18-07-2009, 01:52 AM
18-07-2009, 02:13 AM
Ma olo mou kanei critical hits gi afto xanw.Kai giati ta pokemon tou einai ais8hta kalutera
18-07-2009, 11:44 AM
(18-07-2009 12:13 AM)skorp Wrote: [ -> ]Ta eida ta dika sas ta Pokemon gi afto to lew.
Τώρα το είδα αυτό.Και τα δικά μου Pokemon του Battle Frontier δεν τα έχεις δει...Ούτε εσύ ούτε οι περισσότεροι άλλοι...Και αν σου κάνει critical απλά μην τον αφήνεις να επιτεθεί.
18-07-2009, 11:56 AM
(18-07-2009 12:13 AM)skorp Wrote: [ -> ]Ta eida ta dika sas ta Pokemon gi afto to lew.Ok.Den piezw kanenan.Opoios 8elei!Pantws sto Battle Hall gia na deite poso kalo einai exw parei to xruso kai exw kanei 210 win streak to opoio synexizei akoma kai me 100% sigouria lew oti den prokeitai na stamathsei pote.Egw to lew gia pio grhgora kai na mhn ka8estai na paidevestai me tis wres.
Koίτα να δεις, προτιμώ να κερδίζω με ομάδα που έκανα κόπο για να τη φτιάξω, παρά να χρησιμοποιήσω κάτι σαν αυτό που φαντάζομαι ότι χρησιμοποίησες. Θα πάρει περισσότερο χρόνο, αλλά θα είμαι ικανοποιημένος.
Σχετικά τώρα με τα crits, μπορείς να μην τον αφήσεις να σου επιτεθεί όπως είπε ο GS, είτε χτυπώντας πριν χτυπήσει είτε βάζοντάς το για ύπνο. Διαφορετικά βρες κάτι που μπορεί να αντέξει σε ορισμένα χτυπήματα (blissey, snorlax, bronzong κτλ - όλο και κάτι θα σου έχει τύχει. Και btw από πού κι ως πού το aerodactyl είναι άχρηστο;; Σχεδόν πάντα θα ξεπερνάει τα Pokemon του brain και με μία κίνηση έχει πολλά απ' αυτά.
18-07-2009, 04:14 PM
Gia na sou lew oti einai axrhsto...mono speed exei.Oute ena Earthquake.Kai den mporw na kanw kati gia na ton stamathsw.Prospa8w na pairnw ta kalutera pokemon kai na ta vazw se katallhlh seira alla kai pali aftos exei polu kala pokemon me kala abilities.H egw eimai polu atuxos h aftos einai polu tyxeros.
Twra ta phra.Paw na ton nikhsw!!!
Twra ta phra.Paw na ton nikhsw!!!
18-07-2009, 10:16 PM
καλη σ τυχη σκορπ!
anyway, σκοπευω να παρω χρυσο print στο battle hall οταν τελειωσω μια ομαδα που φτιαχνω για το επομενο ελληνικο τουρνουα, που θα γινει το φθηνοπωρο....
anyway, σκοπευω να παρω χρυσο print στο battle hall οταν τελειωσω μια ομαδα που φτιαχνω για το επομενο ελληνικο τουρνουα, που θα γινει το φθηνοπωρο....
20-07-2009, 02:33 AM
Battle Frontier... Μέχρι στιγμής έχω 3 χρυσά (Battle Tower, Battle Hall και Battle Castle) και δύο αργυρά (Battle Arcade και Battle Factory) μετάλλια. Και, για να βοηθήσω και άλλους νια περάσουν αυτά που πέρασα:
Battle Tower: Με καλά pokemon, εύκολο. Θέλει όμως μεγάλη προσοχή η επιλογή ομάδας. Δείτε τον οδηγό του BLUE, και αν καταφέρεται να εφαρμόσετε αυτά που λέει, εγγυημένο χρυσό (βέβαια, να ξέρουμε και κάνα δυο ψιλά για το παιχνίδι, αδυναμίες, ιδικές ικανότητες κ.τ.λ.). Επίσης, εάν φτάσετε στους εκπαιδευτές 35+ μην παίζεται επιπόλαια, ένα λάθος και πάλι απ' την αρχή.
Battle Hall: Το Pokemon που θα επιλέξετε πρέπει να είναι αποτελεσματικό απέναντι σε πολλούς διαφορετικούς τύπους. Εάν στοχεύετε για χρυσό, μην ξεχάσετε να βρείτε τρόπο νίκης του Shedinja. Επίσης, προτείνω, για αντικείμενο να χρησιμοποιήσετε Focus Sash, γιατί δεν μπορεί να έχετε και τεράστιο Attack και τεράστιο Special Attack. Σίγουρα θα υπάρξει κάτι που θα αντέξει τις επιθέσεις σας και μπορεί με μία κίνηση να σας διαλύσει. Θα αντιμετωπίσετε μπόλικους αντιπάλους με αυτό το αντικείμενο εκεί.
