02-07-2009, 12:23 PM
02-07-2009, 12:24 PM
50 και μετά 170.
02-07-2009, 12:26 PM
WHAAAAAAAAAAAAAAAAAAT! Oh,no!
02-07-2009, 01:13 PM
μην ανησυχεις! η μαχες αυτες ειναι πανευκολες! εκει που σου λεει τον τυπο ποκεμον που θες να αντιμετωπησεις, πηγαινε το μεχρι τελους (στο επιπεδο 10 δηλαδη) και μετα κανε το ιδιο και σ αλλους 4 τυπους της αρεσκειας σου. τελος, στο 50, οπως ειπε και ο γιωργος, θα αντιμετωπησεις τη brain. μπορει να εχει ομως 1 οποιοδηποτε ποκεμον στην τυχη με τα λεβελ που εχει και το ποκεμον σου. γι αυτην την περιπτωση σ συνιστω αυτο το ποκεμον
garchomp
item: life orb
nature: jolly
EVs: 252 atk/ 252 speed/ 6 hp
moves:
swords dance (για να αυξανεις την επιθεση του, οταν αντιμετωπιζεις walls, οπως steelix)
EQ (μια καλη επιθεση εναντια σε τυπους ground, rock, steel, poison, fie & electric)
dragon claw (για τους δρακους)
fire fang (για grass, ice, bug & steel types) /stone edge (αν μισεις του τυπους flying, fire, ice & bug, αυτη η κινηση θα σ παει γαντι )
μ αυτο το ποκεμον θα σαι ο φοβος και ο τρομος του battle hall. η πιθανοτητα επιτυχιας ειναι 99% (το 1% αντιστοιχει στα χαξ και στις κακοτυχιες, που γινονται εκει περα). χοουπ αι χελπντ...
garchomp
item: life orb
nature: jolly
EVs: 252 atk/ 252 speed/ 6 hp
moves:
swords dance (για να αυξανεις την επιθεση του, οταν αντιμετωπιζεις walls, οπως steelix)
EQ (μια καλη επιθεση εναντια σε τυπους ground, rock, steel, poison, fie & electric)
dragon claw (για τους δρακους)
fire fang (για grass, ice, bug & steel types) /stone edge (αν μισεις του τυπους flying, fire, ice & bug, αυτη η κινηση θα σ παει γαντι )
μ αυτο το ποκεμον θα σαι ο φοβος και ο τρομος του battle hall. η πιθανοτητα επιτυχιας ειναι 99% (το 1% αντιστοιχει στα χαξ και στις κακοτυχιες, που γινονται εκει περα). χοουπ αι χελπντ...
02-07-2009, 01:24 PM
Μηπως να βαζε κανα Yache γιατι με μια ice move φευγει...
02-07-2009, 03:28 PM
Yache θα πρότεινα και εγώ, αφού sto battle hall παλεύεις νομίζω 1v1 οπότε ένα quick claw + ice beam θα διέλυε το garchomp όσο γρήγορο και να είναι. Και φαντάζομαι ότι όπως και στις d/p τέτοια περιστατικά θα είναι συχνα
03-07-2009, 08:35 PM
Εγω πηγα εκει με garchomp εφτασα στην Brain οπου μου εβγαλε ενα Pinsir δυστυχως πιο γρηγορο απο το δικο μου και με εφαγε με 2 κινησεις
04-07-2009, 10:50 AM
Εγώ πήγα με Gallade μου έβγαλε η Brain Aerodactyl και με ένα Fly με έβγαλε έξω!
04-07-2009, 11:15 AM
(03-07-2009 08:35 PM)cHr1sTozZ Wrote: [ -> ]Εγω πηγα εκει με garchomp εφτασα στην Brain οπου μου εβγαλε ενα Pinsir δυστυχως πιο γρηγορο απο το δικο μου και με εφαγε με 2 κινησεις
Παράξενο, αφού το garchomp έχει πολύ μεγαλύτερο base speed από το pinsir. Εξαρτάται βέβαια και από το nature και το ev training, ίσως και το pinsir να ήταν scarfed.
