Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Επιτελους....
Μετα απο 193 αυγα βρηκα το πρωτο μου shiny charmander
Ακομα 31 levels για να γινει shiny charizard
Ποσταρετε και εσεις καποια απο τα shiny ποκεμον σας(αν εχετε)
Αν δεν εχτε πειτε μας ποιο θα θελατε να ειχατε.
Έχω Shiny Palkia και Milotic!
Θέλω Shiny Blissy!
SHINY PALKIA??????
ΤΙΧΕRE
193 αυγά για να βγάλω shiny pokemon? Πολύ βαρετό και χαμένος κόπος.
Δεν έχω συναντήσει ποτέ μου κανένα shiny πόκεμον, αλλά θα ήθελα πολύ να έχω και εγώ ένα shiny charizard
εγω ειχχα στιν gold ενα shiny ninetails 1 shiny arcanine to red gyarados και καποια αλλα δεν θιμαμαι τωρα ....
hmm...Έχω shiny milotic και sandslash στην emerald..
Ego Geodude kai Staraptor
stin Diamond
Το Oddish και τις εξελίξεις του στην Emerald (thank to Billaros). Ένα Pokémon που θέλω πολύ να το βρω shiny είναι το Metagross. Το ωραιότερο shiny, imo.
νε του παει πολυ του mettagross το ασημι με το χρυσο
(νoμιζω ετσι ειναι το shiny)
και επι του παροντος ο charizard ειναι το αγαπημενο μου pokemonκαι παντα ηθελα ενα shiny
Παντως εισαι πολυ τυχαιρος που βρηκες Shiny μονο με 193 αυγα.Εχω σπασει πανω απο 500 αυγα (οχι μονο για Shiny αλλα και για καλα IVs)και δεν εχω βρει ουτε ενα.
μπορεις να με πεις τυχερο
τωρα σκεφτομαι να κανω effort training στον level 30 charmeleon μου
ετσι οταν γινει charizard level 100 να εχει καλα EV
ta shinz dn exun pote kala evs.
Τα EVs εξαρτωνται απο τον εκπαιδευτη τους.Μαλλον ενοεις οτι δεν εχουν καλα IVs.Ειναι γεγονως οτι επειδη δεν μπορεις να παραγεις μια μεγαλη ποσοτητα Shinies ωστε να βρεις το καλυτερο, τα περισσοτερα δεν εχουν καλα IVs και nature.Βεβαια τιποτα δεν ειναι απολυτο...
Κοιτα, αν ο Raikou είχε προνοησει και εσκαγε αυγα με θηλυκο, Adamant Charmander με everstone και πατέρα με Swords Dance και Rock Slide τοτε θα ειχε μια καλη πιθανοτητα το shiny που θα εβγαινε καποτε να ειχε οτι εχει και ενα σωστο Charizard. Εκτος απο τα IVs βεβαια...
Αυτο λεω.Βεβαια το να εχει πχ IVAttack 10 δεν θα πειραζε και πολυ αφου εχει Swords Dance.Για πολυ μεγαλους αριθμους Attack, οι διαφορες ειναι ελαχιστες.Αυτο που ισως μετραει πιο πολυ ειναι το Speed.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16