Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Οχι ρε φιλε Con αλλα νομιζω οτι μονο στο single μπορεις να παρεις μεταλλειο. Τελοσπαντων το Battle Factory μ'αρεσε καλύτερα στην Emerald γιατι τορα ο τελευταιος αντιπαλος εχει ενα σταδιο καλυτερα pokemon απο εσενα. ουτε λογοσ για μεταλλειο στο lvl 50 εγω εχω kecleon και pupitar και αυτος Typhlosion και Blissey
Εγώ μέσα σε μια week την τερμάτισα και σε 2 weeks τελείωσα το 4/5 του BF
χωρίς cheats και βλακείες
!
ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ? ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΙΡΔΙΣΩ.
αμα νικησεις 21 νικες σερι βρισκεις και υστερα στις 49...η 42?τεσπα καπου εκει
21 ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ Η 21 ΝΙΚΕΣ?
Κυριες και κυριοι, μετα απο πολυ καιρο, εχοντας παρατησει την προσπαθεια πριν εξι μηνες και ξαναξεκινωντας προχθες, εχοντας μελετησει αρκετες ωρες, αφου ειχα απιστευτη in-game τυχη αλλα και αφου κοντεψε να μου καει το κανονικο σπιτι επειδη ξεχασα το μπρικι στη φωτια για πολυ ωρα, καταφερα επι τελους να παρω το Gold Print στο Battle Factory της Soul Silver μου! Στις τρεις τελευταιες επταδες ημουν σε ζωντανη συνδεση με NM2 και ADK και συζητουσαμε στρατηγικες καθως και το πως κυλουσαν οι μαχες. Ευεργητικη αποδεικτηκε η επιλογη ενος Swampert μετα την πεμπτη μαχη της 7ης 7αδας. Η τελικη ομαδα μου ηταν Weaville no3, Swampert no4 και Sceptile no4. Περισσοτερες πληροφοριες καθως και εικονες και video θα σας δειξω αυριο. Προς το παρον σας δινω την πιο τυχερη μου μαχη ετσι οπως τη συζητησα με NM2:
Ο χρήστης ...F... λέει:
des
Magnezone
tora exasa
akoma kai me to rhydon
pragmatika exasa
shit
ti na kano?
Ο χρήστης NM2 λέει:
ti epa8e to rhydon?
Ο χρήστης ...F... λέει:
tipota
Ο χρήστης NM2 λέει:
flash cannon'd?
e tote?
Ο χρήστης ...F... λέει:
apla ta magnezone exoun flash cannon
den exo ksekinisei akoma
skeftomai
na allakso?
Ο χρήστης NM2 λέει:
eisai starmie vs magnezone?
Ο χρήστης ...F... λέει:
se rhy kai na elpizo
nai
i na kano surf?
Ο χρήστης NM2 λέει:
isws na prepei na 8ysiaseis to starmie
gia na mpei eleu8era o rhydon
Ο χρήστης ...F... λέει:
nai alla
Ο χρήστης NM2 λέει:
kai na elpizeis na mhn se exei OHKO me FC
Ο χρήστης ...F... λέει:
kai na xasei misi zoi
me exei re
ta duo teleutaia einai modest
Ο χρήστης NM2 λέει:
e den kserw re
Ο χρήστης ...F... λέει:
ego leo na allakso
Ο χρήστης NM2 λέει:
e allakse
Ο χρήστης ...F... λέει:
stin 5i 7ada eimai
les na kanei flash cannon
loipon
an kai exo 10% pithanotites na kerdiso, ksekino allazontas
ok
tora
logika einai to tetarto
exei flash cannon
i moni periptosi pou tha glitoso einai na min to kanei
Ο χρήστης NM2 λέει:
mphkes mesa aneta?
