Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Αναρωτιέμαι πως καταφέρατε να πάρετε του Battle Factory. Μόνο αυτό μου λείπει. ;0; Μου βγάζουν κάτι υπέρ-Pokemon οι αντίπαλοί μου εκεί. Συνέχεια! Μου έβγαλε ένα Uber Crobat και μου νίκησε το Ambipom(<3). Κι όταν διάλεξα 50Lv. μου έβγαλε Ariados εναντίον του Gible μου. Ε τί να πω; Το παιχνίδι είναι εναντίων μου. Congrats σε όσους πήραν το σύμβολο στο Factory. :< Ε που θα πάει... θα το πάρω. D:
τι να σ πω ρε κωστα? αφου σ αυτη την εγκατασταση, για να νικησεις, πρεπει να σαι τυχερος και λογικα εγω και ο γιωργος νικησαμε, γιατι μας ετυχαν καλα ποκεμον. ειναι θεμα τυχης φιλε.
Στον πρώτο και 2ο γύρο είχα καλύτερα Pokemon απ' ότι στον 3ο...Απλά είναι να διαλέγεις τα σωστά απ' όσα έχεις.Και έφαγα και το Latios με Avalanche
.
Λοιπόν, αναγκαστικά ξεκίνησα με battle factory αφού θα αργήσω να φτιάξω κατάλληλη ομάδα για το υπόλοιπο battle frontier. Mπορώ να πω ότι αρκετές φορές ήταν δύσκολο, η πολύ χαμηλή όμως AI των αντιπάλων (σε επίπεδο βλακείας μπορώ να πω) βοήθησε.
Έτσι έφτασα με σχετική ευκολία στον brain, το hax όμως ξαναχτύπησε. Του είχα κάνει KO τα δύο πρώτα pokemon του με την jynx με δύο ice beam (shiftry και rhyperior) και μετά μου έβγαλε zapdos. Φεύγει η jynx με ένα t-bolt, του βγάζω t-tar και μου κάνει signal beam, το οποίο ούτε το μισό hp μου έφαγε. Θα το είχα νικήσει με δύο dragon claw + sandstorm, όμως πριν κάνω το τελευταίο dc, to t-tar έπαθε confusion χτυπήθηκε και τελικά πάει και αυτό μετά από ένα heat wave. Τέλος, βγάζω το salamence το οποίο έπεσε με ένα CRITICAL HIT t-bolt.
Και αν το χτύπημα δεν ήταν critical, θα είχε ζήσει (πρέπει να ήταν ev trained και σε sp defence απ΄ότι είδα στα stats).
Ενώ λοιπόν η ομάδα μου ήταν απίθανη, το παιχνίδι φρόντισε έτσι ώστε να χασώ
καλά, στο factory είχα φτάσει ακι εγώ στον Brain ο οποίος είχε πρώτο pokemon Cresselia! εγώ είχα για πρώτο το Garchomp(σκατά ήταν... δεν είχε ούτε EQ ούτε SD) ε, έρχισα με Dragon Rush, δεν χάνει ούτε το μισό hp, κάνει Double team, ε αρχίζω τα Aerial Ace μου κάνει Moon Light, γεμίζει Full HP... μετά σιγά με Double Team και Psychic μου έφαγε όλη την ομάδα... μου ήρθε να σπάσω το DS μου τότε... η κ***φαρδία του Σπασίκλα δεν είχε όρια...
Egw oute enan gyro den mporw na perasw kai einai to mono pou mou leipei.Kai opoios varietai na ftiaxnei omada gia na perasei tis upoloipes egatastaseis Pm me kai 8a sas daneisw egw kati gia na voh8hsw.90% Nikh!!!
Battle Factory θα ξαναδοκιμάσω αργότερα, μιας και άρχισα να φτιάχνω ομάδα με πρώτο τον infernape με 3 flawless stats
31 IVs σε speed, sp. attack και hp, naive nature (όχι βέβαια τόσο καλός όσο το garchomp του NM2) Λέω να δοκιμάσω αυτό που βάζεις ένα pokemon, δε θυμάμαι το όνομά του.