Battle Castle: Ουσιαστικά πρέπει να επιλέξετε τι θα κάνετε με τους CP. Πάνω απ' όλα, δεν τσιγκουνευόμαστε στο γιάτρεμα των pokemon, εκτός εάν τη βρίσκουμε περνώντας 20 φορές το ίδιο πράγμα. Εγώ εξοικονόμησα πολλούς πόντους (μόνο γιατρευόμουν) και πέρασα από τον 40 μέχρι τον 48 χωρίς καμία μάχη . Τέλος, οι στρατηγικές βασισμένες σε αντικείμενα δεν είναι κάτι που προτείνω, γιατί θα χρειαστείτε πολλούς πόντους για να προχωρήσετε, με αποτέλεσμα να μην μπορέσετε να αποφύγετε πολλούς στο τέλος. Anyway, εάν έχετε κάτι καλό στο μυαλό σας, δεν θέλω να σας επηρεάσω αρνητικά...
Battle Arcade: Δε ξέρω, μη ρωτάτε, αυτό το battle μου έχει κάνει τα νεύρα τσατάλια, έχω αποτύχει 1 τρισεκατομμύριο φορές. ΚΑΘΕ φορά τυχαίνω κάτι που ευνοεί τον αντίπαλο και μετά χάνω (π.χ. έτυχα +3 στο επίπεδο του αντιπάλου και μετά με νίκησε ενώ ζούσε μισό HP...). Τέλος, δεν ξέρω τι θα κάνετε, αλλά ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΔΕΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ, εκτός εάν είστε ο ίδιος γρουσούζης, διώξτε τον εαυτό σας !!!
Battle Factory: Εδώ δεν πρέπει να χαλαρώνετε και να λέτε: "α, καλά, είναι αρχή, δεν χάνω" γιατί δεν έχετε τα δικά σας pokemon και αυτά που δανείζεστε είναι παρόμοιας ισχύος με των αντιπάλων. Τεστάρονται σχεδόν μόνο οι ικανότητές σας (και λίγο η τύχη σας, φυσικά).
Μια και πέρασα αυτά που πέρασα, υπάρχει κάποιο έπαθλο στο παιχνίδι για τα μετάλλια, όπως στην Emerald με τα berry;
Battle Tower: Με καλά pokemon, εύκολο. Θέλει όμως μεγάλη προσοχή η επιλογή ομάδας. Δείτε τον οδηγό του BLUE, και αν καταφέρεται να εφαρμόσετε αυτά που λέει, εγγυημένο χρυσό (βέβαια, να ξέρουμε και κάνα δυο ψιλά για το παιχνίδι, αδυναμίες, ιδικές ικανότητες κ.τ.λ.). Επίσης, εάν φτάσετε στους εκπαιδευτές 35+ μην παίζεται επιπόλαια, ένα λάθος και πάλι απ' την αρχή.
Battle Hall: Το Pokemon που θα επιλέξετε πρέπει να είναι αποτελεσματικό απέναντι σε πολλούς διαφορετικούς τύπους. Εάν στοχεύετε για χρυσό, μην ξεχάσετε να βρείτε τρόπο νίκης του Shedinja. Επίσης, προτείνω, για αντικείμενο να χρησιμοποιήσετε Focus Sash, γιατί δεν μπορεί να έχετε και τεράστιο Attack και τεράστιο Special Attack. Σίγουρα θα υπάρξει κάτι που θα αντέξει τις επιθέσεις σας και μπορεί με μία κίνηση να σας διαλύσει. Θα αντιμετωπίσετε μπόλικους αντιπάλους με αυτό το αντικείμενο εκεί.
Battle Castle: Ουσιαστικά πρέπει να επιλέξετε τι θα κάνετε με τους CP. Πάνω απ' όλα, δεν τσιγκουνευόμαστε στο γιάτρεμα των pokemon, εκτός εάν τη βρίσκουμε περνώντας 20 φορές το ίδιο πράγμα. Εγώ εξοικονόμησα πολλούς πόντους (μόνο γιατρευόμουν) και πέρασα από τον 40 μέχρι τον 48 χωρίς καμία μάχη . Τέλος, οι στρατηγικές βασισμένες σε αντικείμενα δεν είναι κάτι που προτείνω, γιατί θα χρειαστείτε πολλούς πόντους για να προχωρήσετε, με αποτέλεσμα να μην μπορέσετε να αποφύγετε πολλούς στο τέλος. Anyway, εάν έχετε κάτι καλό στο μυαλό σας, δεν θέλω να σας επηρεάσω αρνητικά...
Battle Arcade: Δε ξέρω, μη ρωτάτε, αυτό το battle μου έχει κάνει τα νεύρα τσατάλια, έχω αποτύχει 1 τρισεκατομμύριο φορές. ΚΑΘΕ φορά τυχαίνω κάτι που ευνοεί τον αντίπαλο και μετά χάνω (π.χ. έτυχα +3 στο επίπεδο του αντιπάλου και μετά με νίκησε ενώ ζούσε μισό HP...). Τέλος, δεν ξέρω τι θα κάνετε, αλλά ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΔΕΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ, εκτός εάν είστε ο ίδιος γρουσούζης, διώξτε τον εαυτό σας !!!
