13-07-2009, 10:10 PM
13-07-2009, 10:13 PM
@admins: θα ταν καλο, αν ανοιγατε μερικα αρθρα για το battle frontier, για να γινει το φροντιερ για μας πιο ευκολο, αφου δεν λειπουν κι αυτοι που εχουν δυσκολες ωρες μ αυτο....
14-07-2009, 12:06 AM
Πόσο πιο εύκολο;Μέσα σε μια μέρα μπορεί ένας καλός παίκτης να πάρει άνετα όλα τα ασημένια...Για της Emerald το συζητάω .
Έχω πάρει και τα 5.Μόλις τελειώσω το τουρνουά και φτιάξω 6αδα και για το επόμενο αρχίζω για χρυσά,ή ίσως και νωρίτερα.Αν τα κατεφέρω σειρά έχεις της Emerald.Για Pokedex εφόσον πάρω το National μετά δεν με νοιάζει....
(13-07-2009 10:06 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]αντε να παρεις κι εσυ 5 silver prints για να πατσησουμε....
anyway, μηπως (λεω τωρα) σκοπευει κανεις να παρει και τα golden prints? φαινεται υπερβολικα δυσκολο και ακατορθωτο.....
Έχω πάρει και τα 5.Μόλις τελειώσω το τουρνουά και φτιάξω 6αδα και για το επόμενο αρχίζω για χρυσά,ή ίσως και νωρίτερα.Αν τα κατεφέρω σειρά έχεις της Emerald.Για Pokedex εφόσον πάρω το National μετά δεν με νοιάζει....
14-07-2009, 02:18 PM
Τα χρυσα ειναι πιθανο να ειναι αρκετα πιο δυσκολα, αλλα απο οτι ακουω το τωρινο Frontier πρεπει να ειναι αισθητα πιο ευκολο απο την Emerald. Εγω θα δοκιμασω τα χρυσα παντως, αφου τα ασημενια τα παιρνεις τοσο γρηγορα. Στην Emerald σταματησα γιατι ηθελε πολυ χρονο η διαδικασια. Αν τωρα ειναι πιο συντομα ισως το προσπαθησω.
14-07-2009, 05:48 PM
εγώ προσπαθώ το Factory(πάντα πάω στον Brain και χάνω σε αυτόν)... που θα μου πάει, θα τον νικήσω! μετά θα πάω Arcade και τέλος Tower(μιας και είναι το ευκολότερο Facility)
14-07-2009, 08:29 PM
Το Tower οντως πρεπει να ειναι ευκολο χρυσο αν ειναι το ιδιο με της Diamond. Για τα αλλα προς το παρον δεν εχω ιδεα.
14-07-2009, 09:04 PM
pantws to tower ennoeitai oti einai geloio, alla thelei kai thn katalhlh omada gi ayto
edit: sorry pou grafw me greeklish, alla sto internet cafe pou mai twra, den exei ellhnika....
edit: sorry pou grafw me greeklish, alla sto internet cafe pou mai twra, den exei ellhnika....
17-07-2009, 11:44 AM
Τα ασημένια τελικά δεν είναι και τόσο δύσκολα (γελοία θα έλεγα μπροστά στης emerald). Τα έχω μαζέψει από τη Δευτέρα και όλη αυτή τη βδομάδα εκπαιδεύω νέα pokemon για να πάω και στα χρυσά. Στο factory ο brain έτυχε να έχει σχετικά εύκολυ ομάδα και τον νίκησα με άνεση.
