καλη δουλεια οδυσσεα, αλλα ως ειδικος, θα σ συνιστουσα να μην πανηγυριζεις ακομα. αφου εχεις κι αλλες 14 μαχες για τον μπρεϊν και μπορει η συνεχεια να ειναι πιο κακοτυχη απ οτι πριν. ειναι θεμα τυχης, γιατι ολοι οι αμπαλοι εκει μεσα κρατανε quick claw, razor claw & αλλες ανοησιες για να στη φερουν, οπως αυτο που εγινε σε μενα.....
Chaos714 νίκησα άλλες 7 σερί μάχες στο Battle Factory.
Μάλλον πρέπει να αρχίσω να πανηγυρίζω!
Λοιπόν
η νέα ομάδα που επέλεξα (ομολογώ ότι αυτήν την φορά δεν είχα τόσο καλά πόκεμον να διαλέξω).
Gyarados(αυτό μου άρεσε)
με waterfall, ice fang dragon dance και άλλη μία επίθεση. Ακολουθώντας το συμπέρασμα 2
άρχισα τα dragon dance και αποτελείωνα με waterfall.
MIlotic (ναι θα πείτε καλό πόκεμον) αλλά με double team, toxic confuse ray aqua ring είναι επιεικώς μάπα.:hysteric
Δεν χρειάστηκε να το χρησιμοποιήσω)
Gastrodon myddy water, mud bomb recover yawn(από το ολότελα καλή και η Παναγιώταινα).
Καλά εννοείτε ότι μετά αντάλλαξα το milotic. Και πήρα
scizor. Σχεδόν σαν το δικό μου. Με swords dance, bullet punch baton pass και x-scizzor( προτιμώ το roost).
Ακόμα πήρα
Tyranitar με thunder ice fire fang και άλλη μία επίθεση(στην θέση του gastrodon)
Επειδή ο 7ος είχε ampharos πήρα
claydol στην θέση του gyarados.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ Ισχύουν τα 2 πρώτα και
3. Πέτυχα πολλά critical hits. Μάλιστα το tyranitar πάγωσε 4 φορές τα αντίπαλα πόκεμον
(δεν κάνω πλάκα).
4. Η θεά τύχη είναι με το μέρος μου
............
μέχρι να αλλάξει στρατόπεδο.
ουαου! πρεπει να σαι πολυ τυχερος για να νικας σε μια τοσο δυσκολη εγκατασταση. ελπιζω να νικησεις αυτον τον καταραμμενο μπρεϊν.....
Βασικά τυχερός στάθηκες από την στιγμή που σου έτυχαν τέτοια Pokes για να επιλέξεις....Μπράβο που είσαι τόσο τυχερός γιατί εγώ όπως και στην Emerald χάλια μου βγένουν όλα στο factory D:Για αυτό άλλωστε το factory το θεωρώ ποιό δύσκολο αλλά μάλλον δεν είναι έτσι.Μπράβο που έχεις τέτοια τύχη.Και όπως είπε και ο Chaos ελπίζω να έχεις και τύχη με τον Brain και να μην σε εγκαταλείψει εκεί η τύχη γιατί συνήθως στον Brain χάνουν όλοι.
Battle Video Number 98-68466-75709
Απίστευτο. Δεν υπάρχει πραγματικά. Έχασα στον brain αλλά είχα την τύχη μαζί μου.
Πιστεύω ότι έπρεπε να είχα αλλάξει το yanmega από την αρχή(δεν είχε speed boost).
Καλά έπαθα πλάκα όταν μου έλεγε η συνοδός πριν την μάχη ότι είχε latios.:scare
Την πάτησα σκέφτηκα) Και μετά διαβάζεις ότι πάιρνει rental pokemon.
+
Ερώτηση: Αν έχαναν και τα 2 τελευταία πόκεμον (και το δικό μου και του brain) η νίκη είναι του brain?
Εμ, όπως το περίμενα.Εκεί ελάχιστοι έχουν την τύχη με το μέρος τους.Αλλά δεν πειράζει ξαναπροσπάθισε και πιστεύω πως θα πάρεις το μεττάλλιο.
Α, και όταν κάποτε είχα βγεί στο Frontier στην Emerald(στην PLatinum δεν έφτασα ακόμη) ισοπαλία με έναν Brain δεν πήρα τίποτα.......D:
χθες, οταν ημουν στη συναυλια των scorpions σε σουιτα και επαιζα απ τη βαρεμαρα ds, μαντεψτε ποιον νικησα? ΤΟΝ BRAIN TOY BATTLE FACTORY!!! ειχα porygon2, jolteon & metagross, ενω ο αλλος ειχε vaporeon, heatran & mamoswine. ηταν πολυ επικη μαχη, αλλα στο τελος βγηκα νικητης.....