Battle Factory: Εδώ δεν πρέπει να χαλαρώνετε και να λέτε: "α, καλά, είναι αρχή, δεν χάνω" γιατί δεν έχετε τα δικά σας pokemon και αυτά που δανείζεστε είναι παρόμοιας ισχύος με των αντιπάλων. Τεστάρονται σχεδόν μόνο οι ικανότητές σας (και λίγο η τύχη σας, φυσικά).
Μια και πέρασα αυτά που πέρασα, υπάρχει κάποιο έπαθλο στο παιχνίδι για τα μετάλλια, όπως στην Emerald με τα berry;
20-07-2009, 03:54 AM
To Battle Arcade to pernaw sthn anesh re paidia mono me to Lucario mou.Eixa valei to video sto GTS prin kana 2 mhnes pou to perasa.Den krataga kiolas kai ari8mous apo video.Mporei kapoios apo esas na to eixe dei omws.
ERWTHSH:Sto Battle Castle pws ginetai na pernas xwris maxh?
Symvoulh:Ston 1o gyro na au3anetai ta Level tou antipalou sas gia na pairnete polu perissotera CP.Egw exw paaara polla CP.
ERWTHSH:Sto Battle Castle pws ginetai na pernas xwris maxh?
Symvoulh:Ston 1o gyro na au3anetai ta Level tou antipalou sas gia na pairnete polu perissotera CP.Egw exw paaara polla CP.
27-07-2009, 02:22 PM
Molis phra to silver print tou Battle Factory!!!Opote mporesw 8a to valw sto gts!Mias kai eipa gts,exw anevasei mia wifi battle mou,pragmatika kalh.Ean thelete phgainete na thn deite.
27-07-2009, 08:26 PM
Εγώ είχα βάλει το box μου στο gts στα favorites(νομίζω). Θα βάλω και μια μάχη καλή όμως με κανα φίλο.
10-08-2009, 06:14 PM
Ρε παιδια εχω μια απορια: το soul dew επειτρεπεται στο battle frontier? Γιατι αν ναι τοτε θα ειναι υπερβολικα ευκολο να το τερματισεις.
10-08-2009, 07:22 PM
Επιτρέπεται αλλά νομίζω ότι δεν δουλεύει..
11-08-2009, 12:24 AM
Εγω εχω καταφερει να παρω ολα τα γκριζα μεταλια.Ουτε λογος για τα εγχρωμα.Αφου νικησω την πρωτη μαχη εναντια στο Frontier Brain κανω τρεις-τεσσερις μαχες ακομη και μετα μαζευω τα Pokemon μου με το κουταλακι!Παντως καλοπερναω,κανω τις μαχες μου και τσεπωνω και καμποσα Battle Points!
11-08-2009, 11:07 AM
Tα ασημένια δεν είναι δύσκολα(καμία σχέση με της emerald) και από τα χρυσά πήρα πρώτα του tower με την εξής ομάδα:heracross(choice scarf),tyranitar(leftovers) και starmie(expert belt). Heracross και Tyranitar σκούπησαν regigigas και cresselia και η starmie έφαγε το heatran.
Άσχετο βέβαια ότι έχασα κάπου στην 70η μάχη, εξαιτίας ενός machamp με quick claw(ενεργοποιήθηκε όταν δεν έπρεπε-τι παράξενο :/), το οποίο πέτυχε δύο φορές συνεχόμενα stone edge και dynamic punch(για ability είχε guts,αφού το πρώτο d-punch αστόχησε)
Επειδή βέβαια η συγκεκριμένη ομάδα βασίζεται πολύ σε items θα εκπαιδεύσω άλλα pokemon για τα υπόλοιπα facilities. Τώρα όμως έχω αφήσει το battle frontier γενικότερα στη μέση, αφού θέλω να φτιάξω μια καλή UU ομάδα.
Άσχετο βέβαια ότι έχασα κάπου στην 70η μάχη, εξαιτίας ενός machamp με quick claw(ενεργοποιήθηκε όταν δεν έπρεπε-τι παράξενο :/), το οποίο πέτυχε δύο φορές συνεχόμενα stone edge και dynamic punch(για ability είχε guts,αφού το πρώτο d-punch αστόχησε)
Επειδή βέβαια η συγκεκριμένη ομάδα βασίζεται πολύ σε items θα εκπαιδεύσω άλλα pokemon για τα υπόλοιπα facilities. Τώρα όμως έχω αφήσει το battle frontier γενικότερα στη μέση, αφού θέλω να φτιάξω μια καλή UU ομάδα.
11-08-2009, 11:20 AM
Θέλει κανείς να συνεργαστεί μαζί μου στο Battle Tower για ασημένιο;(αυτό το ποστ το έκανα εδώ γιατι το δικό μου πάει στράφη)