Πάντως, ο Palmer, αν και έχει τα ίδια pokemon με τις d/p έχει αλλάξει λίγο το moveset και τα αντικείμενα πχ το heatran έχει focus sash (προσοχή για όσους πάνε για το χρυσό) και ο rhyperior του δεν είναι πια special. Παραμένει όμως κατά τη γνώμη μου ο πιο εύκολος brain, αρκεί να έχεις τα κατάλληλα pokemon όπως είπε και ο chaos (ένα starmie για παράδειγμα τον ξεσκίζει την πρώτη φορά, ενώ metagross, tyranitar και heracross είναι καλές επιλογές για τη δεύτερη)
Πάντως, ο Palmer, αν και έχει τα ίδια pokemon με τις d/p έχει αλλάξει λίγο το moveset και τα αντικείμενα πχ το heatran έχει focus sash (προσοχή για όσους πάνε για το χρυσό) και ο rhyperior του δεν είναι πια special. Παραμένει όμως κατά τη γνώμη μου ο πιο εύκολος brain, αρκεί να έχεις τα κατάλληλα pokemon όπως είπε και ο chaos (ένα starmie για παράδειγμα τον ξεσκίζει την πρώτη φορά, ενώ metagross, tyranitar και heracross είναι καλές επιλογές για τη δεύτερη)
17-07-2009, 12:49 PM
πήρα Arcade και Tower! τώρα μου μένει μόνο του factory... καλά όμος που υπάρχει και αυτό και πέρνω πιό γρήγορα BP!(χάρη σε αυτό και τους 40 πόντους που πήρα απο τους Brain's των Tower και Arcade μάζεψα επιτέλους όλα τα Power αντικίμενα!)
17-07-2009, 04:26 PM
Giati legontai golden prints?Afou ta prwta einai axrwma enw ta deftera exoun kai ta xrwmata.Tespa,egw ta phra ola ta ashmenia kai ta xrusa opws legontai se mia mera ektos apo tou battle factory pou den exw parei oute to aplo.Ean 8elete na parete efkola ta golden prints sas daneizw ena pokemon(3analew 90+% nikh) gia 1 mera,an mou dwsete ena TM51 Roost(pou exw eleipsh).An einai PM me.
17-07-2009, 08:33 PM
Για το Tower ποια Pokemon συνηστατε???
17-07-2009, 08:36 PM
17-07-2009, 08:41 PM
Οκ θα συμβουλευτω τον οδηγο!Thnx Chaos.
17-07-2009, 08:42 PM
(17-07-2009 08:33 PM)cHr1sTozZ Wrote: [ -> ]Για το Tower ποια Pokemon συνηστατε???
Για τον πρώτο Palmer οπωσδήποτε starmie με expert belt/life orb
timid/modest nature
252 AT/252 SP/6 HP
t-bolt
surf
ice beam
psychic/recover/grass knot
Surf στον rhyperior, ice beam στο dragonite, 2 t-bolt στο milotic και τέλειωσες (<-- βρες starmie με natural cure γιατί ίσως σου κάνει hypnosis)
Tη δεύτερη φορά πιστεύω καλός είναι ένα metagross με agility ή και ένα heracross (megahorn - 2HKOs cresselia - regigigas). Εγώ θυμάμαι στην pearl είχα και ένα garchomp που έκανε πολύ καλή δουλειά με το heatran, το οποίο τώρα πια έχει και focus sash. Καλή επιλογή είναι και ένα t-tar αφού χτυπάει την cresselia με crunch και το heatran με eq
Eπίσης και ο BLUE έχει κάνει ένα χρήσιμο οδηγό γενικά για το tower
edit: σου έδωσε ο chaos το link, ok
18-07-2009, 01:46 AM
Ok.egine.Pantws to Battle Factory einai palouki.Exw ftasei ston Brain 3-4 fores kai me ka8arizei me crit.!Egw pistevw oti einai stumenoi oi agwnes.Aaax.To ashmenio sto Battle Factory tou Hoenn to epairna amesws.Edw ta vrhkame ligo skoura.Exw parathrhsei oti yparxoun standard pokemon stous gyrous p.x.ston 2o yparxei ena sygekrimeno Gyarados me aqua tail,ice fang,iron head & DD.Ston 3o gyro mou erxontai olo Aerodactyl h' Gallade(axrhsta dhladh).Einai sthmeno.Teloc!