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ήσουν σε συναυλία με τους Skorp και έπαιζες Ds?ΡΕΕΕΕ
Τέσπα πάντος κάποιος σου φερε καλότυχία.Αλλά είχες και καλά pokes.Btw πήρες ασημένιο ή χρυσό;
(07-07-2009 11:32 AM)The Human Torch Wrote: [ -> ]ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ήσουν σε συναυλία με τους Skorp και έπαιζες Ds?ΡΕΕΕΕ
Τέσπα πάντος κάποιος σου φερε καλότυχία.Αλλά είχες και καλά pokes.Btw πήρες ασημένιο ή χρυσό;
1 μα περιμενα τοση ωρα να παιξει το αγαπημενο μ απ αυτους τραγουδι! το wind of change! τα αλλα δεν μ εντυπωσιασαν....
2 ασημενιο πηρα. αφου το χρυσο για να το παρεις, πρεπει να σαι 100% κωλοφαρδος! μπορει ομως να δοκιμασω και για χρυσο στο μελλον.
το καλο μ αυτους τους σκορπιους ηταν οτι μ εδωσαν την ευλογια τους με τα τραγουδια τους, αλλα και καλοτυχια, ετσι ωστε να νικησω τον μπρεϊν.
edit: οποιος ειναι μαγκας, γουσταρει
& και θελει να δει τη μαχη μ στο battle factory, ας γραψει αυτο
99-85554-49806
99-85554-49806 .... and... NO VIDEO! HAX! <D
Άλλο ένα σύμβολο στο VS. Recorder μου. <3 Πανεύκολος ο πατέρας σου Mr. Είχα βάλει τρία από τα super EV trained Pokemon μου, για να είμαι σίγουρος ότι θα νικήσω. Elekiburu(δεν θυμάμαι το όνομα στα Αγγλικά xD) με Fire Punch, Thunder Punch, Ice Punch, Cross Chop. Μόνο αυτό χρησιμοποίησα. Με ένα Ice Punch, νίκησα το Dragonite, με ένα Thunder Punch το Milotic και με ένα Cross Chop(Critical hit) το Rhyperior. Το δεύτερο μου Pokemon ήταν το Togekiss με τις εξής επιθέσεις: Shadow Ball, Aura Sphere, Sweet Kiss, Metronome. Το τρίτο δεν σας το λέω.
Θα σας πω μόνο ότι είναι ένα από τα αγαπημένα μου Pokemon, είναι shiny και το nature του είναι Jolly με max Speed.
Και να η μάχη που περιμένατε:
http://tinypic.com/r/t7hjli/3
@fr3: δε μας παρατας λεω γω με τις ανοησιες που λες σ οτι αφορα τη μαχη μ?
anyway, νικησα και την brain του battle hall. εκει, ειχα το τρομερο και φοβερο μ yanmega, με το οποιο καταφερα να νικησω το raikou που ειχε. ηταν πιο ευκολο και απ το να κλεβεις γλυφιτζουρι απο μωρο.
(το video no. ειναι 65-35133-42379)
Λοιπόν, αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στο mt. corronet και πολεμάω σε διπλό με τον rival τους δύο commander. O κύριος rival βέβαια όλο βλακείες κάνει, τώρα έβγαλε heracross να δούμε αν βοηθήσει καθόλου(όχι ότι υπάρχει δυσκολία). Αύριο με το κάλο πάω και στη cynthia και μετά battle frontier. 0.0
P.S. Στην ομάδα μου έχω κι ένα yanmega (new dex ftw) που μπορώ να πω ότι έως τώρα τα σπάει
(07-07-2009 11:02 PM)Grovyle_Fan Wrote: [ -> ]P.S. Στην ομάδα μου έχω κι ένα yanmega (new dex ftw) που μπορώ να πω ότι έως τώρα τα σπάει
yanmega??!! πες nature και κινησεις!
anyway, θα αργησω να παω στο battle tower, γιατι θελω να κανω ev training σε καποια ποκεμον. οταν τελειωσω, θα παω και σ αυτο να τελειωνω πια.
(07-07-2009 11:22 PM)Chaos714 Wrote: [ -> ]yanmega??!! πες nature και κινησεις!
Ομάδα για πρωτάθλημα είναι... σιγά μην καθόμουν να ψάχνω και natures. Πάντως ξέρει silver wind, ancient power, pursuit και defog, προσωρίνά βέβαια ώσπου να μάθει hypnosis, bug buzz και air slash. Εννοείται βέβαια πως battle frontier θα πάω με ev trained ομάδα.
Πήρα τα 2 πρώτα μου χάρη στο Call of Duty 5 WaW.Χτες το Factory,σήμερα το Hall.Κάντε ένα seach σε Greece και από τα 2 video τα 2 είναι οι δικές μου μάχες(2 έχει και ο Chaos btw ).