Legendary Pokémon

Full Version: Yu-Gi-Oh! players in the Forum.
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
παιδιά πιοί απο δω παίζουν Yugi; εγω είναι λογικό να παίζω επιδή έφτιαξα
το thread.

current Deck:Zombie-Exodia

θα το χαλάσω για να φτιάξω Discart.
hax. ama thes thread gia ygo na pas se analogo forum -.- /epicfail
(18-10-2008 08:02 PM)darvor Wrote: [ -> ]hax. ama thes thread gia ygo na pas se analogo forum -.- /epicfail

Αν και συμφωνώ και είμαι αρκετά κατά του YuGiOh, θα το αφήσω να υπάρχει, απλά για να δω πόσα μέλη ενός forum περί των Pokémon προτιμούν το YuGiOh σαν TCG.
παντως εγω εχω effect deck στο yu gi oh
Εγώ το προτιμώ Big Grin
Αλλά δεν παίζω πια οπότε nevermind me
Κ εγω προτιμω το YuGiOh(εχω την αισθηση πως καποιος θ πεταχτει κ θα πει"δν σε ρωτησαμε εσενα"),γιατι στο PTCG ειμαι χαλια...οσο για deck προσπαθω να φτιαξω remove deck.
παιδιά τι ιδέα έχετε στο postάρουμε τα deck μας;
(19-10-2008 02:35 PM)Dialga_Fan Wrote: [ -> ]παιδιά τι ιδέα έχετε στο postάρουμε τα deck μας;

αυτο θα ταν τελειο
ok αρχίζω

Τέρατα:

2 DARK CRUSADER
1 KURIBO
1 SAMSARA LOTUS
1 MEDUSA WORM
2 PYRAMID TURTLE
2 KING OF SKULL SERVANTS
2 SKULL SERVANT
1 MEZUKI
2 VAMPIRE LORD
1 JINZO
1 MAN-EATER BUG
1 VAMPIRE LADY
1 SOUL-ABSORBING TOWER
1 RYU KOKKI
1 THE LADY IN WIGHT

τέρατα:20

Spell

1 MYSTICAL SPACE TYPHOON
3 GRAVEKEEPER'S SERVANT
1 DOMINO EFFECT
1 SOUL RELEASE
1 MONSTER REBORN
1 AMPLIFIER
1 CARD DESTRUCTION
1 SHRINK
1 HAND DESTRUCTION
1 HEAVY STORM
1 BOOK OF LIFE
1 NOBLEMAN OF CROSSOUT

Spells:14

Traps

2 GRAVE LURE
1 SPACEGATE
1 CHAIN DETONATION
1 SEVEN TOOLS OF BANDIT
1 TORENTIAL TRIBUTE

Traps:6

All cards:40

θελω βοήθεια πως να κάνω το Deck; Discard, Zombie ή Dark; αν μπορείτε να προτείνεται αλαγές.
Παιδια εγω καποτε επαιζα καρτες γιου γκι..1η 2α γυμνασιου.καπου εκει.1000 καρτες εχω.τις εχω ακομη δηλαδη.
Κατι κομματια του εξοντια θυμαμαι.ασπρους δρακους,τους 3 θεους και κατι αλλα.δεν θυμαμαι περετερω.Ωραια ηταν παντως Toungue
Χάχα, το ίδιο! Θυμάμαι που έλιωνα με τους φίλους μου(μονές και διπλές μάχες). Και όταν είχα όλα τα κομμάτια του Exodia, θυμάμαι, σηκωνόμουνα επάνω και έλεγα «Exodia!!! oblider-εξαφάνισε!» και τους νικούσα όλους! Είχα μία σακούλα γεμάτη με κάρτες και είχα κάνει κάπου 4-5 decks.
Κι εγώ στην ίδια φάση με τον Dragar είμαι. Ξεκίνησα κάποτε επειδή έγινε μόδα κι επειδή ένας φίλος μου μου χάρισε μερικές κάρτες για να παίζουμε και 'ντάξει, αρχίκα μου ψιλοάρεσε το παιχνίδι. Το καλοκαίρι του 2004 είχα πάει κατασκήνωση και έπαιξα εκεί μερικούς αγώνες με στοίχημα (κάρτες, όχι λεφτά) και εκεί κέρδισα καμπόσες κάρτες (τις κάπου 200 που έχω τώρα) συν την αγαπημένη μου κάρτα, τον Chaos Necromancer. Ε, μετά I lost track of the game, έβγαιναν συνεχώς νέες κάρτες ενώ εγώ είχα μείνει στις πρώτες που είχαν βγει, έβλεπα τους άλλους να παίζουν κάτι τέρατα με τεράστια ονόματα κα να μιλάνε για το πόσο cool ήταν οι κάρτες CED-EotE και BLS-EotB (<--- αρχικά, βαριέμαι τα full names) και λοιπά και ξενέρωσα. Έχοντας σταματήσει για λίγο καιρό το Pokémon TCG και βλέποντας ότι το YuGiOh δεν μου προσφέρει την ίδια ευχαρίστηση, σταμάτησα τελείως για ένα χρόνο τα TCG. Και μετά, ο Billaros κι εγώ γίναμε κολλητοί, ανακαλύψαμε ότι κάποτε παίζαμε και οι δύο PTCG και αρχίσαμε να γουστάρουμε πάλι. The end.

