Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Ήλπιζα αυτό το post να είναι χαρμόσυνο αλλά δεν είναι. Στην 94η μάχη, ο αντίπαλος ξεκίνησε με Infernape. Χρησιμοποιώ Trick και αυτός κάνει U-Turn! Το HP του Mesprit έμεινε στο κόκκινο και ο αντίπαλος αλλάζει σε Heracross. Πάω να κάνω Charm αλλά ήταν γρηγορότερος και με νικάει. Βάζω Garchomp. Ξεκινάω με Outrage, καθώς το Heracross πρέπει να φύγει οπωσδήποτε από το παιχνίδι γιατί είναι μεγάλος κίνδυνος για το Registeel. Τον αφήνω με κόκκινο HP και αυτός με ένα Megahorn με νικάει. Βάζω Registeel. Μου κάνει Swagger, χτυπάω τον εαυτό μου. Μου κάνει Megahorn και μου τρώει αρκετό Hp σε σχέση με αυτό που περίμενα. Κάνω Substitute. Κάνει Focus Punch, κάνω Curse, μου σπάει το Sub. Για να μην σας κουράζω, όταν το HP μου ήταν αρκετά χαμηλό ώστε να μην μπορώ να κρατήσω με Sub και Leftovers, τον νικάω με Iron Head. Βγάζει Infernape, μου κάνει Close Combat, ΤΕΛΟΣ...
Κρίμα Φίλιππε...
Αυτά είναι τα ελεείνα και τρισάθλια του Battle Frontier. Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω πως έφυγε το Garchomp με ένα Megahorn. Τουλάχιστον στον Damage Calculator του Smogon λέει πως σκάει 62,5 με 73,9 τοις εκατό ζημιά ή στη χειρότερη (δηλαδή αν έχει Life Orb, εφόσον σίγουρα δεν είχε Choice Band) 81,5 με 96,2 τοις εκατό (πάντα με την προϋπόθεση ότι το Heracross έχει 31 IVs και 252 EPs στο Atk και το Garchomp 31 IVs σε HP και Def). Με παραξένεψε και το κοίταξα. Τι στο καλό δηλαδή πια;
Το συγκεκριμένο Heracross έχει Focus Band οπότε δεν παίζει item boost.
(07-12-2010 01:51 AM)BLUE Wrote: [ -> ]Τον αφήνω με κόκκινο HP και αυτός με ένα Megahorn με νικάει.
Megahorn από Adamant Heracross με activated Swarm στο Garchomp μου = 96.6% - 114%
Megahorn από Jolly Heracross με activated Swarm στο Garchomp μου = 88% - 103.9%
Ακόμα και το Jolly είχε πιθανότητα για OHKO, πολύ μικρότερη βέβαια.
Επίσης αυτό το Garchomp δεν έχει 31 Def.
Από το Damage που έκανε το Heracross στο Registeel, υποπτεύομαι ότι ήταν +Attack Nature. Η βλακεία με το Heracross είναι πως φοβάσαι να το παραλύσεις μήπως έχει Guts.
Δεν παίρνω κι όρκο αλλά νομίζω έχει 19 Defense, τόσο χρησιμοποίησα για τα calcs.
Δεν πειράζει Φίλιππε, συνέχισε να προσπαθείς (και να καίγεσαι
) όταν έχεις πάλι χρόνο και όρεξη και που θα σου πάει, θα το περάσεις.
Στις 90 είχα χάσει εγώ στην Diamond παλιά από misclick, τελικά όμως έφτασα κάποια στιγμή 105 στις doubles χωρίς να καταλάβω ότι είναι αρκετό για την trainer card.
Το Factory εμένα πιό πολύ μου άρεσε,γιατί πέρνεις άλλα Pokemon και έτσι αποδήχνεις ότι είσαι Pokemon Master Trainer ακόμα και με άλλα διαφορετικά Pokemon και όχι μόνο με τα δικά σου.
Και το Battle Frontier μου φένεται μεσαίο.Βεβαίος γιατί έχω τα ωραία Pokemon μου που κερδίζω όλους στο Battle Frontier:Staraptor,Infernape και Electivire.
Αλλά στο Battle Frontier πέρνω όλο silver medal και τώρα προσπαθώ να πάρω gold medal.
P.S. Είμαι τυχερή γιατί στο Factory πείρα Absol,Flygon και Blastoise και μου ήταν έυκολο!
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10