Γενικότερα όμως σε frontier και battle tower προτιμώ να πηγαίνω με όσο το δυνατόν πιο γρήγορα pokemon, γι' αυτό άλλωστε ξεκινάω συνήθως με scarfed heracross που αναγκαστικά θα κάνει πολλή ζημιά πρωτού φύγει. Ελπίζω πάντως το frontier της platinum να μην είναι τόσο κουραστικό όσο και της emerald. Ξέρετε αν δίνουν κανένα berry μόλις πάρουμε όλα τα σύμβολα;;
04-07-2009, 11:21 AM
(04-07-2009 11:15 AM)Grovyle_Fan Wrote: [ -> ](03-07-2009 08:35 PM)cHr1sTozZ Wrote: [ -> ]Εγω πηγα εκει με garchomp εφτασα στην Brain οπου μου εβγαλε ενα Pinsir δυστυχως πιο γρηγορο απο το δικο μου και με εφαγε με 2 κινησεις
Παράξενο, αφού το garchomp έχει πολύ μεγαλύτερο base speed από το pinsir. Εξαρτάται βέβαια και από το nature και το ev training, ίσως και το pinsir να ήταν scarfed.
i dont think so. ισως το pinsir κρατουσε 1 quick claw, το οποιο ενεργοποιηθηκε, ετσι ωστε να νικησει το garchomp. το quick claw το χρησιμοποιουν πολλοι αντιπαλοι στο battle frontier (εννοω σ αυτους που αντιμετωπιζεις στις εγκαταστασεις, για να νικησεις τον/την brain). αλλα με τετοια κωλοφαρδια που εχουν, ενεργοποιειται πιο συχνα απ οτι κανονικα κι αυτο μ τη δινει!!!
04-07-2009, 11:29 AM
(04-07-2009 11:21 AM)Chaos714 Wrote: [ -> ]i dont think so. ισως το pinsir κρατουσε 1 quick claw, το οποιο ενεργοποιηθηκε, ετσι ωστε να νικησει το aerodactyl. το quick claw το χρησιμοποιουν πολλοι αντιπαλοι στο battle frontier (εννοω σ αυτους που αντιμετωπιζεις στις εγκαταστασεις, για να νικησεις τον/την brain). αλλα με τετοια κωλοφαρδια που εχουν, ενεργοποιειται πιο συχνα απ οτι κανονικα κι αυτο μ τη δινει!!!
Δίκιο έχεις, προς στιγμήν ξέχασα το quick claw, αν και εξαιτίας του έχασα χθες στον battle tower της pearl Και δε μου φαίνεται παράξενο να ενεργοποιήθηκε και δύο φορές συνεχόμενα στο χρήστο. Και το χειρότερο είναι απ' ότι διάβασα ότι στην πλάτινουμ έχει αυξηθεί και η AI (μια τέτοια αύξηση δεν είναι αυτό που με ενοχλεί) που σε συνδυασμό με το ατέλειωτο hax κάνουντα πράγματα πιο δύσκολα.
04-07-2009, 01:10 PM
παντως φιλε, εγω πρωσωπικα πιστευω οτι πρεπει να καταργηθει το χαξ και οτι εχει σχεση μ αυτο. αφου ειναι μεγαλη αδικια και για μας, αλλα και για τον αντιπαλο μας. αφου εγω πχ στο battle factory ενω ημουν μια μαχη μακρια απ αυτη εναντια του brain, στο κρησιμο σημειο, που εγω ειχα alacazam, ενω ο αντιπαλος machamp, θα μπορουσα να τον εκανα ΟΗΚΟ με psychic, μεχρι που ενεργοποιηθηκε αυτη η βλακεια το quick claw και με διελυσε με stone edge (ειχε ενεργοποιηθει και πριν). ειναι τρομερη ατυχια!!! |:<
04-07-2009, 07:01 PM
Βεβαια ο χρηστης του quick claw παιρνει μεγαλο ρισκο καθως δεν ξερει ποτε θα επιτεθει πρωτος. Δεν μπορεις να δημιουργησεις μια στρατηγικη γυρω απο το Hax. Στα Tower και Frontier βεβαια δεν τους νοιαζει γιατι ειναι ολοι εναντιον σου. Δεν υπαρχει προβλημα αν χασουν οι 99, αρκει εσυ να χασεις στον εκατοστο πχ.
06-07-2009, 11:01 AM
Και εγώ είμουν στην προτευλευτάια μάχη στο Battle Arcade και το τελευταίο ποκεμον του είχε quik claw του το έφτασα στο 1ΧΠ με το τελαιυταίο μου ΠΚΜΝ και με ενα ΟΧΚΟ με έβγαλε έξω(μετά άρχισα τα μπινελίκια αλλά στην μάχη με τον Garam είχα βάλει quik claw στο Rayquaza mou και έπιασε στο τελαιευταίο του ΠΚΜΝ αλλιώς θα έχανα)
06-07-2009, 01:57 PM
Λοιπόν έφτασα και εγώ στο Battle Frontier μετά από δύσκολες μάχες με τους 4 εκλεκτούς. Αρχικά πρέπει να πω ότι οι εγκαταστάσεις είναι καλοσχεδιασμένες και ελκυστικές. Αφού ρώτησα όλα τα ανθρωπάκια μήπως μου δώσουν κανένα αντικείμενο(αλλά δεν....) είπα να πάω στο battle factory μιας και βαριέμαι να μεταφέρω την ομάδα μου από την Pearl. Σίγουρα τα πόκεμον που έβρισκες στην emerald ήταν πολύ άκυρα με χάλια επιθέσεις και αντικείμενα αλλά εδώ μου φάνηκαν αρκετά καλά.