Όσο για το factory, το θέμα είναι να σου τύχουν pokemon που ξέρεις να χειριστείς και να έχεις και τύχη. Μπόρεσα ας πούμε να περάσω έναν ολόκληρο γύρο με trick room team ή να sweepαρω με endure-salac medicham, το παιχνίδι σε βοηθάει σε πολλά σημεία, τουλάχιστον στους πρώτους γύρους, έτσι πιστεύω. Το hax είναι άλλη υπόθεση βέβαια.
Ακόμα παλεύω
να πάρω το ασημένιο έμβλημα
στην βιομηχανία της μάχης. Έχω φτάσει
3 φορές στον brain΄όμως την μία με καθάρισε
το rapidash την άλλη το sceptile και την τρίτη το latios. Δυστυχώς δεν είχα καλά πόκεμον. Που θα πάει όμως θα τα καταφέρω.
Και κάτι άλλο. Καθώς μελετούσα τα stats των 6 πόκεμον που προσφέρονται για ανταλλαγή είδα ότι όλα είχαν
0 IVs. Μάλιστα τα πόκεμον αυτά είχαν 252 EVS σε 2 stats. Τα υπόλοιπα 6 EVS δεν μοιράζονταν.
Στην συνέχεια είδα ότι τα πόκεμον των αντιπάλων που κερδίζεις είχαν και αυτά 0 IVs σε όλα τα stats.
Επίσης άλλα είχαν 252 EVS σε ένα stat μόνο ενώ άλλα είχαν 252 σε 2
. Και πάλι τα υπόλοιπα 6 δεν υπήρχαν
. Αυτό σημαίνει 1) ότι οι μάχες είναι δίκαιες όσον αφορά τα IVS όλα τα πόκεμον έχουν 0 δηλαδή και 2) θέλει προσοχή στην επιλογή των πόκεμον γιατί δεν έχουν μοιράστει σε όλα τα πόκεμον των ηττημένων εκπαιδευτών όλα τα EVs. Ακόμα αυτό
που παρατήρησα είναι ότι μοιράζονται τα EVs έτσι 252/252 και όχι π.χ. 114/138/180/72(δηλαδή φουλάρουν τα στατιστικά και δεν τα μοιράζουν σε όλα.
Πάντα τα EVs στο Frontier μοιράζονταν ισόποσα. Ή 255/255 σε 2 stats ή 170/170/170 σε 3. Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται στο Factory, πάντως στο Tower όλα τα Pokémon χρησιμοποιούν όλα τα EVs.
Eftasa ston brain o opoios einai KOLOFARDOS!!!Vgazei Ninetales kai kanei flamethrower sto Rhyperior mou,critical hit menw me 32 pontous,kanw payback sto miso to ninetiles.Flamethrower kai vghka.Vgazw Claydol kai afou faw flamethrower to vgazw me earth power alla kanei Flare blitz crit. me to Arcanine kai me vgazei.Vgazw Tyranitar kanw Thunderpunch trow flare blitz kai meta to skotonw.Vgazei Espeon kanw thunderpunch,paei sto miso(pros kokkino) kai kanei signalbeam kai me nikaei logo critical hit.Eleoc!!!
Σε 3 μέρες(όχι σερί) τα 5 ασημένια.Σήμερα πήρα 3.Αν ψάξετε στο GTS για Video από Ελλάδα θα τις δείτε και τις 5 μάχες,και σύντομα θα έχω και κωδικούς τους για να μην τις χάσω.Επόμενος στόχος το national pokedex.
Egw ola ta upoloipa(kanonika kai ashmenia) ta phra se mia mera efkola.Mono tou Battle Factory den mporw na parw me thn kamia.Den poluexw prospa8hsei vevaia.Paw gia Ev training!!!
κι εγω καταφερα να νικησω και τον μπρεϊν του battle tower, ετσι ωστε να αποκτησω ολα τα silver prints.... ΕΙΜΑΙ ΘΕΟΣ!!!!
Ελπίζω τα χρυσά να είναι πιο δύσκολα γιατί τα ασημένια τα ξεφτυλίσαμε.Πριν 2 ώρες άρχισε ένας φίλος μου και έχει 2...Χωρίς καν να πάει στο Tower...
αντε να παρεις κι εσυ 5 silver prints για να πατσησουμε....
anyway, μηπως (λεω τωρα) σκοπευει κανεις να παρει και τα golden prints? φαινεται υπερβολικα δυσκολο και ακατορθωτο.....
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10