1st gen αν καποιος εβγαζε το καλωδιο ή εκλεινε το GB το Pokémon του χανοταν και διπλασιαζοταν το αλλο.
Τοτε δεν το ηξερα.Κι εγω θυμαμαι ενα Bulbasaur στην κιτρινη που εξεληχθηκε στο 18...
Απ'όσο θυμάμαι τα shiny δεν υπήρχαν μετά τη μάχη
Ναι πρεπει να ηταν καποιο προβλημα λογω αποσυνδεσης του Game Link.
Μάλλον το έχω ξαναπεί κάπου αλλού. Δεν έχω συναντήσει ούτε ένα shiny pokemon και κατά την πρώτη μου αναμέτρηση με τον Tucker κόλλησαν pokerus τα Sceptile και Pelipper μου από το Salamence του
και που το ξερεις οτι ηταν απο το salamence?
Γιατί αυτοί οι δύο φάγανε "ξύλο" από το Salamence και μόνο αυτοί κόλλησαν τον ιό. Αν τον ιό τον είχε ο Swapert θα κόλλαγε μόνο ο Sceptile
ξερεις δεν σκεφτηκες μηπως φταιει ο καιρος
έγω μια μερα, στο ελιτ 4, καθως πολεμο΄θσα τον ντρεικ ξαφνικά μοθ βγάζει σιλκουν λεβελ 22! έπαθα πλάκα, αλλα μόλις το νικησα, βγήκα στο χαλ οφ φέιμ! και πρίν απο λίγο είχα κλωνοποιησει κάτι όμασταρ...
ερε gs και ar που εχει πεσει...
Stin kokkini kaseta imoun asto agia anna opou ekana maxi me enan kai exasa.Tin ora pou ginotan faint to pokemon ego patousa sinexia start gia na kano save(den iksera oti den ginotan imoun kai pempti dimotikou tote kai ixa paraksenes idees!) kai telika to menu anikse!!! Tote ekana save kai to eklisa.Molis to ksananiksa i maxi den ixe teliosi kai ego to aniga kai to eklina mexri pou sto telos kerdisa!!

Stin kokkini pali ixa agorasi to magikarp apo ton politi kai tou ixa mathi ena TM! nomizo to bubblebeam.

Stin kokkini ksana (thriliki afti i kaseta) kathos imoun sto viridian forest emfanistike ena cacuna.Kserontas pos afta den exoun epithetikes kinisis ebgala ena adinamo pokemon na to polemisi.Ela omos pou afto ixe!Mou nikise to ena pokemon kai to allo kai genika ola mexri pou ebgala ton bulbasaur gia na to apotelioso.Omos itan poli dinato!!Etsi ki ego pata run....alla de mporousa na figo!Telika ta katafera mia kinisi prin mou skotosi ton Bulbasaur.Akomi skeutome ti tha ginotan an to ixa piasi.I epithesi den itan to strugle kathos to pokemon den exane zoi.

Sti silver kathos imoun sto lake pou pianis to kokkino gearados emfanizete o suicune (den iksera pio pokemon itan tote).Ena pedi mou lei ante klisto tora.Ego leo re den to exo ksanadi afto to pokemon, akou tha tou rikso mia ultraball kai an den piasti to klino.Telika ti rixno kai piastike metin proti.Kai kati teleuteo pou ine eksetias tis dikias mou blakias.Apo tin proti fora pou epeksa den ixa mpi se pokemon center kai piga mono otan telika exasa sti spilia pou paei gia cerulian, den to iksera pio prin.Etsi apo paradosi sta epomena pexnidia to ksanaekana afto to idio kai stin fire red, xazo alla ti na kanoume....
billaros Wrote:ερε gs και ar που εχει πεσει...
καθόλου δν είχε πέσει
billaros Wrote:ξερεις δεν σκεφτηκες μηπως φταιει ο καιρος

Οτι του φανεί του Λολοστεφανή...
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Reference URL's