Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Thymamai eixame porothei me enan filo sto Battle Castle. Eixame moirasei tis doulies (enas to scouting,allos to heal ktl) kai sfazame me Garchomp egw (299 ATK sta 50!) kai Togekiss autos (Serene Grace,King's Rock kai Air Slash). Evaza kathe toso Choice Band sto Garchomp kai epeftan oi alloi san tis muges!
(02-12-2010 02:12 PM)Giorgosss Wrote: [ -> ]Εγω εφτασα με την ομαδα που εχετε προτινει 48 συνεχομενες νικες αλλα αυτος ο Palmer με τα θρυλικα του με νικησε για 20 περιπου hp.Αμα ειχα κανει Earthquake αντι για Dragon Claw το Garchomp μου τωρα δεν ειχα χασει xD.Oντως για το Factory ειναι μακραν πιο δυσκολο μιας και δεν εχεις τα δικα σου ποκεμον.
Χρησιμοποιώντας μια προτεινόμενη ομάδα, κανείς δεν σου εγγυάται ότι θα κερδίσεις. Σημασία έχει ο τρόπος που παίζεις. Έχοντας μια δοκιμασμένη ομάδα όμως έχεις περισσότερες πιθανότητες. Στο Factory χρειάζεται να υπολογίζεις τα πάντα μέχρι αηδίας, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό. Χρειάζεσαι επίσης και πολύ τύχη. Στις τελευταίες μάχες στο Factory καθόμουν με τον NM2 και τον ADK και πριν κάνω οποιαδήποτε επίθεση υπολογίζαμε στο calculator πόσο Damage θα κάνει στον αντίπαλο, και πόσο Damage μπορεί να μας κάνει ο αντίπαλος αν ζήσει...
(02-12-2010 03:14 PM)BLUE Wrote: [ -> ] (02-12-2010 02:12 PM)Giorgosss Wrote: [ -> ]Εγω εφτασα με την ομαδα που εχετε προτινει 48 συνεχομενες νικες αλλα αυτος ο Palmer με τα θρυλικα του με νικησε για 20 περιπου hp.Αμα ειχα κανει Earthquake αντι για Dragon Claw το Garchomp μου τωρα δεν ειχα χασει xD.Oντως για το Factory ειναι μακραν πιο δυσκολο μιας και δεν εχεις τα δικα σου ποκεμον.
Χρησιμοποιώντας μια προτεινόμενη ομάδα, κανείς δεν σου εγγυάται ότι θα κερδίσεις. Σημασία έχει ο τρόπος που παίζεις. Έχοντας μια δοκιμασμένη ομάδα όμως έχεις περισσότερες πιθανότητες. Στο Factory χρειάζεται να υπολογίζεις τα πάντα μέχρι αηδίας, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό. Χρειάζεσαι επίσης και πολύ τύχη. Στις τελευταίες μάχες στο Factory καθόμουν με τον NM2 και τον ADK και πριν κάνω οποιαδήποτε επίθεση υπολογίζαμε στο calculator πόσο Damage θα κάνει στον αντίπαλο, και πόσο Damage μπορεί να μας κάνει ο αντίπαλος αν ζήσει...
Oντως.Αλλα παρολα αυτα οσο την δοκιμαζα τα πηγαινε μια χαρα και πιστευω μετα την δευτερη μαχη με τον Παλμερ ειναι θεμα χρονου να φτασει καποιος τις 100 νικες.Ωστοσο υπαρχουν και καποια Luck item τα οποια σου καταστρεφουν την στρατιγικη μερικες φορες οπως το Focus band η αυτα που κατεβαζουν το Accurasy των moves.Oσο για το Battle factory τα ποκεμον ειναι Ev'd η οχι?
Είναι με συγκεκριμένο τρόπο. Υπάρχουν 4 εκδόσεις κάθε Pokemon με διαφορετικά movesets και EVs. Επίσης, όσο προχωράς τα Pokemon αποκτούν καλύτερα IVs.
Οκ οποτε θα το δοκιμασω το Battle Frontier μολις βρω χρονο γιατι ειναι το μονο που δεν εχω παρει Silver Print.
Πήρα και το τελευταίο Golden Print
100 νίκες σας έρχομαι!
Αναμενόμενο.
Συγχαρητήρια, καλή τύχη για τις 100 (πάει τώρα δεν έχεις να λάβεις
) και χαρά στο κουράγιο σου. Παρεμπιπτόντως, πόσες ώρες γράφει το κοντέρ;
153:11 και συμπεριλαμβάνουν ώρες Breeding που έκανα γιατί ετοιμάζω και δυνατή ομάδα. Εξαιρουμένου του Factory, το Frontier της 4ης γενιάς είναι σχετικά εύκολο. Ας το δοκιμάσει και κάποιος άλλος! Μπορούμε να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική κατάταξη σε στυλ smogon αν θέλετε, για να υπάρχει ο ανταγωνισμός και να προσπαθούν όλοι.
Νομίζεις δε δοκιμάζουμε; Απλώς (εγώ τουλάχιστον) τα πάω τοοοοοοοοόσο καλά, που δεν το γράφω καν εδώ για να μη σας δημιουργήσω κόμπλεξ.
Βασικά, νταξ, έχω μια καλή ομάδα με την οποία φτάνω συνήθως στις 50 μάχες (στην 50η χάνω
) γιατί μετά τον Palmer τα Rotom με διαλύουν. Το ίδιο και για τα υπόλοιπα facilities. Έχω κανά-δυο Gold Prints, αλλά τίποτα τρομερό.
Υπομονή χρειάζεται, είχα χάσει τη μέρα του 2ου el classico της περσινής season πάνω που θα έπαιρνα 3ο χρυσό μέσα σε λίγες μέρες από hax, και από τότε έχω να παίξω.
Εγω εχω παρει Silver print σε ολες τις εγκαταστασεις εκτος του Factory.Οσο για το Battle Tower εφτασα μεχρι 48 συνεχομενες νικες αλλα εχασα τελικα απο τον Palmer.
Γενικώς όσο παραπάνω παίζεις, τόσο πιο πολύ συνηθίζεις και τόσο πιο καλά τα πας. Ακόμα και στο Factory ισχύει αυτό.
True, είχα μπει μια φορά στο Factory και έχασα περίπου στην 30ή μάχη. Τις επόμενες δύο φορές έχασα στην 3η και την 6η.
Αλλά ναι, οκ, όντως ισχύει αυτό.
Χαχα! Μόλις τέλειωσα την 80 μάχη στο Battle Tower όπου η φοβερή αντίπαλος είχε Wartortle, Venomoth και Hitmonchan
Μακάρι και όλες οι υπόλοιπες να είναι έτσι. Πολύ κοντά στο τέλος...
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10