Δεν ξέρω όμως αν αυτό θα συνεχιστεί γιατί μόνο μία φορά έχω μπει.
Λοιπόν να η ομάδα που με βοήθησε να πάρω τις πρώτες μου 7 σερί νίκες και τα πρώτα 5 Battle Points.
Aerodactyl ένα τρομερό lead ούτε παραγγελία να το είχα κάνει
Rock slide, Aerial Ace, Taunt και Torment(τι άλλο καλύτερο θα μπορούσα να ζητήσω?) Αρκεί να πω ότι το aerodactyl sweeparise 2 ομάδες μόνο του.
Gliscor (άλλο ένα καλό πόκεμον που το επέλεξα με κλειστά μάτια)
Earthquake, Aerial Ace Swords dance, Baton pass
(Με βοήθησε πάρα πολύ)
Meganium με sunny day και solarbeam δεν το πολυχρησιμοποίησα(μόνο μία φορά)
Βλέποντας και τις ομάδες των αντιπάλων αντάλλαξα το meganium με ένα lucario που είχε aura sphere flash cannon roar water pulse (εξαίσια)
Στον 5ο αντίπαλο έδωσα το aerodactyl και πήρα hippowdon που είχε earthquake crunch slack off curse. Η βασική μου στρατηγική ήταν να κάνω set up όταν μου δωθεί η ευκαιρία. Και αυτό έγινε απέναντι σε ένα aggron έκανα 6 curse και μου έκανε 2 screech(περιττό να πω ότι νίκησα όλη την ομάδα άνετα). Στην τελευταία μάχη έβαλε στην αρχή gengar που έχασε από το crunch blissey που έχασε από ένα earthquake και ένα άλλο που το περιποιήθηκε το lucario.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ: Ελπίζω να συνεχιστεί η καλοτυχία μου
Αρχίστε να κάνετε set up γιατί σας δίνουν την ευκαιρία(Μάλιστα σε εμένα έκαναν επιθέσεις στο hippowdon και στο gliscor που δεν έπιαναν).
Αυτά για την ώρα αν δω κάτι άλλο ενδιαφέρον θα το ποστάρω.
Δεν ξέρω όμως αν αυτό θα συνεχιστεί γιατί μόνο μία φορά έχω μπει.
Λοιπόν να η ομάδα που με βοήθησε να πάρω τις πρώτες μου 7 σερί νίκες και τα πρώτα 5 Battle Points.
Aerodactyl ένα τρομερό lead ούτε παραγγελία να το είχα κάνει
Rock slide, Aerial Ace, Taunt και Torment(τι άλλο καλύτερο θα μπορούσα να ζητήσω?) Αρκεί να πω ότι το aerodactyl sweeparise 2 ομάδες μόνο του.
Gliscor (άλλο ένα καλό πόκεμον που το επέλεξα με κλειστά μάτια)
Earthquake, Aerial Ace Swords dance, Baton pass
(Με βοήθησε πάρα πολύ)
Meganium με sunny day και solarbeam δεν το πολυχρησιμοποίησα(μόνο μία φορά)
Βλέποντας και τις ομάδες των αντιπάλων αντάλλαξα το meganium με ένα lucario που είχε aura sphere flash cannon roar water pulse (εξαίσια)
Στον 5ο αντίπαλο έδωσα το aerodactyl και πήρα hippowdon που είχε earthquake crunch slack off curse. Η βασική μου στρατηγική ήταν να κάνω set up όταν μου δωθεί η ευκαιρία. Και αυτό έγινε απέναντι σε ένα aggron έκανα 6 curse και μου έκανε 2 screech(περιττό να πω ότι νίκησα όλη την ομάδα άνετα). Στην τελευταία μάχη έβαλε στην αρχή gengar που έχασε από το crunch blissey που έχασε από ένα earthquake και ένα άλλο που το περιποιήθηκε το lucario.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ: Ελπίζω να συνεχιστεί η καλοτυχία μου
Αρχίστε να κάνετε set up γιατί σας δίνουν την ευκαιρία(Μάλιστα σε εμένα έκαναν επιθέσεις στο hippowdon και στο gliscor που δεν έπιαναν).
Αυτά για την ώρα αν δω κάτι άλλο ενδιαφέρον θα το ποστάρω.