Ο χρήστης ...F... λέει:
nai
to ekane
Ο χρήστης NM2 λέει:
e kopana EQ, den eksartatai apo esena
Ο χρήστης ...F... λέει:
den ksero an paizei rolo
alla critical hit
to Flash Cannon
gia na eimaste sigouroi
Ο χρήστης NM2 λέει:
xaxaxaxaxax
etsi, epeidh mporei
Ο χρήστης ...F... λέει:
e mi ginei kamia stravi
tora surf
kai elpizo gia crit
euxisou
NAIAIAIAIAIA!
critical
AXAXAXAXAXA
kai meta arcanine
AXAXAXAXAXA
Ο χρήστης NM2 λέει:
AXAXAXAXAXAXAXAX
wraios
Ο χρήστης ...F... λέει:
o file
auti ti maxi tha ti thumamai
elpizo na min paei xameni
katse mi fao kana critical xtreemspeed
oxi
eutuxos
ena akoma
hypno
ok
Ο χρήστης NM2 λέει:
kai twra leei raikou
a ok
Ο χρήστης ...F... λέει:
ox nai
eutuxos oxi
(15-09-2010 12:04 AM)BLUE Wrote: [ -> ]Κυριες και κυριοι, μετα απο πολυ καιρο, εχοντας παρατησει την προσπαθεια πριν εξι μηνες και ξαναξεκινωντας προχθες, εχοντας μελετησει αρκετες ωρες, αφου ειχα απιστευτη in-game τυχη αλλα και αφου κοντεψε να μου καει το κανονικο σπιτι επειδη ξεχασα το μπρικι στη φωτια για πολυ ωρα, καταφερα επι τελους να παρω το Gold Print στο Battle Factory της Soul Silver μου! Στις τρεις τελευταιες επταδες ημουν σε ζωντανη συνδεση με NM2 και ADK και συζητουσαμε στρατηγικες καθως και το πως κυλουσαν οι μαχες. Ευεργητικη αποδεικτηκε η επιλογη ενος Swampert μετα την πεμπτη μαχη της 7ης 7αδας. Η τελικη ομαδα μου ηταν Weaville no3, Swampert no4 και Sceptile no4. Περισσοτερες πληροφοριες καθως και εικονες και video θα σας δειξω αυριο. Προς το παρον σας δινω την πιο τυχερη μου μαχη ετσι οπως τη συζητησα με
I had a team of Yanmega, Absol and Kabutops, and without luck i wouldn't have beaten Palmer twice.
Also, pay more attention to the pot next time.
I have beat 3 facilities with the silver print in soul silver(i think it's the same with platinum),but i find it pretty easy i remember before 3years that i tried battle pike in pokemon emerald and it was so hard every facility in BF of emerald,i can't wait for their remake it will be awesome i think!!
i've got 3 silver prints battle hall,arcade,castel in platinum with a team of swampert(used in battle hall),luxray and staraptor
I have got so far 4 silver print in SS.I have to finish and the battle factory to have 5 and next i am going for the golden prints.
sweet-devil Wrote:I had a team of Yanmega, Absol and Kabutops, and without luck i wouldn't have beaten Palmer twice.
Also, pay more attention to the pot next time.
Αν εννοεις για τα ελληνικα, ειμαστε σε ελληνικο Thread. Αν εννοεις καποιο αλλο λαθος, διευκρινισε. Επισης, μιλαω για τον Thorton. Στο Tower εχω κανει 105 νικες στην Diamond. Το Factory ομως ειναι μακραν το δυσκολοτερο Facility του Frontier και (λογω τυχης και οχι απαραιτητα ικανοτητων) αρκετα λιγοι καταφερνουν να το κερδισουν.
EDIT: Now I get. Καλιω αργα παρα ποτε. Στην αρχη νομιζα οτι απλα ξεχασες το s στο post.
Μια ανάσα από το όνειρο
Μόλις κάνω 100 νίκες στο Tower θα έχω τελειώσει τα πάντα καθώς έχω Gold Prints σε όλες τις υπόλοιπες εγκαταστάσεις!
Εγω εφτασα με την ομαδα που εχετε προτινει 48 συνεχομενες νικες αλλα αυτος ο Palmer με τα θρυλικα του με νικησε για 20 περιπου hp.Αμα ειχα κανει Earthquake αντι για Dragon Claw το Garchomp μου τωρα δεν ειχα χασει xD.Oντως για το Factory ειναι μακραν πιο δυσκολο μιας και δεν εχεις τα δικα σου ποκεμον.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10