@ Dialga_fan: Από τη λιγοστή, ελάχιστη και μηδαμινή εμπειρία που έχω από το παιχνίδι, και έχοντας δει τι κάνει ο King of the Skull Servants (τα τεράστια ονόματα που λέγαμε, σαν τραγούδι των Manowar είναι), κάτι μου λέει ότι θα έπρεπε να βάλεις 3 από αυτούς στο deck και 3 Skull Servants. Τώρα αν κάποιο από αυτά είναι limited ή πώς-τα-λένε-αυτά, δεν ξέρω. Επίσης, δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει τα στάνταρ από τότε που έπαιζα, αλλά 6 Traps μου φαίνονται λίγες, εγώ έπαιζα με κάπου 15 per deck.

Τέλος, ορίστε το ενθύμιό μου από την YuGiOh era, η πιο αξιόλογη κάρτα μου μαζί με τον Chaos Necromancer:

[Image: 9giycx.jpg]

Και ναι, το Pokémon TCG είναι ανώτερο. Το μόνο που δίνει λίγους πόντους στο YuGiOh είναι ότι μπορείς να φωνάξεις "ΚΑΙ ΠΑΙΖΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΓΥΡΙΣΜΕΝΗ ΑΝΑΠΟΔΑ ΚΑΗΜΠΑΑΑΑΑ!".
Eγω προς τ παρον εχω αυτο:
τερατα:22
1 Golden Homunculus
1 Banisher of the Radiance
1 D.D Warrior
1 Explder Dragon
1 Dimensional Alchemist
1 Exiled Force
1 D.D Assailant
1 Kycoo the Gost Destroyer
2 D.D Survivor
1 Chaos Command Magician
1 Skilled Dark Magician
1 Magician of Faith
1 Stone Statue of the Aztecs
1 Vortex Trooper
1 Chaosrider Gustaph
1 D.D Warrior Lady
1 Breaker the Magical Warrior
1 Caius,the Shadow Monarch
1 Dark Magician
1 Gren Maju Da Eiza
1 Bazoo the Soul Eater
Spells:13
2 Dimensional Fissure
1 Dark Core
1 Enemy Controler
1 Swordr of Reaviling Light
1 Lighting Vortex
2 Nobleman of Crossout
1 Reinforcement of the Army
1 Soul Realease
1 Mystical Space Typhoon
1 Big Bang Shot
1 Burden of the Mighty
Traps:12
1 Bottomless Trap Hole
1 Magic Drain
1 By Order of the Emperor
1 Sakuretsu Armor
1 Dimensional Prison
1 Karma Cut
1 D.D Dynamite
1 Acid Trap Hole
1 Spell Shield Type-8
1 Torrential Tribute
1 Macro Cosmos
1 Return from the Different Dimension
Ναι,ειναι ενα οτι να'ναι deck ελπιζω καποια μερα ν γινει remove deck
μα ειναι ηδη remove from play deck garamBig Grin
εγώ βρίσκω τα yugioh πιο καλά από τα PTCG αλλά δε παίζω ούτε το ένα ούτε το άλλο
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Reference URL's