Legendary Pokémon

Full Version: Battle Frontier (platinum)
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
μα το curse του προσφερει και αμυνα, αν και χαμηλωνει την ταχυτητα..... Sad

@johan: η brain του battle arcade δεν εχει τυχαια ποκεμον, οπως αυτη στο battle hall ή ο brain του factory. θα το χεις 100% μπερδεψει με αλλο.... αν δε με πιστευεις, δες αυτο

http://www.serebii.net/platinum/battleroulette.shtml
(17-06-2009 02:51 PM)BLUE Wrote: [ -> ]Το Adamant Lapras ειναι ακομα καλυτερο με Dragon Dance!

βασικά πιστεύω οτι το Curse είναι αλύτερο διότι με Ice Shard δεν σε νοιάζει η Speed του και είναι καλύτερο για το Avalance... μόνο το Aqua Tail μπάζει...
Ειναι η εκτη μερα που εχω το game και εχω κιολας 3 silver prints... Αλλα μιλαμε για καψιμο...
Εγω πριν 4 μερες την πηρα την κασσετα...δεν λεω ειμαι ευχαριστημενος..προσπαθησα να σπασω το ρεκορ μου για τον τερματισμο του πρωταθληματος...που μου ηταν 5 μερες...και προσπαθησα να το τερματισω σε 4....αλλα στην προσπαθεια μου να κανω ρεκορ ξεπεταξα τα ποκεμον μου..δηλαδη δεν τα εκπαιδευσα σωστα με αποτελεσμα η !""££$$πλατινυμ να κανει τσατσιες και εκει που παω να νικησω τον τελευταιο γινεται ενα crital hit και τελειωνω....τσαντιστηκα πολυ...αλλα πιστευω πως βγηκα πιο μεστωμενος απο την ηποθεση γιατι τωρα εκπαιδευω τα ποκεμον μου με αποτελεσμα να ειναι και ετοιμα για το battle frontier...με ενα σπαρο 2 τριγωνια που λεει και η λαικη μας παροιμια....οποτε συμβοθλη μου ειναι μην προσπαθητε να ηστε σαν τον αντιπαλο σας στην platinum your childhood best friend αλλα με κοπο και υπομονη εννοειτε να καταφερεται τους στοχους αλλα να ειστε και οι ιδιοι ευχαριστημενοι με τα ποκεμον σας....αυτα
Εγώ προσωπικά την Cynthia με hax την νίκησα έκανα 2-3 crits.
GeorgeSlayer, εδώ μιλάμε για το battle frontier και όχι για το πρωτάθλημα... btw εγώ προσπαθώ τώρα το Arcade...
(25-06-2009 06:05 PM)Johan Wrote: [ -> ]GeorgeSlayer, εδώ μιλάμε για το battle frontier και όχι για το πρωτάθλημα... btw εγώ προσπαθώ τώρα το Arcade...

Το ξέρω αλλά απάντησα στον από πάνω Toungue .Και μπουδουγου εγώ μόνο στο Factory πήγα και έχασα στην 14η από ένα Fissure Sad .
Έτσι ζηλέψτε! Έχω ήδη 2 αυτοκόλλητα/σύμβολα/ότιναναι. Και πάω για το τρίτο, εάν θέλω, και μετά Battle Tower. Το Battle Factory ακόμη δε το έχω παίξει, αλλά δεν ξέρω εάν θα τα πάω καλά, λόγω των άκυρων Pokemon.
Ρε παιδια. Ετσι οπως τα λετε ολοι, πολυ χαλαρο μου φαινεται το Frontier σε σχεση με την Emerald.
BLUE, το Battle Frontier της Emerald για εμένα δεν υπήρχε. Ούτε που το υπολογίζω ως Battle Frontier. Μακάρι να μην υπάρξει άλλο σαν κι αυτό.
Ηλπιζα το Battle Frontier της Platinum να ειναι λιγακι δυσκολο οσο και της Emerald...ετσι για λιγο υλικο παραπανω :/
Καλα...ισως οχι και ΤΟΣΟ δυσκολο Toungue
Ίσως είναι τα χρυσά πιο δύσκολα.Και λογικά πάλι όπως και στην Emerald με Quick Claw και OHKO θα μας βγάζουν και τα 3 Pokemon...
(25-06-2009 11:50 PM)BLUE Wrote: [ -> ]Ρε παιδια. Ετσι οπως τα λετε ολοι, πολυ χαλαρο μου φαινεται το Frontier σε σχεση με την Emerald.

φυσικα και ειναι χαλαρο ρε φιλιπ, αφου ειναι γελοιο! επισης, πηρα silver print στο battle castle συνολο 2. θα πηγαινα στο battle tower, αλλα προτιμησα το καστρο....
(26-06-2009 08:51 AM)GeorgeSlayer Wrote: [ -> ]Ίσως είναι τα χρυσά πιο δύσκολα.Και λογικά πάλι όπως και στην Emerald με Quick Claw και OHKO θα μας βγάζουν και τα 3 Pokemon...

Το προβλημα με το Frontier της Emerald ηταν πως επαιρνε και πολυ χρονο. Εδω, οπως φαινεται τουλαχιστον, τα silver τα παιρνεις σιγουρα. Οποτε και να χασεις μια φορα για το χρυσο αντεχεις να ξαναπροσπαθησεις.
(26-06-2009 08:11 PM)BLUE Wrote: [ -> ]
(26-06-2009 08:51 AM)GeorgeSlayer Wrote: [ -> ]Ίσως είναι τα χρυσά πιο δύσκολα.Και λογικά πάλι όπως και στην Emerald με Quick Claw και OHKO θα μας βγάζουν και τα 3 Pokemon...

Το προβλημα με το Frontier της Emerald ηταν πως επαιρνε και πολυ χρονο. Εδω, οπως φαινεται τουλαχιστον, τα silver τα παιρνεις σιγουρα. Οποτε και να χασεις μια φορα για το χρυσο αντεχεις να ξαναπροσπαθησεις.

Στο BT η βλακεία ήταν για εμένα ότι στην 20η μάχη έκανα μάχη με την 3αδα ενός φίλου μου,πάλι καλά που δεν ήταν EV Trained.Επίσης και εκεί με μια καλή τριάδα δεν αργούσες ιδιαίτερα.Και γενικά τώρα είναι(απ' ότι έχω διαβάσει)γρηγορότερο το metagame γενικά.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Reference URL's